ebrucum ya canım sana şunu diyim tatlım, görümcem çok kilolu doğum yaptı, bacak arası komple kapalıydı kilodan, ama bizim doktor çatı kontrolü yapmamış her ikisinde, anlıyo dedi... zaten bizim hastane sezeryanı tercih etmiyo.... ondan da olabilir belki ama.... görümcem bana sancın gelip kontrol ettiğinde zaten doktor bakıyo dedfi, önceden bişey demiyo dedi... bana da mantıklı geldi aslında ama içime kuşku düşüp dün yine de kurum doktoruna sordum bana görümcemin dediği şeylerin aynısını dedi... evet düşününce mantıklı aslında, bebeğe 37 de kilolu diyip 38 de alıyolar, ama hepsi de öyle kilolu doğmuyo, bir de bu kadar doğum oldu, genel olarak sadece bizim ayımız için değil bu kadar mı az olur normal doğum oranı, eskiden nasıl doğuruyodu kadınlar bilemem valla...
ama dediğin gibi şimdi sana bebek 4 kiloyu geçer derse sen diğer doktorun dediklerini de diyemeyeceksin , bilmiyorum tatlım nasıl olacak ya... bu kadar isterken normal doğumu üzülüyorum şimdi senin için... bri de sen ben bu boyla doğuramazsak daha kim doğurur bilemem....