2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. benim sat 30. banada doktorum 12 Ocağa gün verdi. nasıl geçecek günler .çok merak ediyorum.

Bende çok merak ediyorum canım. 12 Ocakta umarım her ikimizde iyi haberlerle burda birbirimize yazarız. Bende çok merak ediyorum aynı zamanda çok ta endişeleniyorum. Dün gece rüyama bile girdi , iç çamaşırımda lekelenme varmış. Ben bu kesin düşük belirtisi diye düşünüp nasıl üzüldüm bilemezsin. Sabah uyanır uyanmaz 6'da lavaboya koştum:))) Çok şükür ki sadece rüyaymış:)))

9 ay sonunda vinçle doğuma götürürler artık bizi delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

valla kızlar ben ilk bebeğime 47 kiloyla hamile kalmıştım doğuma 72 kiloyla gittim. bebeğim 6 aylıkken 49 kiloya düşmüştüm şimdi ikinci bebeğime 45 kilo hamile kaldım 5+4teyiz ve 46 kiloyum yine 25 kilo falan alacam heralde ama hiç umrumda değil nasıl olsa verecez o kiloları ve ayrıca istediğimizden istediğimiz kadar yiyebileceğimiz tek zaman hamilelik boşverin. yiyin gitsin cokacimcoook

benimde 15 ocak da dr randevum ama bende 12 ocak da gidicem sanırım sizin gibi :eek: hiç geçmiyor günlerrr yaa, Allahım inşallah 12 ocak da hepimiz çok sevinçli bir şekilde buluşuruz burada :1hug:

Amin canım. Ayrıca inşallah hepimiz iyi haberler alırızda doktorlarımızın tavsiyelerini de paylaşabiliriz burda.

canım öncelikle druna çok üzüldüm ama emnim iyi bir doktor bulursun. düşmene gelince neler oluyor ya nazar mı değiyor bize dün ben de düştüm. eşim de biraz pimpiriklidir. hemen drumu aradı gittik muayene etti ultrasonla baktı sonra da güldü bu kadardan bişi olmaz bebekler sandığınızdan daha güçlüdür dedi. üzülme sakın takma kafana bişicik olmaz. geçmiş olsun cnma.s.:nazar:

içimi rahatlattın diyebilirim :) ölüm böle bişi sürekli ağlıorum hamilelik duygusallığından galiba eşim benimle dalga geçio sümüklü die:dilcikar: annem dioki annenin merhameti gelişiomuş o yüzden böle olurmuşuz siz de benimgibi sürekli ağlıomusunuz bide kalp atışını duyan varmı kaçıncoı haftada duydunuz senağlama

kızlar çoook üzgünüm doktorum vefat etti :KK43: medicana hastenesine gidiodum randevu almak için aradım vefat etti dediler şok oldum çok tatlı bi kadın dı güleryüzlü ya hala inanamıorumsenağlama:çok üzgünüm: oda yetmezmiş gibi dün eşimle şakalaşırken düştüm şimdide çook korkuorum bebebğime bişi olucak die bi sıkıntım yok ama bişi olmuş olailrmi kızlar

Canım korkma . Hep iyi şeyler düşünmeye çalış. Umarım hiç bir sorun yoktur. Allah korusun. Ama bundan sonra daha dikkat et kendine...

inşallah canım içimi kemirip duruo yarın randevu aldım medicanada zehra hanım diye bi doktora bakalım ne olucak kalp atışlarını duyarsam belki rahatlarım gece çook kötü saçma rüyalar gördüm o yüzden çook kötüyüm senin gittiğin hastane doktor hangisi bildiğim kadarıyla istanbulsdasın sende benim gibisenağlama

Duyucaksın canım kalp atışını merak etme. evet canım ben İstanbuldayım. Benim doktorum umut tüp bebek Enver Kurt .

kalp atışları en erken 6. haftada duyulurmuş cnm biz de daha duyamadık inş. cuma günü duyacaz. evet ya ben de habire ağlıom eşim tv seyretmemi ve bu sitedeki bebeğini kaybedenleri okumamı yasakladı. herşeye ağlıyorum. bilmiyorum 9 ay nasıl geçecek böyle salya sümük

inşallah canım içimi kemirip duruo yarın randevu aldım medicanada zehra hanım diye bi doktora bakalım ne olucak kalp atışlarını duyarsam belki rahatlarım gece çook kötü saçma rüyalar gördüm o yüzden çook kötüyüm senin gittiğin hastane doktor hangisi bildiğim kadarıyla istanbulsdasın sende benim gibisenağlama

Canım ayrıca ben bir yerde okumuştum. Sağlıklı bir bebek kolay kolay öyle hafif bir düşmeyle, biraz ağırlık kaldırmakla veya biryere uzanmakla hemen düşüvermezmiş. Vücut sağlıksız bebeği bir şekilde vücudundan atar diyordu. Yani sakın suçluluk hissetme. Zaten sağlıklı bir bebekse böyle küçük şeylerden düşmez. Allah korusun sağlıksızsa da zaten bunlar olmadan da bir süre sonra kendini vücuttan atar. Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sıkma canını

Bende çok merak ediyorum canım. 12 Ocakta umarım her ikimizde iyi haberlerle burda birbirimize yazarız. Bende çok merak ediyorum aynı zamanda çok ta endişeleniyorum. Dün gece rüyama bile girdi , iç çamaşırımda lekelenme varmış. Ben bu kesin düşük belirtisi diye düşünüp nasıl üzüldüm bilemezsin. Sabah uyanır uyanmaz 6'da lavaboya koştum:))) Çok şükür ki sadece rüyaymış:)))

galiba hepimiz aynı durumdayız merak içindeyiz.bir ben değilim. endişeleniyorum. aklıma türlü türlü şey geliyor.ilk zamanlar düşükten korkuyordum. onu atlattım şimdide dış gebelik korkusu başladı. 12 ocağa çok var nasıl sabretcem bilmiyormum.keseyi ve kalp atışını görsem hamile olduğuma anca o zaman inanıcam galiba.

galiba hepimiz aynı durumdayız merak içindeyiz.bir ben değilim. endişeleniyorum. aklıma türlü türlü şey geliyor.ilk zamanlar düşükten korkuyordum. onu atlattım şimdide dış gebelik korkusu başladı. 12 ocağa çok var nasıl sabretcem bilmiyormum.keseyi ve kalp atışını görsem hamile olduğuma anca o zaman inanıcam galiba.

cnm benim içini rahat tut güzel düşün güzel olsun. hem böyle sıkıntı yaratırsan kendine bebişin de üzülür. inş. eylülde lohusa yatağımızdan bebişlerimizin ilk fotolarını paylaşacaz burdan. ayyy çok heyecanlıyım ben ya içim içime sığmıyor:eek:

Yaa birde kimyasal gebelik falan filan yazıyorlar. Beni iyice endişelendiriyorlar.
İşte kimisi bundan sonra bebeğin kalp atışını duymadan sevinmeyeceğim falan yazıyor.Ben bunları okudukça iyice panikliyorum:KK43:((

kimyasal gebelikte adetle birlikte atılıyomuş. şimdiye kadar atılırdı cnm korkmayın bu kadar ya hergün milyonlarca kadın doğuruyo. biz de eylülde milyonlarca kadınla beraber Allahımın izniyle doğurcaz

kimyasal gebelikte adetle birlikte atılıyomuş. şimdiye kadar atılırdı cnm korkmayın bu kadar ya hergün milyonlarca kadın doğuruyo. biz de eylülde milyonlarca kadınla beraber Allahımın izniyle doğurcaz

Naıl yani canım. Adetinde bir gecikme olmuyor. Adetl gelince oda mı atılıyor?
Yani kimyasal gebelik olsa buralara kadar gelmezdi mi demek istiyorsun?
Burda hem birbirlerimizin içini rahatlatıyoruz hemde destek oluyoruz. Çok teşekkürler arkadaşlar iyi ki varsınız.

Afiyet olsun canım , bebeğine sağlık olarak dönsün onlar inşallah. Ama yine de dikkat et derim çünkü bu sefer doğumunda zor geçebilir. Benim hedefim ilk 3 ayda sadece 1 kilo almak. Çünkü bu üç ayda yediklerimiz daha çok bize yarıyormuş. Zaten bebeklerimiz ilk üç ayda kandan besleniyormuş. Bizde varolan stokları tüketiyorlarmış yani...

ama valla istemeyerek yiyom iştahım çok açıldı elimde değil yani.. yemediğim zaman gözüm dönüo :) ama herkez dio ilk 3 ayda iştahı açılanın son 3 ayda kapanır kilo verir diolar.. hayırlısı artık...

kızlar yaa hepimizde bi korku.. ama ben şöyle düşünüyorum bizler çok iyi durumdayız aslında, o kadar zor koşullarda hamileliklerini yaşayanlar var ki.. tarlalarda çalışanlar, kar da kışta bir otobüsten inip diğerine binerek işe gidenler yada işten dönenler.. yeterince beslenemeyenler.. manevi yönden ne sıkıntı yaşayanlar, ne zorluklarla mücadele edenler var.. ama Allah izin verirse gene sağlıklı bebekler getiriyorlar dünyaya.. tabiki de kendimize, sağlığımıza, beslenmemize dikkat edicez ama biraz da rahat olmaya çalışalım.. başta ben sırnaşık şey stres herşeyden kötü çünkü.. Allah hepimizi ve bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

kimyasal gebelik çok uzun sürmüyor hemen düşük oluyormuş. tam normal adet tarihine denk geliyor yada birkaçgün geçmiş oluyo ama kanama oluyor mutlaka. bencede artık birşey olmaz bu saatten sonra.

adetin çok fazla gecikmiyo max. 1 hafta. ve adet kanaması gibi kimyasal gebelik de atılıyo. normal düşük gibi değil yani. ayrıca ben ilk bebeğimde 3 haftalıkken bi yemeğe başladım doğurana kadar yedim yani benim iştah hiç kapanmadı.

ya bu korkuların aynısı bendede var.. ya dış gebelikse ya boş keseyse falan die.. bu heralde hamileliğin verdiği duygular.. bende haftaya bugün gidicem dr a.. benim adet günümde 4 gün lekenme geldi hamile olduumu sonra öğrendim.. ondanda çok korkuorum aslında... napıcaz allam ya :çok üzgünüm:

Yaa birde kimyasal gebelik falan filan yazıyorlar. Beni iyice endişelendiriyorlar.
İşte kimisi bundan sonra bebeğin kalp atışını duymadan sevinmeyeceğim falan yazıyor.Ben bunları okudukça iyice panikliyorum:KK43:((
sen mi benmi canım bazen çok okumak bilmek iii olmuo işte ama napıcaksın ben acaiip merak içindeyim kalp atışlarını duyuyım bana yeter :1closedeyes:

sen mi benmi canım bazen çok okumak bilmek iii olmuo işte ama napıcaksın ben acaiip merak içindeyim kalp atışlarını duyuyım bana yeter :1closedeyes:

okuyalım öğrenelim ama nolur kendimizi karşılaştırmayalım. biliyorsunuz moral beslenmeden bile önce geliyo.a.s.

X