Arkadaşlar benim karnım çok şişmişti hala inmedi ya. Korkuyorum ben ilerleyen aylarda iyice şişecekmişim gibi ya...Bir de benim göğsüm de çok şişti. sizde şişlik var mı?
vallahi aslında ben sezeryan düşünüyo olsam kendi doğum günüme denk getiririm ama malesef sezeryanı hiç istemiyorum
bide benim dr folic asidi kesti hiç vitamin falanda vermedi sana verdimi
şimdi follic acid almalı mı?almamalı mı?ne yapmalıyım?
ben de seviniyordum benin rahat geçecek diye... desene hiç sesimi çıkarmamalıyım:1rolleyes: Peki bu bulantılar, yemeyi içmeyi engelleyecek bir boyutta mı.... ya kızlar eşim tutturdu 15 tatilde Mardin'e gidelim diye.. bakın şimdi korktum hadi orada fenalaşırsam... hiç gitmesem mi acaba.. şaştım kaldım
Canim ben de senin gibiyim. 8. Haftanin icindeyim su anda. Esim aile boyu cubuk krakerlerden almis bana. hihoyyyt Ayvanin yanisira yesil elma yiiyorum ben o da iyi geliyor bir dene istersen.
şimdi follic acid almalı mı?almamalı mı?ne yapmalıyım?
herkese slm
nasılsınız bakalım:uhm:
yaramazlar çok üzüyo bizi ama annelik böle bişeymiş hiç gıkımız çıkmıyo sabrediyorus napalım
mozijiku çok çok geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede atlatıcaz şurda 5 haftamız kaldı
rapunzel hoşgeldin canım tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayınasip etsin:Saruboceq:
canım ben 6+5 günlükken kalp atışlarını duydum:teytey::teytey:
nazyaz sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah:Saruboceq:
Aynen doktorunun dediği gibi oldu canım bende de, önceden hiç bulantım yoktu. 8. haftaya girdik va başladı, çok şiddetli değil ama gene de düzenini bozuyor insanın kafamçokkarıştıarkadaşlar bulantılarınız başladı mı, doktorum genelde 8. hafta olur filan dedi; bir de folbiol alan arkadaşlar lütfen yarım alsın tüm alındığında düşüğe neden oluyormuş...
Gözünaydın canım, Allah tamamına erdirsiin hihoyyythihoyyytslm kızlar bugun beta hcg testim sonuçlandı degerim 5 e katlamış :)) 902 olmuş.cumaya keseyi görmeye ultrasona gircem.ama karından :))) rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün çocuklar nasibeylesin amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............isteyen herkesede versin.......
bende eylül annesiyim inşallah 2 yıldı bekliyodum sonunda oldu 2 eylüle denk gelio
merhabalar..aranıza yeni katıldım ben de ..bugün 4 haftalık hamileyim tam..dün ölçtürdüm 90 çıktı değerim..yarın yeniden yaptıracağım..önceden 2 tane düşük yaptım maalesef..şimdi çok korkuyorum..hepimize sorunsuz gebelikler inşallah..
mrb arkadaslar bugun hastaneye gittim kan testı için kadın dogumcu yokmuş bi hafta acılde kan-idrar testı yaptırdım kan testınde betahcg tam 1000 cıktı.ıdrar yollarındada en enfeksıyon varmış.benım sat 17 aralık hcg degerı nasıl sizinkılere göre doktor yok soramadım bı hafta beklıcam artık ultrason içinde