2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırdır inşallah bakalım doğru mu çıkacak tersimi olacak naniknanik [/QUOTE]

ÇOCUK:
Dünyanın süsü ve neşesine, fitne ve sıkıntılarına, Kadının kucağında çocuk görmesi - çocuğu yoksa- anne olmaya, Anne ve babanın kendi çocuğunu kucağında görmesi şefkat ve merhamete, başkasının çocuğunu sevmeleri yetimleri himaye etmeye ve kimsesiz çocukllarla ilgilenmeye; Kucakta taşınacak kadar küçük çocuk görmek üzüntü ve kedere, büluğ çağına yaklaşmış çocuğu görmek müjdeye, Çocuk bazen kusura, günaha ve suç işlemeye, Okula giden bir çocuğu olduğunu görmek tövbe etmeye, Küçük bir çocuk olduğunu görmek anne tarafından mirasa kavuşmaya, Yoksulun annesinden doğmuş bir çocuk olduğunu görmesi rızka ve zenginliğe, Hasta kimsenin çocuk olduğunu görmesi vefatına, Zengin bir kimsenin çocuk olduğunu görmesi olumsuzluğa, işlerinin kemale ermemesine, Çocuğu arkasına aldığını (sırtına bindirdiğini) görmek üzüntü ve kedere, Evlenmediği halde çocuğu olduğunu görmek ilerlemeye, sıhhat, emniyet ve şerefe, Küçük çocuklar, basit ve küçük üzüntülere, Cami, sokak gibi bir yere bırakılmış olan çocuğu görmek düşmana yahut olumsuz değişikliklerin giderek, her şeyin eski haline avdet etmesine, üzüntü ve kederin gitmesine, Çocuk öldürdüğünü görmek birçok ilim elde etmeye, Birden çok oğlan çocuğu görmek mala, hanıma ve biribiri andınca çıkacak çok hayra, Küçük çocuğunun serpilerek büyüdüğünü ve adam olduğunu görmek güç ve kudrete, Erkek çocuk müjdeye, kız çocuğu rızka ve hayırlı nimete, Kesilmiş çocuk göbeği nikaha, Çocuğunu kaybettiğini görmek mahzunluktan sonra gelecek ferah ve sevince, delalet eder.

ay bakınız rüya yorumum hihoyyyt

çiğ etlerin hepsi zararlı toksoplazma riski var canım salam sosis sucuk çiğköfte hepsi zararlı her yediğimiz iyi yıkanmış ve çok iyi pişmiş olmalı. ama çiğ köfteyi kıymasız sadece bulgurla accık yap nette tarifleri var. öyle yiyebilirsin. afiyet olsun şimdiden.

Canım sen bugün ultrasonda görmek için mi doktora gideceksin? Biraz erken değil mi?
Ultrasonda bebeğin gözükmesi için en az 5 haftalık olması gerekiyormuş. Ben de 10 gün sonra falan gitmeyi düşünüyorum bu nedenle. Umarım herşey istediğin gibi yolunda gider. Bende çok korkuyorum ya ters giden bişeyler varsa diye. Rüyalarıma bile giriyor:))

aslında ben ilk doktora gitiğimde bana ocak 8 gibi gel demişti ilacım bitti bi bakım işte doktor ne dicek tehlike gitmişmi?

dr un adı muhittin tatlıadım şimdi hatırladım.. bakırköy meydana gitmeden sağda.. özel muayenehanesi canımcımmm...

canım ya üzüldüm.. mualla vural değilde soyadı tatlıadım olan bi dr vardı tam meydana giderken sağda kalıo tam hatırlayamadım adını.. oda çok iyi bi dr olarak biliorum.. ama oralar bana uzak kalıo.. kendi dr umdan çok memnunum.. senin semt nerde..

çamlıca senin karşıda oluo galiba semt dimi

ya kızlar bişi sorcam bilgisayar başında bu kadar kalıoruz zaralı değilmi sizce napmalı?

hayırlı ugurlu olsun topiginiz.......

allahım sag salim kucaklarımıza almayı nasip etsin...

ama valla istemeyerek yiyom iştahım çok açıldı elimde değil yani.. yemediğim zaman gözüm dönüo :) ama herkez dio ilk 3 ayda iştahı açılanın son 3 ayda kapanır kilo verir diolar.. hayırlısı artık...

O zaman bu teoriye baştan iştahı kapalı olanında son 3 ayda açılabilir:)) Yandık o zaman..

sen mi benmi canım bazen çok okumak bilmek iii olmuo işte ama napıcaksın ben acaiip merak içindeyim kalp atışlarını duyuyım bana yeter :1closedeyes:

a.s haklısın canım... Umarım doğumlarımıza kadar hiçbirimiz bu gruptan ayrılmak zorunda kalmaz...

kızlar çok erken olmasına ragmen karnım şişti benim bariz görebiliyoruz çok az göbeğim vardı önceden sizlerdede böylemi merak ettim :))

O zaman bu teoriye baştan iştahı kapalı olanında son 3 ayda açılabilir:)) Yandık o zaman..

kesinlikle katılıorum yandık o zaman şimdiden eşimi uyarıyorum zaten kapılardan geçemicem die o halimi görmemezlikten gelsin die o da dioki bol bol süt iç elma ye hem güzelleşirsin hemde zayıf kalırsın kaydirigubbakcemile3

ayyyyyy sen böle dedinde aklıma kısırlar çiğköfteler içliköfteler filan geldi yemekteyiz programını belki izleyenin vardır allahım bazen deli oluorum hemen eşiimi arıorum sağlık derecesine göre istediğimi getiriio mesela çiğköfte getirmio kızlar hamilelikte çiğ köfte zararlımı eşim zararlı die getirmio :eek:klava:

Etin az pişmişi ve çiğ hali fazlasıyla zararlı.

kızlar çok erken olmasına ragmen karnım şişti benim bariz görebiliyoruz çok az göbeğim vardı önceden sizlerdede böylemi merak ettim :))

benim karnım şişmedi canım ama gazım olduğunda biraazcık oluo belki seninde ondandır şimdiden şişeceğini sanmıorum bide dış karnın genişse normaldir iç karnın geniş olsaydı 3 ayına kadar belli bile olmazdı
:eek:

X