ayyy çok heyecanlııı canım Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla inşallahhh.
bu arada bahar ile konuştum iyiymiş ağrısı çok yokmuş maşallah.emziriyormuş.valla darısı bekleyenlere hayırlısı ilee.
kızlar bu meme uçlarına ne sürsem fayda etmiyooor.acıdan kıvranıyom yaa.lansinoh,garmastan ne varsa sürüyomm.var mı başka bir yöntemi?
selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim
neyse ben dinleniyim accık bel ağrım çok var bugün
Ahhh ayfercim bende neler çekiyorum tek benim sanıyordum... bende aynı şekilde herşeyi denedim ama yok yani çözümümafoldumben
:Canım benim yaaa rabbim yardımcısı olsun umarım kolay bir doğum geçirip yavrusunu sağlıkla kucağına alır gülayımız
geçmiş olsun şekerim
selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim
kızlar ben de dün acile gittim.sancım cıktı yatırdılar hastaneye ama dogumu durdurmak için....yha sacma deil mi 38i bitirdik biz.sabaha kdr serum fln verdıler tuvalete göndermediler bu sancılarla dogurursun die.cok sinirlendim yha..sabah yıne nst yaptılar ve sancılarım gitmişti..bu dr beni sezeryan yapmaya calısıo sanırım bu haftada dogum durduruur mu yha??bebekte sorunda yok..
eminecim yarın gidiyos evimize nasipse canım. ben çok iyiyim şükürler olsun. benim sezeryan zorunlu oldu birazda. bu kadar sancıyla rahimde değil açılma yumuşama bile yoktu. doktor acil sezeryana aldı bekletmek istemedi bebeği daha fazla. genel anestezi oldum ve ayılma süreci haricinde hiç sıkıntım olmadı. sabah tek başıma yürüyordum kendi işimi görecek durumdaydım. moralinizi yüksek tutun bebeğimle ilk karşılaştığım anda bile ağlamadım bu maymun benim mi dedim millet koptu :) hissetmediğim sancılarım sayesinde hemen sütüm geldi bebeğim de hemen emdi. ameliyat masasında kahkaha atan tek hasta benimdir herhalde :)))