ya bu korkuların aynısı bendede var.. ya dış gebelikse ya boş keseyse falan die.. bu heralde hamileliğin verdiği duygular.. bende haftaya bugün gidicem dr a.. benim adet günümde 4 gün lekenme geldi hamile olduumu sonra öğrendim.. ondanda çok korkuorum aslında... napıcaz allam ya :çok üzgünüm:
Canım ben bu hamileliğimden önce bir kez kimyasal gebelik yaşadım. adet günümde kan testi yaptırdım. pozitifti. dr 1 hafta sonra gel keseye bakalım dedi ama nasip olmadı :çok üzgünüm: 3 gün sonra aşırı karnım ağrıdı regli olacakmışım gibi ve de aynı gün kanamayla gitti bebeğim.. ertesi sabah hemen kan testi yaptırdım değerim 8 e düşmüştü.. yani bende çok korkuyordum gene kimyasal mı olacak diye ama keseyi fln gördükten sonra kimyasal gebelik ihtimali kalmıyor. dış gebelikde olmuyor sadece boş gebelik ihtimali var şimdi.. kalp atışlarını duyarsak o ihtimalde ortadan kalkacak inaşallah :Saruboceq:Naıl yani canım. Adetinde bir gecikme olmuyor. Adetl gelince oda mı atılıyor?
Yani kimyasal gebelik olsa buralara kadar gelmezdi mi demek istiyorsun?
Burda hem birbirlerimizin içini rahatlatıyoruz hemde destek oluyoruz. Çok teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız.
okuyalım öğrenelim ama nolur kendimizi karşılaştırmayalım. biliyorsunuz moral beslenmeden bile önce geliyo.a.s.
haklısın aslında bu arada bana desteklerinden dolayı sana teşekkür ederim delfindora kaydirigubbakcemile5
lafı mı olur cnm biz burda birbirimize destek olmak için varız. sizler de bana çok destek oluyorsunuz. umarım bu dostluğmuz yıllarca sürer. daha yeni başlıyoruz. ilk tekmelerini de beraber paylaşacağız. bizi en iyi biz anlarız dimi Eylül Anneleri? :CüvCüv: hihoyyyt
ayy ben de tv seyrederken kim ne yerse canım istiyo ya paket servisi arıom ya da eşimden istiyom. Allahım ne güzel nimetler yaratmış valla yememek olmaz dimi :)
herşeyin hayırlısı canımbenim bi problemim yoktu ama dün düştüm şimdide ondan çook korkuorum bişi olur diesen istanbuldasın hangi hastaneye ve doktora gidiosun ?
kızlar bende çok sık kabus görmeye başladım.. hamile olduğumu öğrenmeden 1 hafta önce başladı ve hala ara ara devam ediyor bu tip rüyalar.. önceden hiç görmezdim böyle kötü rüyalar.. gebelikten mi acaba gerçektende? çok sık olmasa da ara sıra görüyor ve korkuyorum geceleri resmen yaa kafamçokkarıştı
canım ben beykentte echomar a gidiorum... arzu hanıma.. gebeliğimden öncede ona gidiodum çok şeker ve çok tatlı bi kadın.. ama hiç kesin konuşmaz.. hep kendini en kötüye hazırla der.. ki hayal kırıklığıyla psikolojimiz bozulmasın die.. hazırlıklı olalım die.. 3 ayuan sonra kesin gözle bak gebeliğine der hep.. sen hangi dr a gidiosun???
bende senin gibiyim canım napıcaz bilemiorumöyle saçma ve korkutucu ki hamilelikte oluo böle diolar :çok üzgünüm:
bu arada laf rüyalardan açılınca rüyamda kızım olmuş onu emziriodum :) hayırdır inş...
ayyyyyy sen böle dedinde aklıma kısırlar çiğköfteler içliköfteler filan geldi yemekteyiz programını belki izleyenin vardır allahım bazen deli oluorum hemen eşiimi arıorum sağlık derecesine göre istediğimi getiriio mesela çiğköfte getirmio kızlar hamilelikte çiğ köfte zararlımı eşim zararlı die getirmioayy ben de tv seyrederken kim ne yerse canım istiyo ya paket servisi arıom ya da eşimden istiyom. Allahım ne güzel nimetler yaratmış valla yememek olmaz dimi :)
canım sözlerinn den bakılırsa gerçekten ii bidoktora benzio ben çamlıca medicana gidiodum reyhan neslihanoğluna
yılbaşı günü ona muyneye gittim gayet güleryüzlü bi şeklide hamile olduğumu söledi hata nerdeyse çığlık atacaktı benden çok sevindi sonra o gün akşam vefat etmiş intihar yada ilaç zehirlenmesi diolar bugun öğrendim bende inernette gazetede filan hap haberleri var şok oldum o yüzden yeni bi doktor arıyorum daha önce mualla vural die bi doktorun ismini duydunmu bakirköyde
canım maydanoz döl yatağını uyardığı için gebelikte yasak. Allah korusun düşüğe sebep olabilir. Aşırı tüketmemek lazım. Herşeyin fazlası zarar. Dozunda bırakmak lazım. Sağlıkla bebişini kucakla inşallah... a.s.a.s.
evet yaa huzursuz oluyorum çok bu yüzden..:bbo: ama benim kabuslarım hamilelikle bebekle ilgili fln değil öyle genel saçma sapan konularda fln sırnaşık şey seninkilerde öylemi?
aynen canım bebekle ilgili değil mesela eşim beni aldatıo adamı öldüresiye dövüoruum hakedio amaklava:sırnaşık şey saçma sapan sapıkça rüyalar