2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

işallah canım... şimdilik büyük ihtimal sezeryan gözüküyo.. bu işinde vakti saati bellidir nasılsa dahada gelmem derse baya yüklenicem yani...doktoruma güvensemde dr bebeği çıkarıp gidicek hastane personeliyle durumunda önemli... insan muamelesi görmek istiyorum ama ege sağlıkta böyle bişiy yok... kime sorarsan sor yani... bizimki dışında orasın için ısrar eden dr.da yoktur eminim..
ayrıca dediğin gibi sonuçta önceden tanıdığın dr. zararın neresinden dönsen gerçekten kar... sen sağlıkla kucakla bebişide gerisi boş.. bende aynı şeyi istiyorum Su Belizim doğsun ve bana sağlıklı çokiyi alda git evine desinler.... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
hayılrısı tuba cım ne diyim bekliyozz
gamzem habersiz bırakma bizi emi yarın çoookk güzel haberlerle gel inş. için ferah olsun cnmcım

işallah hayatım yaa işallah dua edin bana ve miniğime....
ben sana yarın bildiririm, söylersin sende artık son durumumu kızlara tülaycım ben nete giremem muhtemelen......
heyecandan uyuyamamda ben artık zombiler gibi gezerde gezerimm :)))

cnm moralini yüksek tut lütfen herşey gönlünce olsun inş.olucakta tammmı dualarım seninle yarın cnmmmmmopuyorumnanaktan

tamam cnmcım haberdar ederim ben ama sen yarın evdeymişsin gibi dinlen bence yarın yolculuk ta yapıcan e bugün yüzmüşsün bideee dinlen cnm yaaaa yarın halin kalmıcek vallaaaa

slm arkadaşlar bende şubat annesiyim ve 6 aylık oğlum var doğmuş bebeklerinzi resmine baktım ve hepsi çok tatlı maşlalh yalnız bişey dikketimi çekti herkes sezeryan olmuş .belki bi çoğu zorunlu olarak yapmak zorunda kalmış olabilir ama bazılarıda eminmki doktorların kolaycılığı olbailir.benden size tavsiye son ana kadar bekleyin eğer doğum şekli kesinleşmemeiş arkadaşlar varsa.çünkü inanın normal doğum hem anne hemde bebek için çok daha rahat oluyor.ve kesinlikle normal doğumdan korkmayın .özellikle son zamanlarda bol bol yüryüş yapın ve mimkün olduğu kadar pek mümkün olmasada doğumu aklınıza getirmeyin .benim son zamnalrda sklımda sadece uyumak vardı.çok rahat olduğum için 40 ıncı haftamda gece 4 adet sancıcı gibi başlayıp sabah saat 11 de hastaneye gittiğimde 7 cm açıklıkla karşılaştım ve 2 saate suni sancı biel lamdan rahatlıkla doğurdum allahıma şükürler olsun.ve doğumdan sonrada espri biel yapıyodum bıcır bıcır konuşuyodum düşünün.o yüzden eğer sezeryanda bir zorunluluğunuz yoksa size tavsiyem normal doğumdan korkmayın ve doğumu düşünüp kendinzie stres yapmayın ve şuan doğurmmaış anneler bol bol uyuyun diyorum .hepinize hayırlı doğumlar

cnm moralini yüksek tut lütfen herşey gönlünce olsun inş.olucakta tammmı dualarım seninle yarın cnmmmmmopuyorumnanaktan
canım kardeşim sağol Allah razı olsun.... işallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinn.
herkese iyi geceler Allaha emanet olunn... öptük sizi..

ah canııımmmm bende bugün 40.haftama girdim ve normal doğumumu bekliyorum saol güzel moral oldu inş. sen gibi bnmde kolay olur doğumum...

canım kardeşim sağol Allah razı olsun.... işallah hepimizin bebişleri sağlıkla gelsinn.
herkese iyi geceler Allaha emanet olunn... öptük sizi..
hayırlı geceler cnmcım
bende kaçıom hayırlı geceler olsun cümleten
yarın güzel haberler alalım inş.yine

ayyyy çokk güzel bir haber bahar yyaa.. duyunca inanamadımm yaa hadi sende kurtuldun kuzunu aldınn maaşallh resimlerinide bekliyoruz...
selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim
ayyyy bu haberde beni çok şaşırtıı yaa hadi hayırlısı çok sevimdimm yaa birerbirer dökülüyoruz...
09.09.2009 özel doğum tarihine hoşgeldin bacımmm..:lepi: ettti 4..yerimseniben
bende topikten ayrılıkken hüzünlü olduğunu düşünmüştüm çok şükür iyi morelle girmişsinn..bolsütlü günler....
teşekkür ederiz canımm inan sizlerin güzel haberleri bizi motive diyor...enerji depoluyoruz... senin adınada çok seviindim eminecimm ...
kizlar gulay dogurmus
2 saat surmus toplam dogum
epidural istedigimde zaten 10 cm aciklik olmustu yapmadilar dedi
kesinlikle tavsiye etti su an hicc br seyim yok cok iyiyim dedi
ruzgar kizimiz 2600, 48 cm dogmus su an annesini emmekle mesgulmus
ayyy ayyy ayyy maaşallha yaa çok güzell bir habr buu ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...çok güzel yaa.
9 aydır bu topikteyim hiç bu kadar heyecanlı okumamıştım bütün sayfaları hergün ayrı bir olay yaşamaya başladıkk yaa...çok güzel....opuyorumnanaktan

gamzecim ben de seni merakla bekliycem valla yarın.
innşaallaahhhh hayırlısı nasılsa oyle olsun canım hakkında, opuyorum.
sana da iyi geceler tulaycım
ben de kaçıyorum. optum

ütü yaptım... mutfağı topladım.. evi topladım... iki makina çamaşır yıkayıp astım... hala enerjim bitmedi ve uykumda yok.. noluyo bana yaa... :))) topiktede benden başka kimse kalmadı hey Allahım ne fena yaa yalnız olmak off off....

kız aman dogum enerjisi olmasın bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum fatoşcum valla ne uyku var ne bişi aklım hep yarın neler olcak kısmında...
doğacaksada doğsun artık nasılsa 12 saat sonra doktorun yanında olucam :))
sen napıyon şekerim bu saatte bakiim senidemi uyku tutmadı :))

hayırlısı canım takma bukadar kafana.... valla uyku yok 1 de uyandım bugun aksam üzeride 4 te uyumusumm 7 ye kadar eşimde nöbetçii nasıl uyuyayımkiiii :bbo:

ayyy bende evde eşim yokken hava aydınlanmadan hayatta uyuyamam... ne iş yapıyodu eşin???

ahhh şafak 2 dedikk.. uyku tutmuyor artık dün gece sahura kadar uyuyamadık eşimle sahurdan sonra 3 saatlik uyku ile uyandımm zıpkın gibiyimm... bugün son rutin işlerimizide tamamlayıp.. Allahın izniylle yavrumuzu almaya gidicez... eşim benden dahada heyecanlı...birileri uyansınn kızlar ....sohbet edelim azcık...

tatlım yan yatma yastığına gerek duymadım hiç bugün 6.günüm..ve alıyım mı diye baktığımda inan verdiğin paraya değmeyecek bişe..zaten arkasına yastık koyduğun zaman yan yatabiliyor.. çay olarakta benim doktorum HİPP HATAL GRANÜL ÇAY EMZİREN ANNELER İÇİN diye bir çay verdi..tadı diğer çaylara göre süper..ve sütümü arttırmada baya etkili oldu bilesin:)

eminecimm bebiş süpeeeerrrrrrrrr o nasıl çapkın bi gülüş öyle yaaaaaaaaaaa :)))

sğl teyzesi....gamzesiyle kızlarıda peşinden koşturacağa benziyor zaten..

tatlım son günleerinde bol bol uyu....bugünlerini arıycan...doğumdan sonra yeterince uykusuz geceler seni bekliyor zaten....

neyse tatlım bugün 10 da doktor amcamızla randevumuz var..bakalım neler dicek....kilosu en çok merak ettiğim şey...hadi görüşürüzopuyorumnanaktan

eminecim güzel haberlerle gel inşallah... uyuyamıyorum canım.... keşke uyusamm....

merhaba kizlar dogum yapan annelerimizi tebrik ediyorum , yapacak olanlarinda heyecanini paylasiyorum bende ekim annesiyim nasip olursa insallah , ALLAH im saglikli bir sekilde miniklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin sizleri hep takip ettim :) bilgilerinizden tecrubelerinizden yararlanmaya calistim insallah bundan sonrada güzel haberlerinizi okurum hepiniz cok tatlisiniz ALLAH im yüzünpzdeki tebessümü eksik etmesin ....

ilkaycım sağol.. sizlerinde güzel haberlerini almakkk.. dileğiylee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…