- 12 Mart 2008
- 13
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözdecim korkunun ecele faydası yok derler naniknanik bence sen biran önce bi test yap. Durumu netleştir, daha sonra ona göre napıcağına karar verirsin. Gönlüne göre olsun canım herşey a.s.Kızlar merhaba benimde sat 19 kasım ama daha test alıp hamilemiyim değilmiyim diye bile bakamadım çünkü biraz korkuyorum sanırım çünkü daha 8 aylık bi kızım var böyle olması biraz kötü oldu ama hayırlısı diyelim süt koruyor diye biraz cahillik ettik.
bende eylül annişi olmak istiyorum :Saruboceq:
sat 26 kasım
insallah regli olmamda aranıza gelirim yerimseniben
burko?? sen napıyosun burda bakayım Çift taraflı oynamasana kısım, gel bakayım ağustosa. :))
sırnaşık şeyAma ama... ben baktım, miadında doğum yaparsam 17 Ağustos ile 14 Eylül arasında doğum yapmalıymışım. Tam gününde doğurma olasılığım %5miş. Ben de işimi sağlama alayım dedim, belki Eylül, belki Ağustos. Acayip arada kaldım anlayacağınCADIARZU
Hoşgeldin cnm aramıza :1hug: Değerin gayet güzel, umarım herşey gönlünce olur a.s.bende eylül annesi olacağım inş. son adetim 25kasımdı. 26aralık regl olmam gerekiyordu olmadım ve o günkü değerim 218. 2ocakda ultrasona gircem bebeği görürüz inş. çok merak ediyorum şimdi hiç bir belirtim yok sanki hamile değilmişim gibi.
Bende 15 ocak da gidicem canım dr.a, dediğin gibi herşey olması gerektiği gibidir inşallahBen de 2 ocakta ilk kez doktora gideceğim.Umarım herşey olması gerektiği gibidir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Benim ara ara hafif adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. İlk zamanlar kasıklarımda batmalar da olmuştu, şimdi pek yok. Akıntım fazlalaştı. Çoğunlukla beyaz ya da su gibi geliyor ama 2 kez sarımsı geldi. Doktora soracağım. Göğüs uçlarım sertleşti ama henüz acımıyorlar. İki güne bir diyebileceğim şekilde mide bulantısı, yani tam bulantı demeyelim de, midem dönüyor bir andaKarnımın alt kısmında şişkinlik hissediyorum. Belirtilerim bunlar. Benim sat 24 Kasım