2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım masallah kuzunada sanada.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

herkese mrb kızlar.eylül ayınada girdik hadi bakalım.

karanfilde doğuma gidiyormus hayırlı olsun.

kızlar bende gece bel ağrısı ve kasılmalarla gecirdim.artık günler zor geciyor.

kizlar topigin ilk normal dogumu karanfilinki olacak sanirim cok heyecanlandim
allah yardimcisi olsun insallah cok kolay bir dogum olur carcabuk kurtulur bebisini kucagina alir

kızlar agustos annelerine baktım.ilk eylül bebeği ağustos annelerinden gelmiş sanırım üç kişiymşiş doğum yapmayan biri yapmıs.diger iki kişidede belirtiler baslamış.allah kolaylık versin hepsine inşallah.

kızlar ben geldim bi ara koptum ama ben gelene kadar kimse kalmamış
baakkk benle konuşun haa sonra özlersinizz ona göre az kaldı :)))

ben de geldim... baharcım elbise almaya gittim ya ama canım giyiyorum böyle robadan olanları, göğüs altı bağcıklı olanlar, hani sonradan da kullanırım diye.... ama göbek önü bir kaldırıyor, arka uzun ün 1, 2 karış daha kısa kalıyo, çok komik bi görüntü... artık kumaş pantalonum var, üzerine sade bişey alıyım....

emsal sen nasılsın, bayağı az kaldı ya.....

bugün de don, sütyen ve çorap aldım, pek bi eksiğim kalmadı... yıkama işleri kaldı sadece.... hadi gülay kaldır mıçını yıka şunları :)

yarın eslem doğuaracak Allah ın izni ile
bu arada özgede ne güzel anlatmış hislerini
Allah ım yaa bizler nler yaşacagız neler düşüneceğiz bakalım
biraz önce çok harika bir baba ile görüştüm 3 yaşında dünya yakışıklısı bir oğlu var
bana şimdiki heyecan mutluluk hiç bişey değil asıl doğunca kucagınıza alınca göreceksiniz sevinci mutluluğu dedi ki bunu diyen bir baba bizler anne olacak neler yaşayacagız acaba
şimdiden içimdekileri anltamıyorum kelimeler yetmiyor acaba doğdugunda sıcaklıgını nefesini hisssettigimde evimin çıldırtan sessizliğini yıkıp neşe saçtıgında neler düşündüğümü nasıl ifade edeceğim
Allah ıma binlerce kez şükürler olsun bu günlere geldik bunları yaşadık
Rabbim inşallahh hayırlısı ve sağlıkla sıhhatle yavrulamızı kucaklarımıza almayı nasip etsin

emsall durumun nasıl heyecan varmı hazırlıklar bittimi.. ben durmadan çantama bişeyler atıyorummm
bu çanta dolmuycak yaa..

aaaaaaaa saat kaç oldu kimsecikler yok!!!
ÇİLEĞİMİZİN İLK RESİMLERİ... 2 kilo 980 GRAM ve 49 santım BOYUNDA ÇİLEĞİMİZ. ALLAH ANNESİNE BABASINA BAĞIŞLASIN ONU...

Aman allahim ne gusel yaa...allah bagislasin,saglicakla buyuturler insalah anali babali....ne gusel ya...insalah bizlerde kuzucuklarimizi biran evel saglicakla aliriz kucaklarimiza ve paylasiriz burdan

carpaccio canım sen mersinlimisin. dün yazdıklarını okudum... eşim mersinli, şuan tam nerde kalıyosunuz. acaba yakınmısınız bize... bende izne ayrıldığımda bebek de 1 aylık olunca mersine gelcez, 1 aylığına.... o zaman görüşürüz... şuan ankarada yaşıyoruz.

canım benimde sezeryan olucak.yarın dr gidicem.günü belli olacak.

hadi hayırlısı olsun canımm
benimde bu gün son kontrol bakalım kızım kaç kilo olmuş teyzesi :))

az kaldı canım Allah a şükür eşimde bende çok heyecanlıyız sevdiklerimiz arkadaşlarımız da öyle sağolsunlar
eşim askerde şafak sayarsın sayarsın günler geçer son günlere gelirsin şafak son 3-5 tir ama o bitmek geçmek bilmez diyo buda aynı öyle diyo :)))

Canim benim ben mersinli degilim esim de degil..esim ve ben izmirli...suanda mezitli denizhan 2 deyiz....egerr mersine gelirsen mutlaka gormek isterim seni ve bebeisini...sende bizim bebisi gorursun:)) ne kadar kaldi doguma? ben ayin 16 sinda dogum yapicam insalah...siz mersine nereye geleceksiniz?? haberleselim mutlaka

emsall durumun nasıl heyecan varmı hazırlıklar bittimi.. ben durmadan çantama bişeyler atıyorummm
bu çanta dolmuycak yaa..

canım heyecanlıyım ve inanamıyorum hala başlarda günler geçmeyecek gibi gelirdi
9 ay nasıl geçer ki demiştim ama şimdi bakıyorumda dün gibi
Allah ıma bin şükür kazasız belesız atlattık son 1 gün bilemedin 2 diyeyim
inşallahh sağlıkla sıhhatle kucaklarız yavrularımızı
hazırlıklar bitti gibi ufak tefek bi iki şey dışında
çantaya koyacak tek şeyimiz babamız kızımıza bir nazar bıncuğu alacak birde eger bulabirsem ufak bir cevşen
onun dışında yorgancıdan bu gün yastıklarımızı alacagız saten dikilecekti pembe iki yastık silikon dolacaktı ve benim loğusa yataıgım için iki yanak yastıgına pembe saten başlık olacaktı birde yarın jelatin alıp lokumları saracağım inşallahh ondan sonra bitti
dün temizlik vardı bitti bir önceki gün benim temizliğim bitti :))))
geriye diger saydıklarım kaldı tatlışkomm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…