2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım daha doğurmayanlar var bende beklemedeyim senin günün belli mi canım bizim 18 eylül

benimkini 14 ünde almak istiyolar ama ben 18i istiyorum biraz daha büyürse sarılık olma ihtimali azalır diye bakalım hayırlısı gözünaydın artık gün saymaya başlamışsındır şaka maka yolun sonuna geldik heyecan dorukda dimi:1hug:

Tülayım mutlu yıllar canım hadi kız bugün doğuruverde bebekle aynı günde anlarsın ya azcık sıkıver.

8 i cnm bnm ,9 u eşimin doğum günü ve 8-9 eylülde evlilik yıldönümümüz :) o güne kadar alırım inş. yavrumu kucağıma Allah ın izniyle...dua bekliyorum..ne diyim çarşıdan alınmıyokiiii

tülaycım sen dünkü girbit çöpü meselesinde yokmuydun yoksamm :)))))))))))))))))

sorma çok heyecanlıyım gelsin bebişlerimiz :ecrin_bebek:

Baharcım çok sevindim yavrunu sağlıkla kucağına almana. Tebrik ederim rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş....

Canım ben doğumdan 15 gün önce başladım lansinohu kullanmaya hala devam ediyorum
Kimbilir kullanmasaydım ne hale gelecekti göğüslerim.mafoldumben Canım çok yanıyor ama yapabileceğim birşey yok bebeğim için katlanıyorum umarım zamanla düzelir.

dilek ve karanfilcim hikayelerinizi okudum bundan sonra Rabbim mutlu huzurlu günler nasip etsin size yavrularınız la inş..

Amin tatlım hepimize inşallah

kızlar bu meme uçlarına ne sürsem fayda etmiyooor.acıdan kıvranıyom yaa.lansinoh,garmastan ne varsa sürüyomm.var mı başka bir yöntemi?

selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim

selam kizlar
gulay mesaj atmis su kesesi patlamis hastanedeymis, normal dogum icin bekliyorlarmis
hepimizden bol bol dua istemis, allah yardimcisi olsun insallah istedigi gibi kolay bir normal dogum olur. haber vereyim dedim

ayyyy çok şaşırdım yaaaaaaaaa hadi hayırlısı Allah sağ salim kurtarsın

selam kizlar

Ay canım yaa ufff ne güzel allah kolay dogum nasip etsina.s.. Çok süper yaa tek tek azalmaya başladık artık... Darısı tüm bekleyenler

selam kizlar

ayyy çok heyecanlııı canım Allah bir avazda kurtarsın sağlıkla inşallahhh.

bu arada bahar ile konuştum iyiymiş ağrısı çok yokmuş maşallah.emziriyormuş.valla darısı bekleyenlere hayırlısı ilee.

ayfer meme uçlarına kendi sütünü sürüp kurumasını beklemek işe yarıyor diye duymuştum bir arkadaşta karbonatlu su dedi ama şimdi baktım internetten karbonatlı suyu önermiyorlar

selam kizlar

Allah yardımcısı olsun bir an önce bebeğine kavuşsun inşallah :Saruboceq:

ben biraz uzancam kızlar

Ayyy Gülaycımda doğum yapıcak ha cnm bnm yaaaaaa. Allah yardımcısı olsun.

Buarada zınk diye daldım kızlar. Herkese selamlar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…