2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün bebişimin kalp atışlarını hem gördüm hem duydumhihoyyytÇooook güzeldi yaaaa:asigim:Geldim yarım saat ağladım zaten. Allahım herkese nasip etsin. Sağ salim kavuşalım inşallah yavrularımıza:Saruboceq:

Bu arada yeni gebe arkadaşlarımıza hayırlı olsun... Allah tamamına sağlıkla erdirsin...

canım ben de dün duydum... gerçekten muhteşem bir duygu...

kızlar sizi okuyunca ilk zamanlarım geldi aklıma duygulandım ben nisan annesi olucam kısmetse..
hepinize şimdiden hayırlı olsun.
sağ salim alın minik yavrularınızı işallah kucağınıza :Saruboceq:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ ......................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ......................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- Birbelemir.........................26 Kasım............................2 Eylül
9- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
10- pushing(zeynep):)...............27 kasım ............................3 Eylül
11- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
12- cansu_yum...................27 Kasım.............................9 Eylül
13- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
14- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
15- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
16- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
17- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
18- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
19- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
20- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
21- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
22- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
23- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
24- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
25- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül
26-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
27- m.reyyan.......................................... .......................13 Eylül
28- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
29- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
30- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül
31- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
32- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
33- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
34- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
35-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
36- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
37-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül
38-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
39-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
40- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
41-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül
42- Trackeki.............................23 Aralık..............................29 Eylül

Son düzenleme:
burkocum bende yeni üyeyim ve 6+5 günlük hamileyim bende bugün gördüm kalp atışlarını seni çok iyi anlıyorum eşi benzeri olmayan bir duygu çok değişik allah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi bize bağışlar inş

burkocum benide eklermisin 27 kasım 9 eylül

Hoşgeldin canımŞeniz. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Sat ve tahmini doğum tarihini söylersen seni de ekleyeyim listeye.
Bu arada deryadevrim, listede adını göremedim??CADIARZU

Ekledim canım. Hayırlı olsun:CüvCüv:

teşekkürederim canım satı 27 kasım olanlar 3 eylül yazdırmış ama bana doktorum 9 eylül dedi değişebiliyo demekki sen kaç haftalıksın canım varmı bi sorunun falan

yaaa biri bana cvp yazabilirmi hcg degerım nasıl cıkmış ortalama. bıde canım çok sıkkın ıdrar yollarında enfeksıyon varmış bugun ıdrar tahlınde öle cıktı kadın dogumcu yok hastanede kımsede ılgılenmedı haftaya gel dedıler.5 haftalık hamışım sorun olurmu bebegım için:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

gülüncani keşke yardım edebilsem...
benim bebeğimde 5 haftalık olmuş ve bugün taze fasülyenin sayesinde dr a gittim...
doktor şikayetiniz deyince direkt hamileyim sanırım dedim.direkt ultrasona aldı hemde karnımdan ...bebeğimin kesesini gördük.

benim kolestrol problemim vardı,kolestrol,şeker,hepatit b-c,idrar tahlili istedi.kolestrol hariç hepsi mükemmel çok şükür.

idrar yollarında enfeksiyon varsa,seba med in genital temizleyicisini kullan ve üşütme canım.

cok tsk ederım canım evlendıkten sonra zaten ıdrar yollarında ıntıhap hep oldu ama bebek olunca tedırgın oluyor ınsan
senın adına cok sevındım kolestrol için de yedıklerıne dıkkat edersen sorun olmaz harelde ne guzel görmüşün keseyı darısı başıma :Saruboceq:

canım senın adına çok sevindimm.. neden listede yoksunn... sat tarihini yazdırmamışsınn.

teşekkür ederim kızlar.bütün iyi dileklerimle Allah bebeğinize sağ salim kavuştursun sizleri...
guluncani ben mikrobiyoloğum(her ne kadar master ı bıraksamda).idrar yolu enfeksiyonundan kurtulmanın yolu(antibiyotik dışında)bol su içmen,genital bölgeni her an temiz ve kuru tutman,idrarı yaptıktan sonra bol ılık suyla yıka,mutlaka kurula.günlük ped kullan ve nemlendikçe değiştir.haftada en az 2 defa genital bölge temizleyicileriyle yıka.inşallah kurtulursun.ben bu saydıklarımla sıfır bakteri ve çok az eritrosit,lokositle karşılaşıyorum idrarımda...

tsk ederim bu güzel bilgiler ıcın arkdasım bı cogunu yapıyorum zaten evliligim ılk yılında cok iii bi tedavı görmüştüm geçmişti ama ben kedıme pek dıkkar etmıyorumk işin açıgı kış günü bile ınce gıyınıyoruz belden soguk giriyor üşüyüncede artıyo bı ara tampon kullanmıştım onunda çok zararı varmış aaamaaa artık bıttı dıkkat edıyorum ayagımda 2 corap ....sorumluluk böle bişeymiş

hafif hafif midem bulanıyo sankii tuzlu bişeyler yiyip bastırdımm...

Bende kusmada var cnm ama doktor hap vermicem direniceksin dedi. Sana doktormu verdi bulantı hapını?

kusura bakmayın erken çıktım
şöyle anltiim, boğazlarım anjin olmuştu, adet olacağım günün sabahı ateşim baya yüksekti
kalkıp antibiyotik alıcaktım, önce test yapiim dedim sonra
belki vardır bişeyler, riske atmiim
iyikide yapmışım, 2, çizgi çıktı, hemen hastaneye gidip kanda baktırdım gebeliğe sonuç 193 ve gebeydim
ancak geceleri uyuyamıyordum, boğazlarımdan ve öksürükten
pazar günüydü, nöbetçi kadın doğumcu buldum
şansıma düştü 70 küsürlük bi kadın doktor
boğazlarım için ilaç verdi güya
eczaneden ilaçları alırken birde baktım mide bulantı hapı yazmış boğazlarım için
kabus gibiydi muayenem
neyse iyikide yazmış, şimdi sabahları aç karınla 1 tane alıyorum

işte benim hikayem böyle
yağlı, salçalı yemek yiyemiyorum
ekşi, tuzlu ve soğuk birşeyler istiyor canım
günde 1 taende progestan kullanıyorum ağrılarımdan sebep vermişti
ilaçta acayip baş dönemsi, sersemlik ve uyku yapıyor
haftaya doktora gitcem, sonuç iyidir inşallah

kızlar sadece rh negatif olan benim galiba aranızda ((((((((((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…