valla canım ben şaşkınlığımı hala atamadım...1 saat sonra falan hastanede olurum tahminim..aaaa bende şaşırdım hadi hayırlısı cnm
amin canım...tamam habersiz bırakmam....zaten yarın baharında kontrolü var.ziyarete geldiğinde çeker.....o geldiğinde resminide koyar artık:)anam emıne de doguruyo çok şaşırdım canım yaa hakkında hayırlısı olsun sag selim yavrunu kucagına alırsın inş.bizi habersiz bırakma hayırlı dogumlar olsun....
kızlar merhabaa.geçmişi bir iki sayfa baktım tam bakamadım malum vakit ve hal olmuyor bu ara.ağrılardan oturmak zor.
özgecim bebişini maşallah sağlıkla kollarına almış çok sevindim.aradım açamadı anlıyorum öyle oluyor çünkü.Allah sağlıklı,uzun ömürler nasip etsin inşallah bebişine.
ya emine çok şaşırdım kıız hemde sevindim hadi Allah kolaylık versin sağlıkla doğur bebişini inşallah.senin telefonun niyeyse bende yok halbuki çağrılaşmıştık o gün ya.sen beni bi çaldır kaydedeyim.resmi sanada atardım doğumda yaa üzüldüm şimdi.hemde ararım arkadaşımı merak ederiim.
ya gülcancım sağlıkla haftasında gelsin boşver sen.vaktiyle en güzeli az daha sabır canım benimmm.
Ultrason ölçüleri çok farkediyor mu?Benim bebeğim çok küçük çıktı moralim sıfır 3 kiloyu tamamlasa bari...
Anacım sağlıklı olduktan sonra yemişim kilosunu da düşünüyorum aldığım 17 kilo nereye gitti...:uhm:tatlım inan kilonun önemi yok...senin bebeğin ne güzel 38.haftayı geçmiş..herşeyiyle tam gelişmiş...önemli olan bu...sıma canını sütün bol olsun bebişin bol bol kilo alır zaten...
Anacım sağlıklı olduktan sonra yemişim kilosunu da düşünüyorum aldığım 17 kilo nereye gitti...:uhm:
kızlar bugün kontrole gittim.2,5 cm açıklık var ve bebek iri olduğu için normal doğuma müsait değilmiş çatım....Allah nasip kısmet ederse yarın en geç 11 de oğlum kollarımda olucak....hala şoktayım ya....eve eşyalarımızı almak için geldik..sancılarım çok olduğu için bu geceden yatış verdi.....
Ultrason ölçüleri çok farkediyor mu?Benim bebeğim çok küçük çıktı moralim sıfır 3 kiloyu tamamlasa bari...
Canım senin yine iyi benim 38.haftamda 2600 çıktı...Evet canim ultrason olcumleri +yada - 21 gun yanilabiliyomus..onemli olan organ gelisimini tamamlamis ve saglikli olmasi...bende 36+3 haftamdayim ve cumartesi dr gittigimde 2.600 cikti benimde...bende senin gibiyim insalah 3 kiloyu tamamlar diyorum ama onemli olan saglikli olmalari...hic stres yapma sakin bu sebepten kendine:))
Canım senin yine iyi benim 38.haftamda 2600 çıktı...
Canım doğduktan sonra beslenmesin de sorun olur diye çekiniyorum ama çok kişi normal diyor...
Canım senin yine iyi benim 38.haftamda 2600 çıktı...
Canım doğduktan sonra beslenmesin de sorun olur diye çekiniyorum ama çok kişi normal diyor...
herkese hayırlı geceler
yarın sabah 8,30 da hastanede olucam, saatleri saya saya bitirdik nerdeyse
Allahım hayırlısıyla doğumu gerçekleştirip kızımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarınıza ihtiyacımız var, sizlerde son anıma , bayılana kadar edeceğim dualarımdasınız
Çok güzel arkadaşlıklar, paylaşımlar yaşadık ve çok şey öğrendim sizlerden
yarına sağ slaim çıkarsak arkadaşlar güzel haberlerimizi bildirir inşallah
bahar biraz once biri yazmış geçmişte deniz dogum yapmamış 1 haftası varmış daha diye yanlış hatırlamıyorsamya çingene de doğum yaptı pazartesi haber gelmedi dimi ondan??? bir de deniz girmiyor ne zamandır kendisi nerde yaaaa???
Selam gece kuşları yine uykusuzlar burda :))
Canımcım hayırlı, agrısız dogumlar diliyourm sana, dualarımız seninle ve meleğinle.Bizi çok habersiz bırakma.
bahar biraz once biri yazmış geçmişte deniz dogum yapmamış 1 haftası varmış daha diye yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?