gAmzem hoşgeldin geçmiş olsun tatlım. ben de de ağrı sıfır anacım :) kasılmalarım da azaldı şükür.. bizim velet duydu hastanede doğanların hiçbiri memnun değil vıyak vıyalk ağlıyo içersi daha iyi dedi herhalde vazgeçti :)
tülaaaaaaay hoşgeldin annem. geç kaldınız böğün
gamzem senin ne ağrın vardı cnm???
kizlaaaar nasilsiniz
baharcim coook gecmis olsun bi daha annesini korkutmasin ali efemiz.
tulaycim gamzecim valla gece bende nasil uyuyacagimi sasirdim
sol tarafima yatiyorum bacagim acayip uyusuyor soora oteki tarafima donmem tam 5 dakkami aliyor valla oflaya puflaya milim milim donuyorum cat cut sesleriynen birlikte
bizimde bugun saat 13;30 da doktor randevumuz var cati muayenesi olcaz korkuyorum kizlaaar
merhaba kızlar herkes ıyıdır ıns
eymen uyuyunca fırsat bulup anneme devrettım ve hemen sıze kostum
bazıı arkadaslar dogum yapmıslar hepsını tebrık edıyorum saglıkla buyutsunler ıns bebelerını
dogurmayanları da allah kurtarsın dıyorum
bız ıyıyız sukur
gıderek daha cok alısıyoruz bırbırımıze
sızden haberler neler
hosgeldin guzel anne
bizde iste catiydi nsteydi yuvarlanip gidiyoz henuz
bır daha dunyaya gelsem yıne sezeryan olurdum.hayatta normal dogumun agrısını cekmeye degmez.
2gun yataktan kalkarken zorlandım bırazcık 3. gun her ısımı kendım yapıodum.sımdı kucagımda eymenle gorenler bu senın mı nrenden cıktı sen dogurmamaıs gıbısın dıyolar
ben dogumdan once cok merak ederdım hangısı ıyı dıye
benım dogumum cok rahattı ıns sızınkıde cok kolay olur da hemencecık ayaklanırsınız
bır daha dunyaya gelsem yıne sezeryan olurdum.hayatta normal dogumun agrısını cekmeye degmez.
2gun yataktan kalkarken zorlandım bırazcık 3. gun her ısımı kendım yapıodum.sımdı kucagımda eymenle gorenler bu senın mı nrenden cıktı sen dogurmamaıs gıbısın dıyolar
ben dogumdan once cok merak ederdım hangısı ıyı dıye
benım dogumum cok rahattı ıns sızınkıde cok kolay olur da hemencecık ayaklanırsınız
saat bir bucukta tulaycim
benimde 2-3 gun kalcamin sol tarafina agri girmisti siyatik mi neymis
bende solgarin magnezyum-kalsiyum- cinko iceren tabletinden icmeye basladim gecti
ebru muaynen kaçta cnmcım????
gamze cim akşamları kalça ağrısı bendede çok oluyo gündüz bişi yok akşam ayaklarıma felan vuruyo ağrısı
gamzecim benimde bu boya dar cikarsa cok komik olur. benim arka kasada genistir yaneeee
hyr gamzemj yaa
sızı cok ıyı anlıyorum
ama hepsı gececek az kaldı bebelerınıze kavusmaya
sabır dıyelım
ben sımdılık kacayım
eymen uyanmıs olabılır
memenın tadını aldı emzık emmek ıstemıo
oglum dıyorum memelerı eskıtecen:)
hadı hepınızı cok opyorum
kendınıze ve bebelere ıyı bakın
allaha emnaet olun
kolay ve hayrlı dogumlar
hilalcim masallah bu ne seksilik kizzz :)
bende dun tchiboda dantelli ic camasiri baktim alsammi almasammi derken bi kendime baktim bi camasira baktim hic ozdeslestiremedim biraktim
sanki artik heeep boyle kalcakmisim gibi geldi