2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet bayaga cok olduk cok guzel sen yoktun.ıyısın dımı.
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür :nazar: sadece bu aralar işler yoğun biraz, 1 hafta daha giremeyebilirim internete ama sonra hep sizlerle olucam inşallah hihoyyythihoyyyt

Kızlar bu hafta mecburen seyahat etmem gerekiyor, yrn yola çıkıcam istanbul'dan izmir'e.. kısa sürmesi açısından uçağı tercih edicem. 50 dk fln sürüyor uçakla. umarım bi aksilik çıkmaz. bu hafta benim için dua edin olur mu? yollarda bişi olmasın bebişime. 6+4 oldum. 15 ocak da dr. randevum var, bakalım kalp atışlarını görebilicekmiyiz. Bengiiicim, dr.dan sonra net doğum tarihi belli olsun benide eklersin canım listeye. öpüyorum kızlar hepinizi.. 1 haftada beni unutmayın sakııın :a015: :1hug:

Kızlar bu hafta mecburen seyahat etmem gerekiyor, yrn yola çıkıcam istanbul'dan izmir'e.. kısa sürmesi açısından uçağı tercih edicem. 50 dk fln sürüyor uçakla. umarım bi aksilik çıkmaz. bu hafta benim için dua edin olur mu? yollarda bişi olmasın bebişime. 6+4 oldum. 15 ocak da dr. randevum var, bakalım kalp atışlarını görebilicekmiyiz. Bengiiicim, dr.dan sonra net doğum tarihi belli olsun benide eklersin canım listeye. öpüyorum kızlar hepinizi.. 1 haftada beni unutmayın sakııın :a015: :1hug:

Canım allah korusun. Umarım hiç bir aksilik çıkmaz, herşey yolunda gider. Sen içini ferah tut. Biz elbette dua ederiz senin için....

Canım allah korusun. Umarım hiç bir aksilik çıkmaz, herşey yolunda gider. Sen içini ferah tut. Biz elbette dua ederiz senin için....

Dilekcim sağolasın cnm a.s. inşallah bişey olmaz :Saruboceq: İnsan korkuyor ister istemez.. ama teyzelerinin dualarıyla sağ salim gidip gelicez inşallah :dance:

Amin canım. O zaman ben 10 gün sonrayı beklemeyeyim. 1 hafta sonra gideyim doktora.
Önümüzdeki pazartesi mesela. Zaten gittiğimiz doktorda o güne gün vermişti ultrson için. Ama sonradan o doktorun iyi olmadığını duyduğumuzda vazgeçttik ona tekrar gitmekten.
Başka bir doktora gideceğiz artık. Bu arada hangi şehirden?

zonguldakta yaşıyorum canım ..dr çok önemli arkadaşım aman iyi araştır...

Ben pek açlık hissetmiyorum sanırım saatlerce yemesem açlık hissetmeyeceğim.
Ama tabi mecburen yemeğe özen gösteriyorum. Daha hiç kilo almadım. Sen aldın mı?

ah ahhh keşke bende böle acıkmasam.. ama ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta öncesinde başlamıştım tıkanmaya acazip iştahım açılmıştı.. ne bulsam yiyodum.. sonra öğrendim ki hamileymişim :) ben yiyorum valla 2 kilo almışım 1 ayda. yarasın bebeme valla hiç prb etmem yok aldım nasıl vericem sonra falan die.. bence sizde böle düşünün...

Amin canım. O zaman ben 10 gün sonrayı beklemeyeyim. 1 hafta sonra gideyim doktora.
Önümüzdeki pazartesi mesela. Zaten gittiğimiz doktorda o güne gün vermişti ultrson için. Ama sonradan o doktorun iyi olmadığını duyduğumuzda vazgeçttik ona tekrar gitmekten.
Başka bir doktora gideceğiz artık. Bu arada hangi şehirden?

hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. benim sat 30. banada doktorum 12 Ocağa gün verdi. nasıl geçecek günler .çok merak ediyorum.

ah ahhh keşke bende böle acıkmasam.. ama ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta öncesinde başlamıştım tıkanmaya acazip iştahım açılmıştı.. ne bulsam yiyodum.. sonra öğrendim ki hamileymişim :) ben yiyorum valla 2 kilo almışım 1 ayda. yarasın bebeme valla hiç prb etmem yok aldım nasıl vericem sonra falan die.. bence sizde böle düşünün...
aynen Nihalciim yaaaa bende 2 kilo aldım şaka gibii :eek: Allah sonumuzu hayır etsiin ve biri bana durr desin :roflol:

hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. benim sat 30. banada doktorum 12 Ocağa gün verdi. nasıl geçecek günler .çok merak ediyorum.
benimde 15 ocak da dr randevum ama bende 12 ocak da gidicem sanırım sizin gibi :eek: hiç geçmiyor günlerrr yaa, Allahım inşallah 12 ocak da hepimiz çok sevinçli bir şekilde buluşuruz burada :1hug:

kızlar çoook üzgünüm doktorum vefat etti :KK43: medicana hastenesine gidiodum randevu almak için aradım vefat etti dediler şok oldum çok tatlı bi kadın dı güleryüzlü ya hala inanamıorumsenağlama:çok üzgünüm: oda yetmezmiş gibi dün eşimle şakalaşırken düştüm şimdide çook korkuorum bebebğime bişi olucak die bi sıkıntım yok ama bişi olmuş olailrmi kızlar

kızlar çoook üzgünüm doktorum vefat etti :KK43: medicana hastenesine gidiodum randevu almak için aradım vefat etti dediler şok oldum çok tatlı bi kadın dı güleryüzlü ya hala inanamıorumsenağlama:çok üzgünüm: oda yetmezmiş gibi dün eşimle şakalaşırken düştüm şimdide çook korkuorum bebebğime bişi olucak die bi sıkıntım yok ama bişi olmuş olailrmi kızlar

dr una çok üzüldüm allahtan rahmet diliyorum...birşey olmamıştır bence kanama falan olurdu galiba kötü bişey olsa aman dikkat et kendine :))))

benimde 15 ocak da dr randevum ama bende 12 ocak da gidicem sanırım sizin gibi :eek: hiç geçmiyor günlerrr yaa, Allahım inşallah 12 ocak da hepimiz çok sevinçli bir şekilde buluşuruz burada :1hug:

evet ya hiç geçmiyor günler. sürekli bu konuyla meşgulüm kilitlendim Allahım sağ sağlim sağlıklı bir şekilde görelim bebeklerimizi inşallah.:Saruboceq:

kızlar beslenme konusunda benim doktorumun bi önerisi olmuştu ilk bebeğimde de şimdi de eşlerinizden rica edin sabah yataktan kalmadan size 1bardak süt ve kraker gibi bir şey getirsin ya da sütlü bisküvi olabilir. baş dönmeleri mide bulantıları tansiyon gibi problemleri ortadan kaldırmak için çok iyi bir yöntem.

su an çook kötüyüm yemek yiyesim yok korkuorum napıcam bilemiorum doktorum intihar etmiş yada kalp krizi geçirmiş diolar internetten baktım çok garip bişey kalp atışlarını bebeğimin duymayı çok istiorum düştüğümden dolayı bişi olsa nasıl anlarım kızlar bi bilgisi olan varsa nolur bana yardım edin

canım öncelikle druna çok üzüldüm ama emnim iyi bir doktor bulursun. düşmene gelince neler oluyor ya nazar mı değiyor bize dün ben de düştüm. eşim de biraz pimpiriklidir. hemen drumu aradı gittik muayene etti ultrasonla baktı sonra da güldü bu kadardan bişi olmaz bebekler sandığınızdan daha güçlüdür dedi. üzülme sakın takma kafana bişicik olmaz. geçmiş olsun cnma.s.:nazar:

su an çook kötüyüm yemek yiyesim yok korkuorum napıcam bilemiorum doktorum intihar etmiş yada kalp krizi geçirmiş diolar internetten baktım çok garip bişey kalp atışlarını bebeğimin duymayı çok istiorum düştüğümden dolayı bişi olsa nasıl anlarım kızlar bi bilgisi olan varsa nolur bana yardım edin

canım korka birşey olmamıştır Allahın izniyle. daha ufacık birşey bebek birşey olacağını düşünmüyorum ama seni çok iyi anlıyorum merak içerisindesin yerinde duramıyorsun. başka bir doktora görününemezmisin.

zonguldakta yaşıyorum canım ..dr çok önemli arkadaşım aman iyi araştır...

Haklısın canım. Biraz araştırdık ama bakalım artık. Ben İzmirin ilçesinde oturuyorum ve maalesef bu konuda çok ta alternatifimiz yok. İzmir buraya 90 km uzaklıkta ve doğum için
İzmir'e gitmem mümkün değil. O nedenle burdaki birkaç alternatif arasından en uygununu bulmamız lazım....

Afiyet olsun canım , bebeğine sağlık olarak dönsün onlar inşallah. Ama yine de dikkat et derim çünkü bu sefer doğumunda zor geçebilir. Benim hedefim ilk 3 ayda sadece 1 kilo almak. Çünkü bu üç ayda yediklerimiz daha çok bize yarıyormuş. Zaten bebeklerimiz ilk üç ayda kandan besleniyormuş. Bizde varolan stokları tüketiyorlarmış yani...

canım korka birşey olmamıştır Allahın izniyle. daha ufacık birşey bebek birşey olacağını düşünmüyorum ama seni çok iyi anlıyorum merak içerisindesin yerinde duramıyorsun. başka bir doktora görününemezmisin.

inşallah canım içimi kemirip duruo yarın randevu aldım medicanada zehra hanım diye bi doktora bakalım ne olucak kalp atışlarını duyarsam belki rahatlarım gece çook kötü saçma rüyalar gördüm o yüzden çook kötüyüm senin gittiğin hastane doktor hangisi bildiğim kadarıyla istanbulsdasın sende benim gibisenağlama

X