2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldin canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.a.s.
:teytey::dance:Oh oh Eylül anneleri çoğalıyor:teytey::dance:

kızlar hayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim hepinizi.bende 2009 ağustos anne adayıyım.rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah.

tum yeni hamislerimizi tebrik ediyorum 2009 agustos annesi olarak sizlerle herseyi paylasmaya hazırız hadi bakalım sayfanızdan bolluk aksın insallah

Tebriklerrrrr hihoyyyt hoşgeldin cnm aramıza :1hug: Sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin allahım inşallah :Saruboceq: Belirtilerin gayet normal cnm :CüvCüv: güzel bi hamilelik geçirmeni dilerim a.s.

kızlar hayırlı uğurlu olsun.tebrik ederim hepinizi.bende 2009 ağustos anne adayıyım.rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler yaşatsın inşallah.

Amiiiiiiin Kayracıım :Saruboceq:, bizde seni tebrik ederiz.. yerimseniben Hep beraber sağlıklı hamilelikler yaşarız inş :Saruboceq:

arkadaşlar benim sat 29 kasım hamileyim ama hiç bir belirtim yok kasık ağrılarım dışında doktora gitmeyi düşünüyorum ocak 5 te acaba kese görülürmü erkenmi biraz daha beklesemmi?

Son düzenleme:
selam herkesee. 2009 Eylül ayının güzel anne adayları.hepinizi kutluyorum. sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi diliyorum. Benimde SAT 30 Kasım.
27 Aralık beta hcg 548 çıktı . hamileyimmm:teytey:Arkadaşlar kese ne zaman görünür tam 5 haftalıken görürmüyüm sizce.

hepinize sevdiklerinizle, özellikle de minik bebişlerinizle geçireceğiniz sağlıklı mutlu bir 2009 diliyorum

Hoşgeldiniz kızlar. Benim de sat 24 Kasım (öğretmenim de). Bende de şu çok belirgin alt karın şişkinliği ve kasık ağrıları dışında pek belirti yok şu an. Cuma günü ilk kez doktora gideceğim. Umarım herşey olması gerektii gibidir:Saruboceq::CüvCüv:

Kızlar geçen sene bu zamanlar 2008 eylül annelerı olarak bızde aynı heyecanları yaşıyorduk:1hug:ben henuz hamıle oldugumu bıle bılmıyordum bu zamanlar..Şimdi yazılarınızı okuyunca çok duygulandım:teselli:umarım sızlerde saglıkla sıhatle bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..Anne olmak gerçekten çok yüce bir duygu..Rabbim sizlerede bu duyguyu tatmayı nasip etsin.Bu arada yardımcı olabilceğimiz birşey olursa her zaman sorularınızı bekleriza.s.

tebrikler kızlar,bebekleriniz hayılrı olsun,ne heyecan yaşıyorsunuzdur siz şimdi,Allah tamamına erdiri inş,bende mayıs annesi olucam inş,bir bakayım dedim kimler var diye,misafirliğe geldim size :)) bu arada yeni yılınız kutlu olsun,bu sefer yalnız değilsiniz,2 kişisiniz bu yılbaşında,bende çok heyecanlıyım,hemde bugün benim doğum günüm,doğum günü hediyemde karnımda,Allahıma şükürler olsun,sağlıklı bir hamilelik geçirmeniz dileğiyle,hepinizin yeni yılı kutlu olsun...

2008 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2009 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin
Yaşamımızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerlçek dostluklar hep bizimle olsun ve yeni gelen yıl bize tüm sevdiklerimizle birliklte sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirsin:Saruboceq:
a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar benim sat 26 kasım hamileyim ama hiç bir belirtim yok kasık ağrılarım dışında doktora gitmeyi düşünüyorum ocak 5 te acaba kese görülürmü erkenmi biraz daha beklesemmi?

Canım şu an bile görülür aslında kese, birde 5 Ocak da 6 haftalık fln olacaksın ki hayli hayli görülür yerimseniben

görürsün canıım, tebriklerr.. Hoşgeldin aramızaa :1hug:

Olmuş ve ya olacak Eylül Anneleri, :1hug:
2009 da herşey gönlünüzce olsun inşallah.. :Saruboceq: İyiki varsınız kızlaar, hep birlikte nice güzel senelere...
MUTLU YILLAR....hihoyyythihoyyythihoyyyt

TEMMUZ ANNESİ OLARAK TÜM ANNELERİN YENİ YILI KUTLU OLSUN....YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZLE VE BEBEĞİNİZLE SAĞLIKLI HUZURLU MUTLU BOL KAZANÇLI BİR YIL SİZLERİN OLSUN....SEVGİLER.....a.s.:1hug::asigim:

--------------------------------------------------------------------------------

2008 mayıs annesi olarak tüm eylül annelerinin yeni yılarını kutlar 2009 yılının hepinize sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler getirmesini dilerim...

Herkese bebisleriyle beraber saglikli bir yil diliyorum. Umarim sorunsuz bir yeni yil ve hamilelik donemi geciririz ve bebislerimize kavusuruz. Yeni yilda her sey gonlunuzce olsun...

Arkadaslar bu arada kafama bisey takiliyor. Sormadan edmiyecegim. Benim SAT 28 Kasimdi. Herkesin hamile kaldiktan sonra akintisi fazlalasiyor mu? Bende akinti cok az bu normal mi sizce? Iki ay once doktora gittigimde mantar demisti ve vajinal tablet kullanmistim. Alakasi olabilir mi acaba?

merhaba eylül anneleri benimde dün bhcg degerim 52 çıktı inşallah artış gösterir ve eylülde kavuşurum bebişime.hepimiz kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…