2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gamze ye çok üzüldüm yaa
nasıl birden ortaya çıkıvermiş bu durum boyle tam son zamanlarda
allah yardımcısı olsun çokk geçmişler olsun

[B]gülcan cım oda bekleyenlerden dün nst ye girmiş kendi dr u izinliymiş..başka dr a göstermiş ii demiş o dr da...ağrıları bizim gibi cnm[/B]

sukurler olsun cok ıyıyım. darısı hepınızın basına. kızıma gelınce kardesını gorunce şok oldu. önce bi güzel inceledi nerden cıktı bu dıye. bız bı gayret alıstırmaya calısıyoruz kızımın kardesı olmus falan... ufaklıgı emzırmeye baslayınca agladı emzırmemı ıstemedı. onuda yanıma aldım hem buyuguyle konusuyorum hem ufaklıgı emzırıyorum. sımdı uyandıgında dırek kardesının yanına gıdıyo. kendı bıberonunu vermeye calısyo. bazen streslı bazen zevklı oluyo canım:))) benım kızımda 22 aylık teyzesı cokta buyuk degıllkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anladım canım. ne güzel erken olmamış. gayet iyi bir zamanlama. darısı başıma :))

sütün geldi mi? bebegin ve sen nasıl saglıklı mısın?

canım allahtan süt problemı yasamadım kızımda bende gayet saglıklıyız. senınde mutlu haberlerını beklıyoz tatlım

bebişinin kilosuda boyuda gayet iyi canım maşallah ıyı bakmısın yavrunaa bundan sonra bol bol sütün gelır bol sütlü gıunler senın olsun canım

tülaycım valla beklemedeyiz hepimiz. sadece 6 gün kaldı yazıyo ticker da ama tık yokkaydirigubbakcemile3

hzenbil canım moral verdin bana umarım bizdede sorun olmaz...

yok gülcancı valla benim oğlumdada yoktu suyum gelene kadar...

sizi takip ediyorum arada da yazıyordum ama çalıştığımdan dolayı çok değildi. şimdi izne ayrıldım ilk günüm ama berbat geçiyo çok sıkıcı birde doğum haberlerini aldıkça bende kucağıma almak istiyorum bebeğimi

oda olur cnm inş. sağ salim gelir yavrun inş.bizde beklemedeyiz normalmi bekliyosun?

hımmm bakalım biizmki sinyal vercekmı önceden ben gelıyom diyee

gülcan cım bazı arkadaşım 1 gün önceden kasık ağrısı çektiklerini sölüyolar ama bnm hemenhemen hergün aralıklarla kasık ağrım oluyo zaten..nasıl anlıcez kiiikaydirigubbakcemile3

oda olur cnm inş. sağ salim gelir yavrun inş.bizde beklemedeyiz normalmi bekliyosun?

korkmama rağmen normal istiyordum cnm ama bebeğim ters geliyor dönmedi eğer dönmezse haftaya kontrolde sezaryan için danışacaz dedi doktor. artık hayırlısı diyorum

tülaycım valla beklemedeyiz hepimiz. sadece 6 gün kaldı yazıyo ticker da ama tık yokkaydirigubbakcemile3

hzenbil canım moral verdin bana umarım bizdede sorun olmaz...

canım hıc korkma emınım oglunda hemen alısacak. ne yaparsam kızımla bırlıkte yapıyorum. kızımda gelıp kardesının sacını oksuyo öpüyo. sadece sen stress yapma allah kolaylık versın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…