emsalcım canım son saatlere girdin sende ayy yüzdün yüzdün kuruguna geldın
gebiş olarak bu son gece yarın kollarında olacak prensesın allahık yardımcın olsun
heyecan tavan yaptırmıştır sende ne güzel yaaa
gamzeden haberın varmı dün dr gıtcektı dunde bugunde hiç gırmedı
yaaa...ozaman 11.30 da 3 lt su içer yatarsamm...benden iyyisi yokk.. ağzımıda çalkalarımm..ben çocukken oruçluken sürekli ağzımı çalkalar ve boğazıma kaçarsa hemen oruçumu bozardımm ağzıma su kaçtı diye.... ogünler geldi aklıma yaa.....birde arkadaşlarımla dillerimize bakardıkk..ben bişey yediysem eğer dilimi dişlerimle iyyice kazırdımm...kaydirigubbakcemile3
evet gülcancımm tam tuttu... ama az çıkar diye korkuyordu... Allahtan az değil.. gayet iyi kilosu.. boyuda iyyii.. daha ne olsunn ... canım sen nasılsınn canın sıkıın gibi.. oğlunu almak istiyon ama biraz bekliycen şekerimm....normal doğumlarda erkek bebek gününden 10 gün daha geç gelirmiş....canım sağlılkla gelsinde..sen sıkma canını ...
benimde hergün biyerlerim ağrıyor..ateşim çıkıyor.. kötüymüş hakketen son günler ama hamdolsuunn anne oluyorumm diyorumm...
slm cnm
öncelikle hayırlısı olsun allah analı babalı büyütsün
neden kontrole gidince dogum oldu?
normal-sezeryan? kaçıncı haftada oldu?
merak ettim çok mu soru sordum acaba :))
fatoş hoşgeldin hadi güzel haberlerle gel inş. cnm
fatoş hoşgeldin hadi güzel haberlerle gel inş. cnm
ay bende msj atıcaktım gamzeye atmıyım dahada canı sıkılmasın tühhh ama olsun herşeyin çaresi var artık allah şifa versin hem ona hem yavrusuna inş.
canım benim hiç sorma Allah a bin şükür son gün hatta son saatler
dedigin gibi bu gece son gebiş olarak sık sık kızımı hissetmeye dinlemeye özen gösteriyorum :)))
heyecan çok fazla var kızım aklımdan çıkmıyor yarın sabah olsun istiyorum bir an önce
siz bu gece uyurken ben saat 5 te hastanede olacagım sabah 7 de doğuma gireceğim :))
canım yaa gamzenin canı sıkkın tabii benimde aslında dün iyi haberler almadı
bu gün tekrar kontrolleri var arıyorum ama duymuyır sanırım
kızının yumurtalıgında 5 cm. lik bir kist çıkmış bebeği erken alabillermiş ve doğum masasından direk bebek ameliyat masasına yatabilrmiş hemen
bu gün fetal emarlar çekilecekti inşallahh onlarda bişey çıkmazda kızımız sağlıkla sıhhatle gelir bu gün tüm dualarımız onun ve kızıyla birlikte sizlerde dua edin arkadaşımız iyi değil haklı olarak ama Rabbim inşallahh yardımcıları olacak
gülcan kaç kilo aldın ki sen cnm toplam biz 15 i bulduk
17 kg canım yaaa
hoşbulduk gülcancım yok valla daha doğuramadık... bekliyoruz hala... artık sıkılmaya başladım yavaş yavaş... kızım bir an önce gelsin artık istiyorum bendeeezemuszemus
canım tesekkur edrım. cuma nst sonucunda sancılarım yuksek cıktı. ılk dogumum sezeryan olunca doktor rıske atmak ıstemedı. zaten haftasını tamamlamıstı 38+4 gunluk dogum yaptım. sormak ıstedıgın baska soru varsa sor canım
sagol canım benım. valla banada suprız oldu. doktor yarın gel deyınce oturdum hastanede 1 saat boyunca agladım. bebısım cok ıyı sukur 3,660gr 52 cm boyunda dogdu. 38+4 gunluk ılk baslarda emme sorunu cok yasadım. kasıkla sut verdım agzına kan sekerı dusmesın dıye. sımdı yenı duzene gırmeye basladık. suanda hersey yolunda sukur:))hatıce hoşgeldın canım
hzenbıl hoşgeldın hayırlı olsun allah analı babalı büytsün canım kız hangı ara dogurdun sen bakıyım,ee bebişin nasıl kaç gr dogdu süt durumları nasıl atlatcak azcık çatlarızbak....
Gözünaydın cnm bnm. Allah analı babalı büyütsün
Amin cnm saol. inş. onlarında güzel haberlerini alırız
Saol emelcim. Geçen hafta kontrolde karar verdik. Pazartesi sezeryan oldum cnm. İyikide olmuşum :))))))) 3. güne girdik çok şükür. inş. sarılığımızda geçicek. Sen nasılsın?
özgem geçmiş olsun allah şifa versin yavruna ama maaşallah sen toplamışsın kendini evinize çıkarsınız inş. en kısa zamanda
hzenbil Tebrikleeerrrr
canım tesekkuler
hko hoşgeldinnn
canım benim sağol ne güzel bir haber verdin
Allah ım analı babalı sağlıkla sıhhatle büyütsün uzun ömürler versn inşallahh
canımcım senide tekrardan tebrik ederim Allah ım yavruna uzun ömürler versin
benim yerime öp kokla bir kere minik çileğini miissss kokusundan
hzenbil canım bemim senide tebrik ederim hayatımmm :))))