2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben çatlayacak gibiyim kızım bugun o kadar kıpır kıpır ki, hadi kıpırdasın çok hoşuma gidiyor ama karnımı geriyor patlayacak gibi oluyorum işte o mafediyor..Birde dün deli danalar gibi alışveriş merkezi gezdim neyime ise bu halimle her katı gezmek klava: tabii boyle olunca da bugun kendime gelemedim

Tulaycım şöyle ilık bir duş al, sonra ogluşun geliişini düşünmemeye çalış belki aklından çıkarırsan ( çıkar mı bilmem ama) zaman daha çabuk geçer yada paşam süpriz yapar

slmm kızlarrr ay bahar ve gülay için cok sevindimm.... ne güzel gülay ilk normal dogum yapan arkadasımız.. bizlere moral olucak...

kızlar yaa bizim nezaman yazıcak acaba burda doğum hikayemiz :))
betülcüm bu kıpırdak eşşekleri düşünmemek eldemi... önce düşmesinler diye delirdik şimdide çıkmıyolar diye deliriyoruz dengesiziz vesselam :))))))))))

Son düzenleme:
Ay valla gamze yaaa ne dikkat ettik düşmesinler diye, annemler ucağa binmeme bile izin vermediler diye kızkardeşimi hamile haliyle goremedim. Ben en son dogum yapcam valla zati biz en küçük bebişiş eylul annelerinde ve benimki yerinden memnun ne suyunda azalma var ne de hareketlerinde.yarın dr kontrol var bakalım napıyoo sıpam. Seninde kontrol yarın di mi? kaçta?? izmirde degil di mi??

eminecimm bebiş süpeeeerrrrrrrrr o nasıl çapkın bi gülüş öyle yaaaaaaaaaaa :)))

ay betülcüm deniyim cnm valla yarına kadar gelmesini o kadar istiom ki ama istemekle olmuyo ki
gamze valla bnm umudum yok biz böle yaşıcaz sanırım heheheee

demi yaa nelerden sakındık kendimizi :)))
ama şimdi halimize bak... ayrıca sende fazla güvenme napacağı belli olmaz o bebeklerin :))
bizim kontrol izmirde canım 15.00 de.. muhtemeln dr yarın artık doğum şeklini belirlicek...
stres topuyum uyuyamamda ben şimdi :))

kızlar her nekadar bende artık yeterrrrrr dogsunn desemde unutmayalımki anne karnında gecirdigi hergün onun için faydalı..... o yuzden kalsınn beaa :))))) tas catlasa bi 3 hafta daha tasırım yavrumu sonra gelirr mecburen:))))

eminecim bebegin çoook tatlı sıpaa nasıl poz vermiş oyle maşallah canım
bu arada sezeryan hk olumlu birseyler duymak iyi geliyor tsk.ederim opuyorumnanaktan

baharcımve gülaycımda dogum yapmışlar. allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın . allah gonlune gore verdi onların da. saglıkla yaptılar dogumlarını. darısı saglıkla başımıza.

benim de şafak 2,5 gün :lepi:

yarın dr.a gidicem. dogum oncesi son muayne. sezeryan oncesi bazı kan testleri falan yapıcam dedi.
bir de detayları konuşucaz dedi. sonra kuafore gidip agda falan yaptırıcam. kısmetse salı gunu de dinlenirim ki bir gun sonrası için enerji depolıyım..

bu arada dr. bebek için mutlaka yan yatma yastıgı al ve getir dedi. bir de emziren anneler için çaylardan milupa veya humana fark etmezmiş, yanımda getirmemi istedi. aklınızda olsun kızlar.

hadi hayırlısı cnm

gamzecim senin de sezeryana donebilirmis, hayırlısı olsun diye dua ediyoruz hep. belki de hayırlısı oyledir, hiç takma kafana canım. bu arada dr.u ikna edebildin mi kent için?

sagol tülaycım..siz de inşallah dogurun gariii :) hayırlısıyla..zor oluyor yaa son zamanlar.
sen 1 hafta ondesin bir de.

gamzecim senin de sezeryana donebilirmis, hayırlısı olsun diye dua ediyoruz hep. belki de hayırlısı oyledir, hiç takma kafana canım. bu arada dr.u ikna edebildin mi kent için?

tatlım valla doktorla konuşamadan bu bebekteki sorun çıktı ortaya... ikna olması için elimden geleni yapıcam yarın kısmetse... bide bebeğin tetkikleri kentte yapıldı doğar doğmaz muayenesi gerekicek.... bunlarında yine kentte olmasını istiyoruz... bakalım zorlamaz işallah bizi.. sen naptın canım memnun kaldınmı o dediğin dr.dan...

allahın izniyle sorun olmaz inşallah canım
yarın konusunca haber verirsin burdan merak ediyorum ben de.
senin içine neresi siniyorsa orada dogum yapman onemli.
umarım kasmaz cok. yine de hayırlısı. dr.una guveniyorsan sorun olacagını sanmıyorum.
ben cok memnun kaldım bu dr.dan. acayip rahat içim. cok guven verdi bana.
zaten bir kaç kez daha onceden de gitmiştim, keşke daha once degiştirseydim ama
zararın neresinden donersen kardır.

hayılrısı tuba cım ne diyim bekliyozz
gamzem habersiz bırakma bizi emi yarın çoookk güzel haberlerle gel inş. için ferah olsun cnmcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…