kızlar yaa bizim nezaman yazıcak acaba burda doğum hikayemiz :))
betülcüm bu kıpırdak eşşekleri düşünmemek eldemi... önce düşmesinler diye delirdik şimdide çıkmıyolar diye deliriyoruz dengesiziz vesselam :))))))))))
Ay valla gamze yaaa ne dikkat ettik düşmesinler diye, annemler ucağa binmeme bile izin vermediler diye kızkardeşimi hamile haliyle goremedim. Ben en son dogum yapcam valla zati biz en küçük bebişiş eylul annelerinde ve benimki yerinden memnun ne suyunda azalma var ne de hareketlerinde.yarın dr kontrol var bakalım napıyoo sıpam. Seninde kontrol yarın di mi? kaçta?? izmirde degil di mi??
baharcım çıktın mı hastaneden?yoksa ordan mı giriyorsun.... ya dün gece msj atınca doğum yaptım çok sevindim.....sezeryan olmuş ama olsun hakkımızda hayırlısı böyleymiş demek ki.... o kadar sezeryandan korktuk durduk ama yine sezeryan olmak zorunda kaldık...bu arada şimdi düşünüyorumda korktuğumuza değmemiş valla....çünkü doğuma dair hiç bişe hissetmiyorsun.. sadece tek sorun doğumdan sonraki dikişler...oda kendini sıcak tuttun mu fazla bir problem yaratmıyor...evde artık pişiyorum....kalın üstler patik falan...ama ağrı sancı çekmiyeceksem değer valla.....
bu ayrıntıları geçen gün tubaok yazmış galiba sezeryandan korkutmayın diye onun için yazdım....genel anestezi oldum ve şimdi çok şükür ciddi bi problemim yok....
eminecim bebegin çoook tatlı sıpaa nasıl poz vermiş oyle maşallah canım
bu arada sezeryan hk olumlu birseyler duymak iyi geliyor tsk.ederim opuyorumnanaktan
baharcımve gülaycımda dogum yapmışlar. allah analı babalı büyütsün, nazarlardan saklasın. allah gonlune gore verdi onların da. saglıkla yaptılar dogumlarını. darısı saglıkla başımıza.
benim de şafak 2,5 gün :lepi:
gamzecim senin de sezeryana donebilirmis, hayırlısı olsun diye dua ediyoruz hep. belki de hayırlısı oyledir, hiç takma kafana canım. bu arada dr.u ikna edebildin mi kent için?
tatlım valla doktorla konuşamadan bu bebekteki sorun çıktı ortaya... ikna olması için elimden geleni yapıcam yarın kısmetse... bide bebeğin tetkikleri kentte yapıldı doğar doğmaz muayenesi gerekicek.... bunlarında yine kentte olmasını istiyoruz... bakalım zorlamaz işallah bizi.. sen naptın canım memnun kaldınmı o dediğin dr.dan...