- 9 Mayıs 2008
- 556
- 0
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür sadece bu aralar işler yoğun biraz, 1 hafta daha giremeyebilirim internete ama sonra hep sizlerle olucam inşallah hihoyyythihoyyytevet bayaga cok olduk cok guzel sen yoktun.ıyısın dımı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım iyiyim çok şükür sadece bu aralar işler yoğun biraz, 1 hafta daha giremeyebilirim internete ama sonra hep sizlerle olucam inşallah hihoyyythihoyyytevet bayaga cok olduk cok guzel sen yoktun.ıyısın dımı.
Kızlar bu hafta mecburen seyahat etmem gerekiyor, yrn yola çıkıcam istanbul'dan izmir'e.. kısa sürmesi açısından uçağı tercih edicem. 50 dk fln sürüyor uçakla. umarım bi aksilik çıkmaz. bu hafta benim için dua edin olur mu? yollarda bişi olmasın bebişime. 6+4 oldum. 15 ocak da dr. randevum var, bakalım kalp atışlarını görebilicekmiyiz. Bengiiicim, dr.dan sonra net doğum tarihi belli olsun benide eklersin canım listeye. öpüyorum kızlar hepinizi.. 1 haftada beni unutmayın sakııın :a015: :1hug:
Canım allah korusun. Umarım hiç bir aksilik çıkmaz, herşey yolunda gider. Sen içini ferah tut. Biz elbette dua ederiz senin için....
Amin canım. O zaman ben 10 gün sonrayı beklemeyeyim. 1 hafta sonra gideyim doktora.
Önümüzdeki pazartesi mesela. Zaten gittiğimiz doktorda o güne gün vermişti ultrson için. Ama sonradan o doktorun iyi olmadığını duyduğumuzda vazgeçttik ona tekrar gitmekten.
Başka bir doktora gideceğiz artık. Bu arada hangi şehirden?
Ben pek açlık hissetmiyorum sanırım saatlerce yemesem açlık hissetmeyeceğim.
Ama tabi mecburen yemeğe özen gösteriyorum. Daha hiç kilo almadım. Sen aldın mı?
Amin canım. O zaman ben 10 gün sonrayı beklemeyeyim. 1 hafta sonra gideyim doktora.
Önümüzdeki pazartesi mesela. Zaten gittiğimiz doktorda o güne gün vermişti ultrson için. Ama sonradan o doktorun iyi olmadığını duyduğumuzda vazgeçttik ona tekrar gitmekten.
Başka bir doktora gideceğiz artık. Bu arada hangi şehirden?
aynen Nihalciim yaaaa bende 2 kilo aldım şaka gibii Allah sonumuzu hayır etsiin ve biri bana durr desin :roflol:ah ahhh keşke bende böle acıkmasam.. ama ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta öncesinde başlamıştım tıkanmaya acazip iştahım açılmıştı.. ne bulsam yiyodum.. sonra öğrendim ki hamileymişim :) ben yiyorum valla 2 kilo almışım 1 ayda. yarasın bebeme valla hiç prb etmem yok aldım nasıl vericem sonra falan die.. bence sizde böle düşünün...
benimde 15 ocak da dr randevum ama bende 12 ocak da gidicem sanırım sizin gibi hiç geçmiyor günlerrr yaa, Allahım inşallah 12 ocak da hepimiz çok sevinçli bir şekilde buluşuruz burada :1hug:hayırlı olsun canım. senle hemen hemen aynıyız. benim sat 30. banada doktorum 12 Ocağa gün verdi. nasıl geçecek günler .çok merak ediyorum.
kızlar çoook üzgünüm doktorum vefat etti medicana hastenesine gidiodum randevu almak için aradım vefat etti dediler şok oldum çok tatlı bi kadın dı güleryüzlü ya hala inanamıorumsenağlama:çok üzgünüm: oda yetmezmiş gibi dün eşimle şakalaşırken düştüm şimdide çook korkuorum bebebğime bişi olucak die bi sıkıntım yok ama bişi olmuş olailrmi kızlar
benimde 15 ocak da dr randevum ama bende 12 ocak da gidicem sanırım sizin gibi hiç geçmiyor günlerrr yaa, Allahım inşallah 12 ocak da hepimiz çok sevinçli bir şekilde buluşuruz burada :1hug:
kızlar çoook üzgünüm doktorum vefat etti medicana hastenesine gidiodum randevu almak için aradım vefat etti dediler şok oldum çok tatlı bi kadın dı güleryüzlü ya hala inanamıorumsenağlama:çok üzgünüm: oda yetmezmiş gibi dün eşimle şakalaşırken düştüm şimdide çook korkuorum bebebğime bişi olucak die bi sıkıntım yok ama bişi olmuş olailrmi kızlar
su an çook kötüyüm yemek yiyesim yok korkuorum napıcam bilemiorum doktorum intihar etmiş yada kalp krizi geçirmiş diolar internetten baktım çok garip bişey kalp atışlarını bebeğimin duymayı çok istiorum düştüğümden dolayı bişi olsa nasıl anlarım kızlar bi bilgisi olan varsa nolur bana yardım edin
zonguldakta yaşıyorum canım ..dr çok önemli arkadaşım aman iyi araştır...
aynen Nihalciim yaaaa bende 2 kilo aldım şaka gibii Allah sonumuzu hayır etsiin ve biri bana durr desin :roflol:
ah ahhh keşke bende böle acıkmasam.. ama ben hamile kaldığımı öğrenmeden 1 hafta öncesinde başlamıştım tıkanmaya acazip iştahım açılmıştı.. ne bulsam yiyodum.. sonra öğrendim ki hamileymişim :) ben yiyorum valla 2 kilo almışım 1 ayda. yarasın bebeme valla hiç prb etmem yok aldım nasıl vericem sonra falan die.. bence sizde böle düşünün...
canım korka birşey olmamıştır Allahın izniyle. daha ufacık birşey bebek birşey olacağını düşünmüyorum ama seni çok iyi anlıyorum merak içerisindesin yerinde duramıyorsun. başka bir doktora görününemezmisin.