2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkese mrb kızlar.
sanırım bugün bir coğumuz için sıkıntılı geciyor.bende dün nstde sancılar cıkmıstı.bugünde aynen drumu aradım.kasılma önleyici ilacımı içmemi söyledi.simdi biraz daha rahatım.bakalım carsambaya 4 gün kaldı.bekle kızım diyorum .

gamze kızındaki sorunu yeni öğrendim canım.eger normal sorun olacaksa sezeryan mantıklı canım.kızının sağlığı yerinde olsunda inşallah.

ayy geçmiş olsun güzelim yha.bence de kesinlikle gün belirle hem herkesin normal dogumu cokta normal olmayabiliyorhayırlısını istemek lazım bence..dogduktan sonra bebişine bi operasyon falan mı yapılacak??

selam kızlar nasılsınız

hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın bebişko nasıl daha iyisinizdir umarımm...
bizim normal doğum büyük ihtiğmalle yattı çünkü bebeğin mesanesinde tıkanıklık var çişini yapamıyo mesane şiştikçe şişiyo baskıya dayanamazmış... bikaç mesaj yukarda daha detaylı anlattım canım....

dilekçim meleğinde sende çok güzelsiniz yaa.... Allah ömür sağlık versinde hep böyle güzel güzel gülümseyin işallah... maşallah operasyonunda çok kolay geçmiş işallah hepimiz kolaylıkla doğumu bir şekilde atlatır sizler gibi güzel duygularımızı yazarız....

sorma canim yaa..mahvoldum ben.ama artik sonucuna bakmak istiyorum düsünmek bile istemiyorum olanlari.allah kimseye yasatmasin insallah..

hoşbulduk gamze.. daha ıyıyım canım. artık en azından hastaneye yatıp o agır serumu yemem gerekmeyecek:) 37 0 olduktan sonra artık kuzum kendı ne zaman ısterse gelecek.. yanı pazartesıden ıtıbaren tetikteyiz:)

canım benim ne guzel de anlatmıssın :) defnen de çok tatlı masallah Allah nazarlardan sakınsın . . . .sana sonda takmamalarına ve serum vermemelerine çok sasırdım canım demek orda uygulama oyle . . . . . . . .nasıl gidiyo bebisinle gunler ...artık evde yalnız mısınız? tek anne sutu veriyorsun degil mi canım? . . . . .hikayeni dogum hikayeleri bolumune de yaz canım biz orda paylastık

karanfil çok geçmiş olsun ve gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün

tuba dilek dogum öykülerinizi paylaştığınız için teşekkürler

aqua sana da geçmiş olsun. inşallah sorunsuz geçecek herşey

msms canım hoşbulduk. iyi sayılırım... sen de iyi gibisin?

emel senınde kuzunun resımlerını gordum maşallah Allah nazarlardan sakınsın

sagl canım amin hepimizinkini
sorma canim yaa..mahvoldum ben.ama artik sonucuna bakmak istiyorum düsünmek bile istemiyorum olanlari.allah kimseye yasatmasin insallah..

dogum tarihi.....bebeginin boy ve kilosu...ismini verirsen dogum tablosuna ekliim

bende nst de çok fazla kasılma cıkıyor. bu sebeple ilaçlarla kasılmaları ve tabıkı doğumu engellemeye calısıyoruz.

Hımm benimde pazartesi kontrolüm var çatı muayenesi olacak..

Bebeğim hareket ettiğinde benimde çok fazla kasılmam oluyo rahimde baskı oluyo...

Bakalım p.tesi doktorum nr diyecek..

Allah yardımcın olsun tatlımmm

hepimizin Allah yardımcısı olsun. sağoll..

kızlar biz çıkıyoruz. oruç tutmuyoruz ama annem iftara davet etti. evden cıkmıs olurum değişiklik olur. görüşürüzz

Gamzecim tatlım çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla doğumdan sonra kalıcı olacak bir problem değil di mi bu? Sadece artık normal doğum yapamayacaksın eğer öyleyse sakın sıkma hayatım canını yaa önemli olan meleklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabilmek hem sezeryan kötü birşey değil ki en çok 1 hafta biraz acı çekiyorsun sonrası çok rahat zaten öncesinin rahatlığından hiç bahsetmiyorum:)))

karanfil biraz sıkıntılı olmuş ama sonucta evladını kucagına almıssın goxun aydın..
dilek çok tatlı kızın masallah annesı gibi incecik bir kız:)

Teşekkürler meryem teyzesi çok öpüyor kızım seni...

dilekcim negüzel yazmıssın öyle..... cok duygulandım... hele fotolar bi harika.... böyle gördükce dahada sabırsızlanıyorum.... ama yaklastıgımıda biliyorum...yerimseniben

Az kaldı canım benim yaaa yakında sizde bizimle paylaşacaksınuız doğum hikayenizi ve resimlerinizi kolay bir doğum olur inş.

Teşekkürler canım benim... Darısı sizlerin başına eminim senin prensesinde çok tatlı olacak sağlıkla doğup yaşantınıza renk katacak.... Amin canım gülen yüzlerimiz hiç solmasın inşallah.

Teşekkür ederim emelcim senin oğlunda çok tatlı maşallah resimlerini gördüm geçmişte yorum yazdım ama bilmiyorum gördün mü sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş hepimize canlarımızın içlerini... Evet canım artık yalnızım daha fazla kalabalık çekemedim evde paketledik herkesi:))) Böylesi çok daha iyi 3 kişi çok daha mutluyuz. Evet canım tek anne sütü veiryorum başka hiçbirşey vermedim sadece ara sıra rezene çayı verdim bebeğim silikon ucu kimi zaman emzik niyetine kullanıyormuş tabii bu şekilde doyamıyorda sonradan anladık papatyam 4-5 saat memede kalmak istiyordu yoksa basıyordu yaygarayı bizde o ara çay verdik gazı var sandık:))) Ama artık doğru emzirme tekniklerini öğrendim artık herşey yolunda çok şükür. Muhtemelen yetiyordur sütüm diye düşünüyorum çünkü günde bazen 5-6 kez büyük tuvaletini yapıyor.

Rica ederiz tatlım sizinkileri de sabırsızlıkla bekliyruz.

Merhaba millet , kimse yok sanırım tabi iftar öncesi, internet bulmuşken bir bakayım dedim :) Ne var ne yok diye ....

Neyse hanımlar ben kaçar , ben de ki son durumu bildireyim bebeğim dönmemiş hala ve artık pozisyon itibariyle dönme ihtimali sıfırmış...daha önceden planlı sezeryana karar verilmişti şimdi , ne zaman sancılarım başlarsa o zaman yapılacak sezeryanım , henüz sancım yok ... Bizim için böylesi hayırlıymış... Herkes kendine çok iyi baksın .... Anne olan arkadaşları da çok tebrik ediyorum ....

Hoşgeldin canım özlemiştim seni mesajını aldım çok teşekkür edeirm darısı senin başına inş. Ne kadar kaldı egemizi kucağına almaya? Evde nasıl gidiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…