2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba benimde sat 19 kasım ama daha test alıp hamilemiyim değilmiyim diye bile bakamadım çünkü biraz korkuyorum sanırım çünkü daha 8 aylık bi kızım var böyle olması biraz kötü oldu ama hayırlısı diyelim süt koruyor diye biraz cahillik ettik.

Kızlar merhaba benimde sat 19 kasım ama daha test alıp hamilemiyim değilmiyim diye bile bakamadım çünkü biraz korkuyorum sanırım çünkü daha 8 aylık bi kızım var böyle olması biraz kötü oldu ama hayırlısı diyelim süt koruyor diye biraz cahillik ettik.
Gözdecim korkunun ecele faydası yok derler naniknanik bence sen biran önce bi test yap. Durumu netleştir, daha sonra ona göre napıcağına karar verirsin. Gönlüne göre olsun canım herşey a.s.

Kızlar gördüğüm kadarıyla ilk üyelerimizin hemen hepsi geçmişte kötü bir tecrübe yaşamış. Ben de 3,5 ay önce 6 haftalıkken düşük yaptım. Bundan sonra herşeyin çooook iyi olacağını kendi kendime tekrarlayıp duruyorum. O şans eseri ortaya çıkmış bir kromozom hatasıydı, bu sefer herşey yolunda gidecek. Ben bebişime sağ salim kavuşacağım Allahın izniyle. Hepimiz kavuşacağız. İyi düşünün, iyi olsun canlarıma.s.a.s.a.s.

Merhaba 2009 Eylül Annişleriii

Allah ın izniyle sağlıkla mutlulukla Eylül ayında kucağınızda olacak bebişleriniz....

Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin inşallahhh... Hamişliğinizde sorunsuz geçsin inşallahhh

a.s.:nazar:a.s.

Hoşgeldiniz 2009 eylül anneleri..Allah hepinize evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

hoşgeldiniz 2009 eylül anneleri.benimde SAT'ıma göre 28 ağustostu ama 4 eylülde doğum yaptım.çok güzel ama biraz yorucu bi 9 ay sizleri bekliyor.inşallah sorunsuz ve sağlıklı bir şekilde bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Herkese iyi haftasonlarıııı.hihoyyyt Eee yok mu şöyle elinde testle bekleyen?:nazar: Ne zaman alacağız yeni güzel haberler?:dance:

Jjuliettt neredesin kuzuum? Görmedin mi daha çift çizgiyi??

Son düzenleme:
hadi bakalım bi eylül annesi olarak tüm hamişleri kutluyorum...sağlıkla gelsin bebişler...

arkadaşlar hayırlı olsun benim sat tarihim 25 aralıktı bende eylül 26 da doğum yaptım hepinize sağlıklı sorunsuz hamilelikler sağlıklı nur topu gibi bebişler diliyorum bu arada hamileliğiniz boyunca bol bol uyuyun uyku depolayın gezin tozun kocalarınızla vakit geçirin hatta son bir balayına çıkın:) sinemaya gidin kuaföre gidin benden size tavsiye ama en önemlisi bebişiniz için stresten sinirden uzak durun ve hammileliğinizin keyfini çıkarın gerçekten kadın olduğumu bebeğimi kucağıma aldığımda gerçekten anne olduğumu da o hasta olduğunda onun başında beklerken o ağladıkça ağlarken anladım hepinize sağlıklı güzel hamilelikler diliyorum, sağlıcakla kalın yeni yılınızı da şimdiden kutluyorum....

Hayırlı olsun arkadaşlar yeni eylül anneleri gelmeye başlamışlar bile,inşallah hepiniz bizler gibi bebeklerinizi sorunsuz bi şekilde kucaklarınıza alırsınız dünyanın en güzel şeyi inanın hepinize hayırlı ve güzel bi gebelik süreci dilerim...

bebekelriniz hayırlı olsun ben haziran anensiyim şaka gibi ya zaman ansıl geçmiş hiç geçmişcek geliyodu bana ama şimdi eylül anneleri var

burko?? sen napıyosun burda bakayım :p Çift taraflı oynamasana kısım, gel bakayım ağustosa. :))

burko?? sen napıyosun burda bakayım :p Çift taraflı oynamasana kısım, gel bakayım ağustosa. :))

sırnaşık şeyAma ama... ben baktım, miadında doğum yaparsam 17 Ağustos ile 14 Eylül arasında doğum yapmalıymışım. Tam gününde doğurma olasılığım %5miş. Ben de işimi sağlama alayım dedim, belki Eylül, belki Ağustos. Acayip arada kaldım anlayacağınCADIARZU

sırnaşık şeyAma ama... ben baktım, miadında doğum yaparsam 17 Ağustos ile 14 Eylül arasında doğum yapmalıymışım. Tam gününde doğurma olasılığım %5miş. Ben de işimi sağlama alayım dedim, belki Eylül, belki Ağustos. Acayip arada kaldım anlayacağınCADIARZU

:)) Tamam yav, alemsin, takılayım dedim sana..

Eylül anneleri nasılsınııız? İyi haftalar diliyorum hepinize yerimseniben kızlar beş şu an 5+4üm. fakat keseyi fln görmesem hala hamile olduğumu anlayacağım bi belirtim yok :eek: sizde bulantılar fln başladı mı? kilo aldınız mı? yani kısaca nasıl değişiklikler var sizede? öptüüüm hepinizii a.s.

bende eylül annesi olacağım inş. son adetim 25kasımdı. 26aralık regl olmam gerekiyordu olmadım ve o günkü değerim 218. 2ocakda ultrasona gircem bebeği görürüz inş. çok merak ediyorum şimdi hiç bir belirtim yok sanki hamile değilmişim gibi.

Ben de 2 ocakta ilk kez doktora gideceğim.Umarım herşey olması gerektiği gibidir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Benim ara ara hafif adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. İlk zamanlar kasıklarımda batmalar da olmuştu, şimdi pek yok. Akıntım fazlalaştı. Çoğunlukla beyaz ya da su gibi geliyor ama 2 kez sarımsı geldi. Doktora soracağım. Göğüs uçlarım sertleşti ama henüz acımıyorlar. İki güne bir diyebileceğim şekilde mide bulantısı, yani tam bulantı demeyelim de, midem dönüyor bir anda:eek:Karnımın alt kısmında şişkinlik hissediyorum. Belirtilerim bunlar. Benim sat 24 Kasım

bende eylül annesi olacağım inş. son adetim 25kasımdı. 26aralık regl olmam gerekiyordu olmadım ve o günkü değerim 218. 2ocakda ultrasona gircem bebeği görürüz inş. çok merak ediyorum şimdi hiç bir belirtim yok sanki hamile değilmişim gibi.
Hoşgeldin cnm aramıza :1hug: Değerin gayet güzel, umarım herşey gönlünce olur a.s.

Ben de 2 ocakta ilk kez doktora gideceğim.Umarım herşey olması gerektiği gibidir.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: Benim ara ara hafif adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor. İlk zamanlar kasıklarımda batmalar da olmuştu, şimdi pek yok. Akıntım fazlalaştı. Çoğunlukla beyaz ya da su gibi geliyor ama 2 kez sarımsı geldi. Doktora soracağım. Göğüs uçlarım sertleşti ama henüz acımıyorlar. İki güne bir diyebileceğim şekilde mide bulantısı, yani tam bulantı demeyelim de, midem dönüyor bir anda:eek:Karnımın alt kısmında şişkinlik hissediyorum. Belirtilerim bunlar. Benim sat 24 Kasım
Bende 15 ocak da gidicem canım dr.a, dediğin gibi herşey olması gerektiği gibidir inşallah :nazar:

Merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. Hamile oldugumu bugun ogrendim. Bende de kasik agrilari var zaman zaman. Goguslerim cok agriyo ve karin bolgem sis gibi. Bir de surekli yatmak dinlenmek istiyorum. Herkese saglikli ve sorunsuz bir hamilelik diliyorum.

X