gülcan cnım bugün ben de çok ağırlaştığımı hissettim canım resmen eve dönemicem diye tırstım valla...
bu arada hani geçen yazmıştın ya bana da çatı muaynesi yapmayacak doktorum diye, dün ben bizim işyerinin kadın doğumcusuna sordum, bana doktorum çatı muaynesi yapmayacakmış diye... doktor aynen şöyleri dedi, ne için yapcaktı peki, özel bi durum bebk de bi durum mu var dedi. ben de yok hani normal doğurabilecekmiyim diye yapılıyo ya dedim. doktor şaşkın şaşkın baktı, alttan muayene gerekli olmadıkça yapılmayan bi şey, hele ki şu dönemde dei, zaten sen sancın gelip hastaneye yattığında açıklığını kontrol etmek için alttan bakacaklar her saat, o zaman anlar doktor dedi, şimdiden niye baksın ki dedi... ben de hani sezeryana hazırlarım en azından kendimi dedi... kadın da gülerek o kadar insan normal doğuruyodu neskiden, onlara çatı muaynesimi yapılmış dedi.. sen bunları takma, doğurursun çok rahat dedi.... hem sancıların geldiğinde asıl o zaman bakılır, bebeğin duruşuna, doğum kanalına girip girmediğine, eğer normal doğum istiyosan bunları şimdiden kafaya takma dedi....