2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hosbulduk canlarım benım
oyle dusunmeyın ıcınızde olmasınınn degerını de cıkınca anlıcaksınız:)
cunku cok aglıcaklar ve sız derdını anlamıcaksınız:)))))
ama herseye her zorluga her acıya ragmen annelık tarıf edılmez bısey
o aglayınca goguslerım sızlıo bılıomusunuz
bu bambaska bısey rabbım hepınıze gostersın vakıtlıce saglıkla ıns
kızlar bebelerınız dogunca aklınızda olsun sekerlı su verın ınanın sarılık olmamamasında cok fazla yararı var
yanınıza mutlaka hasta bezı alın acayıp ıse yarıo
gogus ucu kremsız olmaz zaten o acı tarıfsız
lohusa kulodu hem gobegı toplayan hem de yaraya degmeyen guzel bısey
cıvanpercemı bebek gazı cıkarmada bırebır
bır tutamı bır cezve suda demleyıp bıraz ıcırıosunuz butun gun yellenıo:)
ve sezeryan dogumda gobek kalır dıyenlere kapak olsun hıc gobegım kalmadı hamıle kaldıgım kılonun ustune 2 kılo fazlalılıgım kaldı
kımse dedıgıne bakmayın
bebegınızle hayatın tadını cıkarmaya bakın
onlarla hayat bambaska guzel

Normal doğum yapacak olsam benim oğlanın da geleceği yok.Ne ağrımız ne sancımız var.Göbek de hala yukarda ve komik
Şekil a

Eklentiler

• $bbbb 002.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 20

hoşbulduk canım benim.. anam bunların içerde yeri iyi çıkmıcaklar ben anladım sustum bekliyom artık ööle :)))))))))))))

gamzem senin ne ağrın vardı cnm???

ya karnımda ağrım canım alttan kasılmalar var sağdan sola dönecem derken dönmek etmek dert ve çok acılı.. kalksam doğrulamıyom iki kat geziyorum.. belim sırtım kalçam bacaklarım ve karnım ağrıyo.. ha bide ben kum döküyomuşum böbreklerden haberim yokmuş dr bana ağrı eşğin baya yüksek eğer bunu farkedemiyosan dedi :)))))) iyide ben doğuramadıktan sonra naaaapim o eşiği velet çıkmıyo anacım :)))))))))

ayy tatlım aynen yaa aynen bende böleyim işte kemiklerim çatırdıyo ıyyy....

elacımm hhoşgeldin hayatımm... nasıl bebişin büyüyomu keyfiniz nasıl... sen çıkardında büyütüyon bile ama biz hala çıkarmı çıkmazmı yok ordamı kalır çatı muayenesi nst ler filan gibi senin için son derece geride kalmış konuları konuşuyoruzz :))))))))))))))

hosgeldin guzel anne
bizde iste catiydi nsteydi yuvarlanip gidiyoz henuz

canım çatıu muayenesi 10 saniye filan sürüyo hiç can yanmıyo korkma... benimki şu deve gibi boya darlık sınırında çıktı mesela :)))))))))

dogru diyosun tulaycim
o kadar kolay olsa hepimiz simdiye 9 dogururduk :)

burda biri demisti tchibo da bebek cntasi var diye
dun gittim bende aldim 30 liraya cok kullanisli icinde alt acma minderi biberon cantasi kirli cantasi felan var, rengi lacivert

bır daha dunyaya gelsem yıne sezeryan olurdum.hayatta normal dogumun agrısını cekmeye degmez.
2gun yataktan kalkarken zorlandım bırazcık 3. gun her ısımı kendım yapıodum.sımdı kucagımda eymenle gorenler bu senın mı nrenden cıktı sen dogurmamaıs gıbısın dıyolar
ben dogumdan once cok merak ederdım hangısı ıyı dıye
benım dogumum cok rahattı ıns sızınkıde cok kolay olur da hemencecık ayaklanırsınız

ebru muaynen kaçta cnmcım????
gamze cim akşamları kalça ağrısı bendede çok oluyo gündüz bişi yok akşam ayaklarıma felan vuruyo ağrısı

hyr gamzemj yaa
sızı cok ıyı anlıyorum
ama hepsı gececek az kaldı bebelerınıze kavusmaya
sabır dıyelım
ben sımdılık kacayım
eymen uyanmıs olabılır
memenın tadını aldı emzık emmek ıstemıo
oglum dıyorum memelerı eskıtecen:)
hadı hepınızı cok opyorum
kendınıze ve bebelere ıyı bakın
allaha emnaet olun
kolay ve hayrlı dogumlar

inş. elacım inş.dua et bizede bizde meleklerimizi alalım kucağımıza

saat bir bucukta tulaycim
benimde 2-3 gun kalcamin sol tarafina agri girmisti siyatik mi neymis
bende solgarin magnezyum-kalsiyum- cinko iceren tabletinden icmeye basladim gecti

Valla şunu iyi ki yazdın böyle sezeryanların da olduğunu bilmek güzel

saat bir bucukta tulaycim
benimde 2-3 gun kalcamin sol tarafina agri girmisti siyatik mi neymis
bende solgarin magnezyum-kalsiyum- cinko iceren tabletinden icmeye basladim gecti

hadi güzel haberler bekliyos gelince haberdar et tatlım emi...
hııı o ilaçlardan ben hiç içmedim bacak kıramplarım olmadığından neyse ne kaldı zaten şunun şurasında demii...
bayramı etmez oğlum inş.içerde

hilalcim masallah bu ne seksilik kizzz :)

bende dun tchiboda dantelli ic camasiri baktim alsammi almasammi derken bi kendime baktim bi camasira baktim hic ozdeslestiremedim biraktim
sanki artik heeep boyle kalcakmisim gibi geldi

Ben de çıkıyorum bayanlar saat 1 de anestezi uzmanıyla görüşüp saatimi öğrenicem sanırım.Duş alıp hazırlanayım.görüşmek üzere...

ebru muaynen kaçta cnmcım????
gamze cim akşamları kalça ağrısı bendede çok oluyo gündüz bişi yok akşam ayaklarıma felan vuruyo ağrısı

bende kalça ağrısı 24 saat yaa ölüyorum çünküüüüüüüüüüüüü ben attan düştüm kalçamda ömür boyu geçmicek bir hasar kaldıı :))))

gamzecim benimde bu boya dar cikarsa cok komik olur. benim arka kasada genistir yaneeee

ah be şekerim kasayla olsa bu işler beni birleşmiş milletlere panzer yaparlardı :)))))))) ama dr bile şok oldu olamaz yaa hayret çokaz böyle vaka gördüm ben 30 yılda diyip durdu... bende yapacak bişey olmamasıın verdiği rehavetle iyi artık unutmassınız beni hiç falan dedim :))))))))))
güvenme yani kasana yarı yolda bırakıyo bu kasalar insanı... kola kasası diye gidiyosun soda kasası çıkıyo insanın asabı bozuluyo ebrucum yaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ayy canım elacım sağol dua et bize lütfen sizler ne güzel atlattınız işallah bizde siz gibi yazarız böyle yakında başımızdan geçenleri.. kendinede bebişede çokk iyi bak seni çokk özlüyoruz hadi evine gitte artık takıl gene bize :))))))))))

hilalcim masallah bu ne seksilik kizzz :)

bende dun tchiboda dantelli ic camasiri baktim alsammi almasammi derken bi kendime baktim bi camasira baktim hic ozdeslestiremedim biraktim
sanki artik heeep boyle kalcakmisim gibi geldi

bir zamanlar öyleydik de canım kalmadı kalmadı koca popolu bişe oluverdim

ay kizlar yaaaa simdi bende dus alcam temiz gideyim dohtura diye ama benim temizlik bi cise bakiyo anacim
sismis ya alt taraf cis yaparken her tarafa sicriyo (( bu ne yaaaa
simdi dus aldiktan sooora doktora gidene kadar tuvaletimin gelmemesi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…