2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim hiç sorma Allah a bin şükür son gün hatta son saatler
dedigin gibi bu gece son gebiş olarak sık sık kızımı hissetmeye dinlemeye özen gösteriyorum :)))
heyecan çok fazla var kızım aklımdan çıkmıyor yarın sabah olsun istiyorum bir an önce
siz bu gece uyurken ben saat 5 te hastanede olacagım sabah 7 de doğuma gireceğim :))
canım yaa gamzenin canı sıkkın tabii benimde aslında dün iyi haberler almadı
bu gün tekrar kontrolleri var arıyorum ama duymuyır sanırım
kızının yumurtalıgında 5 cm. lik bir kist çıkmış bebeği erken alabillermiş ve doğum masasından direk bebek ameliyat masasına yatabilrmiş hemen
bu gün fetal emarlar çekilecekti inşallahh onlarda bişey çıkmazda kızımız sağlıkla sıhhatle gelir bu gün tüm dualarımız onun ve kızıyla birlikte sizlerde dua edin arkadaşımız iyi değil haklı olarak ama Rabbim inşallahh yardımcıları olacak

akıllı bıdık seniii
canlarım benim artık çıkmam lazım bi kaç işim var yapmam gereken yine gelirim
hepinizi çok ama çok seviyorum

ya öle deme geç gelmesın erken gelmesını bırak ben zamanında gelmesınede razıyım,son günler zor geçiyo aysecım yaaa evın içinde akşamı zor edıyom ınan totomu kadırmak zor gelıyo kılo olayı galıba gerçeten önemli bi faktor 8-10 kılo almış olsaydım böle olmazdım harelde..neyse eccık daha sıkcaz dişimizi sizin ne güzel tarıhler bellibirer hafta kaldı

ay bende msj atıcaktım gamzeye atmıyım dahada canı sıkılmasın tühhh ama olsun herşeyin çaresi var artık allah şifa versin hem ona hem yavrusuna inş.

slm cnm

öncelikle hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün
neden kontrole gidince dogum oldu?
normal-sezeryan? kaçıncı haftada oldu?
merak ettim çok mu soru sordum acaba :))

canım tesekkur edrım. cuma nst sonucunda sancılarım yuksek cıktı. ılk dogumum sezeryan olunca doktor rıske atmak ıstemedı. zaten haftasını tamamlamıstı 38+4 gunluk dogum yaptım. sormak ıstedıgın baska soru varsa sor canım

hoşbulduk gülcancım yok valla daha doğuramadık... bekliyoruz hala... artık sıkılmaya başladım yavaş yavaş... kızım bir an önce gelsin artık istiyorum bendeeezemuszemus

hzenbil canım nsılsın? allah analı babalı büyütsün bebeğini... nasıl gidiyor? kızın nasıl karşıladı kardeşini? bende kayranın nasıl karşılayacağını merak ediyorum...daha 1.5 yaşında ama umarım zorlanmayız...

ah canım benım yaaa geçmiş olsun çok üzüldüm kızını kucagına alınca bütün dertlerini unutur allahım yardımcısı olsun inş. bugunku tetkıt sonuçlarıda güzel...
güle güle canım kolay gelsın sana artık son rutuşlar bunlarr

canlar bende gidip buzdolabını sileceğim sonra görüşrüzz...inşlhh.. kib..

hoşbulduk gülcancım yok valla daha doğuramadık... bekliyoruz hala... artık sıkılmaya başladım yavaş yavaş... kızım bir an önce gelsin artık istiyorum bendeeezemuszemus

çok haklısın canım sıkılmakta 40 haftaya gırdın ee artık gelsınler ama dımı çok sevdıler içeriyi çıkmaya pek nıyetleri yok

tülay bırcan nasıl normal dogum beklıyo o da dımı geçenlerde msj attım ama görmedı harelde agrıları flaan var mı onunda nsıl geçiyomuş son gunleri

anladım canım. ne güzel erken olmamış. gayet iyi bir zamanlama. darısı başıma :))

sütün geldi mi? bebegin ve sen nasıl saglıklı mısın?

sagol canım benım. valla banada suprız oldu. doktor yarın gel deyınce oturdum hastanede 1 saat boyunca agladım. bebısım cok ıyı sukur 3,660gr 52 cm boyunda dogdu. 38+4 gunluk ılk baslarda emme sorunu cok yasadım. kasıkla sut verdım agzına kan sekerı dusmesın dıye. sımdı yenı duzene gırmeye basladık. suanda hersey yolunda sukur:))

özgem geçmiş olsun allah şifa versin yavruna ama maaşallah sen toplamışsın kendini evinize çıkarsınız inş. en kısa zamanda
hzenbil Tebrikleeerrrr
canım tesekkuler
hko hoşgeldinnn

sagol tatlım benım darısı tum annelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…