2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa bende şaşırdım hadi hayırlısı cnm
valla canım ben şaşkınlığımı hala atamadım...1 saat sonra falan hastanede olurum tahminim..

anam emıne de doguruyo çok şaşırdım canım yaa hakkında hayırlısı olsun sag selim yavrunu kucagına alırsın inş.bizi habersiz bırakma hayırlı dogumlar olsun....
amin canım...tamam habersiz bırakmam....zaten yarın baharında kontrolü var.ziyarete geldiğinde çeker.....o geldiğinde resminide koyar artık:)

tamam canım benim yarın kesin haberdar ederim.....
ya sezeryandan korkan biri olaraktan sezeryan olmak çok felaket bir duygu...düşündükçe oturup ağlayasım geliyor...Allah yardımcım olsunnn.....

Ultrason ölçüleri çok farkediyor mu?Benim bebeğim çok küçük çıktı moralim sıfır 3 kiloyu tamamlasa bari...

Ultrason ölçüleri çok farkediyor mu?Benim bebeğim çok küçük çıktı moralim sıfır 3 kiloyu tamamlasa bari...

tatlım inan kilonun önemi yok...senin bebeğin ne güzel 38.haftayı geçmiş..herşeyiyle tam gelişmiş...önemli olan bu...sıma canını sütün bol olsun bebişin bol bol kilo alır zaten...

tatlım inan kilonun önemi yok...senin bebeğin ne güzel 38.haftayı geçmiş..herşeyiyle tam gelişmiş...önemli olan bu...sıma canını sütün bol olsun bebişin bol bol kilo alır zaten...
Anacım sağlıklı olduktan sonra yemişim kilosunu da düşünüyorum aldığım 17 kilo nereye gitti...:uhm:

Anacım sağlıklı olduktan sonra yemişim kilosunu da düşünüyorum aldığım 17 kilo nereye gitti...:uhm:

:) gene iyi almışsın canım sıkma canını bunun içinde bundan daha çok alanlarda var sen rahat ol:CüvCüv:

ben artık hastaneye gidiyorum...hadi hakkımda hayırlısı....psikolojim sıfır..kan değerlerim düşük...bu halle bide sezeryan.....bana dua edin kızlar...iyi akşamlar hepinize

eminecim yaa hayırlısı olsun bozma morelini yaaa... canım benim dualarımız senınle....

Evet canim ultrason olcumleri +yada - 21 gun yanilabiliyomus..onemli olan organ gelisimini tamamlamis ve saglikli olmasi...bende 36+3 haftamdayim ve cumartesi dr gittigimde 2.600 cikti benimde...bende senin gibiyim insalah 3 kiloyu tamamlar diyorum ama onemli olan saglikli olmalari...hic stres yapma sakin bu sebepten kendine:))

Canım senin yine iyi benim 38.haftamda 2600 çıktı...
Canım doğduktan sonra beslenmesin de sorun olur diye çekiniyorum ama çok kişi normal diyor...

Canım doğduktan sonra beslenmesin de sorun olur diye çekiniyorum ama çok kişi normal diyor...

ya canim benim,burda sana doktorun bebegin sagligi ile ne soyledigi onemli isterse 2 kilo ciksin onemli degil....doktuktan sonra hemen toparliyolar kendini...ama sen sakin stres yapma kendine bu daha kotu olur....bebegin sagligi iyi degilmi? ki aksini dusunmuyorum...insalah hepimiz saglicakla alacaz kucaklarimiza....uzme kendini ltf...sen beslenmene bak....

ayrica dogduktann sonra beslenmesinde falan da hic bir sorun cikmaz insalah...gorursun bak yine paylasiriz burdan...senin icin dua edicem hepimiz icin hersey yolunda gidecek insalah....

kimse kalmamis yine herkescikler gitmis...bu arada ben tosuncugumun cicilerini yikama isini nerdeyse tamamladim ve kuruyanlari utuledim,evin icini mukemmel bir bebek kokusu sardi:)) biraz yorucu ama tatli yogunluk....ki utuden nefret eden ben:))

eylül annelerinden doğuran varmı yaa ben çok geç girdim bu topiğe
şu an 40+3 teyim ama hala yok bebişimden bi haber

herkese hayırlı geceler
yarın sabah 8,30 da hastanede olucam, saatleri saya saya bitirdik nerdeyse
Allahım hayırlısıyla doğumu gerçekleştirip kızımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Dualarınıza ihtiyacımız var, sizlerde son anıma , bayılana kadar edeceğim dualarımdasınız
Çok güzel arkadaşlıklar, paylaşımlar yaşadık ve çok şey öğrendim sizlerden
yarına sağ slaim çıkarsak arkadaşlar güzel haberlerimizi bildirir inşallah

eslemcim ne güzel yarın meleğin kucağında olacak allahın izniyle. dualarımız seninle ve emine ile olacak canım. sen de bizi habersiz bırakma olur mu?
ebruşum naber???

Selam gece kuşları yine uykusuzlar burda :))

Canımcım hayırlı, agrısız dogumlar diliyourm sana, dualarımız seninle ve meleğinle.Bizi çok habersiz bırakma.

ya çingene de doğum yaptı pazartesi haber gelmedi dimi ondan??? bir de deniz girmiyor ne zamandır kendisi nerde yaaaa???
bahar biraz once biri yazmış geçmişte deniz dogum yapmamış 1 haftası varmış daha diye yanlış hatırlamıyorsam

hoşgeldin hayatım. yok demeti söyledi tülay. isveçteydi sanırım o da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…