2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar benim karnım çok şişmişti hala inmedi ya. Korkuyorum ben ilerleyen aylarda iyice şişecekmişim gibi ya...Bir de benim göğsüm de çok şişti. sizde şişlik var mı?

karnındaki şişlik gaz şişliği canım... sanırım uzun bir süre de bizimle kalacak.... göğsüm de belirli belirsiz bir dolgunluk var... şişliği önlemek için bol bol lifli gıdalar almalıyız kabuklarıyla meyve yemeliyiz.. bir de bol bol su içelim keseler büyüsün:CüvCüv:

vallahi aslında ben sezeryan düşünüyo olsam kendi doğum günüme denk getiririm ama malesef sezeryanı hiç istemiyorum

bide benim dr folic asidi kesti hiç vitamin falanda vermedi sana verdimi

Benim doktorum da folik asiti kesti. Onun yerine vitamin kompleksi verdi.

şimdi follic acid almalı mı?almamalı mı?ne yapmalıyım?

Doktoruna danışman lazım cnm. O ne derse onu yapman lazım.

Cnm valla benim baya etkiliyor hayatımı şuanda bu bulantılar. Ama herkeste aynı olacak diye bir kural yok. Belki sen daha hafif atlatırsın.

Canim ben de senin gibiyim. 8. Haftanin icindeyim su anda. Esim aile boyu cubuk krakerlerden almis bana. hihoyyyt Ayvanin yanisira yesil elma yiiyorum ben o da iyi geliyor bir dene istersen.

Evet ya yeşil elmayıda bir deneyim cnm. Ekşi ve tuzlu yemek istiyorum sürekli zaten. Senin bulantılar ne durumda?

şimdi follic acid almalı mı?almamalı mı?ne yapmalıyım?

her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır.. benim doktorum 5mg folbiol zararlı dedi yarıya indirdi ama ilk 4 ay mutlaka yarım da olsa al bebeğin gelişimi için çok önemli dedi. Eğer çok tereddüt ediyorsan en azından folik bakımından zengin gıdalar tüket... sanırım fındıkta bolca var...

kızlar merhaba.
kan testı sonucum ıle eger bır aksılık olmazsa eylul annesı olacagımı kesınlestirdik:)

mrb arkadaslar bugun hastaneye gittim kan testı için kadın dogumcu yokmuş bi hafta acılde kan-idrar testı yaptırdım kan testınde betahcg tam 1000 cıktı.ıdrar yollarındada en enfeksıyon varmış.benım sat 17 aralık hcg degerı nasıl sizinkılere göre doktor yok soramadım bı hafta beklıcam artık ultrason içinde

Evet ya yeşil elmayıda bir deneyim cnm. Ekşi ve tuzlu yemek istiyorum sürekli zaten. Senin bulantılar ne durumda?[/QUOTE]

Benim bazi gunler cok bazi gunler az oluyor ama hergun sabah bulantim oluyor mutlaka. Bir yandan da su griple ugrasiyorum. Sukur burun akintim gecti ama tum sinuslerim dolu ve de cok halsizim. Cok yemek secer oldum. Canimin istemedigi hicbirseyi yiyememeye basladim. Maalesef balik da yiyemediklerim arasinda bu aralar. Normalde haftada bir gun mutlaka yerdim. Birde canim surekli haslama yiyorum bu ara yagli hersey midemi bulandiriyor. :a015:

cok saol canım tesk ederım..suan sohbetınıze cok katılamıyorum...cunku sızn yazdıklarınızla bırseyeler ogrenmeye calısıyorumm...
sut ıcyormusunuz..gunde kac bardakcokacimcoook
benım aklım fıkrımde yemekde...kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaşlar
inşallah hepimiz bebişlerimize sağ salim kavuşuruz
bende yeni katıldım aranıza bugün doktordan geldim ve 6+5 günlük hamileyim
sat 27 kasım muhtemel doğum tarihi 9 eylül listeye eklerseniz sevinirim

arkadaşlar bulantılarınız başladı mı, doktorum genelde 8. hafta olur filan dedi; bir de folbiol alan arkadaşlar lütfen yarım alsın tüm alındığında düşüğe neden oluyormuş...
Aynen doktorunun dediği gibi oldu canım bende de, önceden hiç bulantım yoktu. 8. haftaya girdik va başladı, çok şiddetli değil ama gene de düzenini bozuyor insanın kafamçokkarıştı

slm kızlar bugun beta hcg testim sonuçlandı degerim 5 e katlamış :)) 902 olmuş.cumaya keseyi görmeye ultrasona gircem.ama karından :))) rabbim hepimize saglıklı eli ayagı düzgün çocuklar nasibeylesin amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn............isteyen herkesede versin.......

Gözünaydın canım, Allah tamamına erdirsiin hihoyyythihoyyyt

kızlar bende bugün tekrar yaptırdım kan testi 3 gün önce 40.21 di bugün ise 259,1 çıktı banada bu salı veya çarşamba gel dedi doktorum ama tam bu sayıya sevindim doktorum canımı sıktı daha keseyi görmeden bişey diyemeyiz bebek konusunda die öteki doktorumdsa bak ne güzel yükselmiş dedi offf hem sinir oldum hemde mutlu karışık duygular yaşıyorum durduk yere nie kafamı karıştırıyorsa ...

merhabalar..aranıza yeni katıldım ben de ..bugün 4 haftalık hamileyim tam..dün ölçtürdüm 90 çıktı değerim..yarın yeniden yaptıracağım..önceden 2 tane düşük yaptım maalesef..şimdi çok korkuyorum..hepimize sorunsuz gebelikler inşallah..

daglar kızı bende 4+3 üm cnm .saglıkla gelsin bebişlerimiz inşallah ....

bende eylül annesiyim inşallah 2 yıldı bekliyodum sonunda oldu 2 eylüle denk gelio

hayırlı molsun canım allah tamamına erdirsin inş bidaha karşılaşmazsın

utlar napıyosun cnm....nası gidiyo hamilelik.bulantı fıln belirtiler varmı.bende hiçbişey yok kız

hcg gen oldukça iyi canım, ancak şu enfeksiyonuna çok dikkat etmelisin bende de var ve erken doğuma ya da düşüğü neden olabileceğini söyledi doktor... elinden suyu düşürme suyla iyileşmeye çalış lütfen (günde 3 lt)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…