Selam fıstıklarım :)
Kızımla benden size kocaman öpücükler. Allaha çok şükür dün akşam sağ salim kurtulduk. 2980 gr. 49.5 cm olarak dünyaya geldi.Size uzun uzun yazıcam yşadıklarımı ama şuan hala hastanedeyim. Yarın akşam anca taburcu olucaz. Gelen gidenden anca fırsat oldu size yazmaya.
Doğum yapmamış canlarım, biliyorum itiraf edemeseniz bile içinde endişe ve korku var. Bendede vardı. Ama inanın kızımın yüzünü gördüğüm an herşey bitti. Dünya durdu o an. Kendimi çok güçlü hissettim. İnanılmaz bir çekim, inanılmaz bir duygu... anca yaşanabilir tarzda. Allahıma çok şükür sağlıklı eli ayağı düzgün bir bebeğim var. Ben yine gelicem siz yazmaya. Fakat şimdilik gitmem gerek. Hepinizi çok öpüyorum.
kızlar ben geldim bi ara koptum ama ben gelene kadar kimse kalmamış
baakkk benle konuşun haa sonra özlersinizz ona göre az kaldı :)))
kızlar ben geldim bi ara koptum ama ben gelene kadar kimse kalmamış
baakkk benle konuşun haa sonra özlersinizz ona göre az kaldı :)))
emsal senin sezeryan yarınmı
hoşgeldin tekrar bacım. nassın?
aaaaaaaa saat kaç oldu kimsecikler yok!!!
ÇİLEĞİMİZİN İLK RESİMLERİ... 2 kilo 980 GRAM ve 49 santım BOYUNDA ÇİLEĞİMİZ. ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN ONU...
canım benimde sezeryan olucak.yarın dr gidicem.günü belli olacak.
ben de geldim... baharcım elbise almaya gittim ya ama canım giyiyorum böyle robadan olanları, göğüs altı bağcıklı olanlar, hani sonradan da kullanırım diye.... ama göbek önü bir kaldırıyor, arka uzun ün 1, 2 karış daha kısa kalıyo, çok komik bi görüntü... artık kumaş pantalonum var, üzerine sade bişey alıyım....
emsal sen nasılsın, bayağı az kaldı ya.....
bugün de don, sütyen ve çorap aldım, pek bi eksiğim kalmadı... yıkama işleri kaldı sadece.... hadi gülay kaldır mıçını yıka şunları :)
carpaccio canım sen mersinlimisin. dün yazdıklarını okudum... eşim mersinli, şuan tam nerde kalıyosunuz. acaba yakınmısınız bize... bende izne ayrıldığımda bebek de 1 aylık olunca mersine gelcez, 1 aylığına.... o zaman görüşürüz... şuan ankarada yaşıyoruz.
emsall durumun nasıl heyecan varmı hazırlıklar bittimi.. ben durmadan çantama bişeyler atıyorummm
bu çanta dolmuycak yaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?