2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amin cnm hakkımızda hayırlısı olsun inş.

kızlar soran herkese teşekkür ederim...Biz bugün eve geldik...2 eylül de saat 9:20 de 50 cm boy ve 3650 gr ağırlıkla oğlum dünyaya gözlerini açtı....Şimdilik sağlık durumumuz çok şükür iyi..doğduğu zaman biraz su yutmuş buyüzden 1,5 2 saate yakın oksijen alması için küvezde kalmış....daha sonra nefes alması düzene girmiş çok şükür...

Şuanda dikiş yeri ağrılarım devam ediyor....oturup kalkmak çok zor oluyor...ve emzirirken problem oluyor bu şekilde olması....
bu arada maşallah deyin teyzeleriiiii buda oğlumm

Eklentiler

• $Fotoğraf-000.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 23

maaşallah cnm .....TEBRİK ederim Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inş.

ayyyyy maşallah ne kadar tatlı bebek....Nasıl da gülmüş...yerim ben onu ya..opuyorumnanaktan

ya arkadaşlar fatoşgül girmiyormu yada ben mi denk gelmiyorum...Bebişlerin fotoları sayfalarda kayboluyor...Aslında ekleyen arkadaşlar o topiğe de mi eklese...Çoğu bebeğin fotosu yok...

selam kızlar bende hala doğurmadım malesef... doğmaya niyeti yok kızımın galiba..mafoldumben

canım benim Allah analı babalı buyutsun insallah . . . .kavustun ne guzel bebisine bundan sonrası daha guzel ve zahmetli gececek ama olsun herseye değer :) sezeryanın nasıl oldu canım epidural,spinal, genel ......

selam kizlar ben geldim doktordan
cati muaynemiz biraz sorunlu gecti ben kendimi cok kastim o yuzden canim acidi bayaaaa mafoldumben
ben doktor sen kesin normal doguramazsin dicek diye dusundum cati muayenesinde bile bu kadar zorlaninca
ama biraz daha bekleyelim dedi, ayin 12 sinde tekrar gitcem bakcak bebegin kilosuna boyuna ona gore tekrar konuscaz
su an alis 3500 gr, 51 cm olmus, tabi bu doktorun olcumlerine gore
artik 8 gun sonra ne kadar olcak gorcez
nst de hic sanci kasilma cikmadi, bizim oglanin yeri rahat
doktoruda bu korkutuyor zaten sanirim yani eger gunune kadar gelmez gecirirse 4 kiloyu geccek o zaman zorlanirsin diyor
artik hayirlisi

aman allahim cokk tatli:)) allah uzun omur saglik versin canim bebisine....anali babali buyusun insalah...gule gule buyutun....yerim ben onu nasil guluyor oyle.....hemen giymisiz fener formalarini:))) 41 kere masalahhhhh.....darisi bizlere...

kizlar bahar yok...nst den gelmedi daha sanirim...dun biraz sorunluydu insalah bugun iyi haberlele doner...merak ediyorum onuda....

arkadaşlar mrbbb tekrar benn şifremi çözdüm :d offff baya uzun zaman oldu ama ben herkezi tek tek takip ettim tabi misafir olarak doğum yapanlara geçmiş olsun bebişler çok tatlı maşşallah yapmayanlarında allah yardımcısı olsun..

Selam kızlar. Çok özledim hepinizi. Maalesef spinal anestezi yüzünden inanılmaz ense ve başağrım var. Oturamıyorum bu yüzden. sürekli yatmak zorundayım. Onun dışında ben ve kızım iyiyiz. Yeni doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. ınş. herşey yolundadır. En kısa zamanda düzelip aranıza tekrar katılmayı ümit ediyorum. Kendinize iyi bakın. Allaha emanet olun.....

ebrucum öznurcum nst miz gene 99 lara vurdu doktor doğumun başladı aslında her an haber bekliyorum senden dedi. yarın yine nst ye giriyoruz. cumayı beklerse en geç 11 inde sezeryana giricez. erken gelmeye kalkarsa bilemiyoruz...

özgecim geçmiş olsun canım yaaa. yat dinlen hayatım. biz de seni çok özledik.
ebrucum maşallah canım alişe. çatıyı da atlatmışsın kasma dedik sana ama demi :)

baharcim belki o zamana kadar zaten normal dogar bu kadar sancin varsa
bende hiiiiic kasilma sanci yok ona ragmen 12 sine kadar beklicez bakalim sonra ne dicek doktorumuz
ben dua ediyorum alis o tarihe kadar kendi gelsin

ooof oylede baharcim kasmamak elde olmuyormus, doktor bile kizdi ki ben normalde cok dayanikli bir insanimdir gikim cikmaz ama niyeyse bu boyle oldu
sanirim burda okuduklarimdan da etkilendim

ozgecim cooook gecmis olsun
spinal anestezinin bas agrisi yapmasi cok yaygin bir yan etki ama 1 haftada felan geciyormus. seninde az kaldi geccek canim
agri kesici fayda etmiyor mu

kizlar biz kayinvalideye yemege gidiyoz
hepinize afiyet lsun sooora gorusuruz
baharcim sende uzaaaat bacaklari dinlen tatlim bol su ic bi de bol bol yeeeebu oglan madem erken gelmeye niyetli :)

Ah canim benimm yaa stres yapma kendine...birak erken geliyosa da gelsin bebisin yeterki saglikli olsun....boll bol dinlen...bol bol su ic...ve ltf endise yapma kasma kendini....sen ve bebek saglikliysa sorun yok....ne guzel eger 11 inde sezeryana girersen sende alacaksin bebisini kollarina boyle dusun....bizlerde dua ederiz senin icin:teselli:

ebrucum canım kendi kendine gelse de ben sezeryan olucam sanırım canım çünkü sancısız oldğunda doğumu uzatıyormuş bu kasılmalar alişin yeri de pek rahat kanımca heeeç gelesi yok :)
öznurcum saol tatlım moral verdiğin için. bakalım sürekli takip halindeyiz allahın izniyle sorun olmıcak tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…