Günaydın kızlar ? Bugün nasılsınız bakayım , bebişleriniz nasıl ?
Umarım herşey yolundadır. Kızlar ben marak ettim ama "folbiol" nedir ?
Düşüğe falan yol falan demişler eski mesajlarda... Folic acid değil di mi?
Çünkü doktorum bana her gece iki tane almamı tavsiye etti...
günaydın kızlar ? Bugün nasılsınız bakayım , bebişleriniz nasıl ?
Umarım herşey yolundadır. Kızlar ben marak ettim ama "folbiol" nedir ?
Düşüğe falan yol falan demişler eski mesajlarda... Folic acid değil di mi?
çünkü doktorum bana her gece iki tane almamı tavsiye etti...
ASOS...KARDELEN VE ÖZGE....hepimizin sat tarihi aynı..12 ARALIK...
günaydın canım bende folbiol içiyorum günde birtane? Acaba zararlımı?
cnm günaydın :)) sanırım, folik asitin diğer bir firmada ki ismi, mesela ben folic plus ı kullanıyorum, buda abdi ibrahim firmasının galiba
nbr mozijiku nsl gidiyor canım
Bende folic plus kullanıyorum ve her gece iki tane içiyorum umarım bir zararı olmaz...
Kıslarr günaydın, bilginiz varsa size bişi sorucam ben adetim 2 gün geçtiğinde beta hcg 876 çıkmıştı 48 saat sonra 1775 gibi bşiiydi , bi arkadaş yüksek dedi birazda, bende araştırdım, ikiz olabilirmi acaba ? dün ultrosonda tek kese görünüyodu doktor kan tahlili istemedi, değerlerimede birşey söylememişti artış normal demişti , daha önce telefonda bilirmiştim. bu arada sat 13 aralık.
Saol tatlım iyiyim sen nasılsın?
Dilekcim bende folic plus kullanıyorum. Üstelik günde 3 tane. Doktorum devam etmemi söyledi. Şimdi bende kıllandım bak fisfisfis
Cnm benim reglimi 1 gün geçe 37 idi. 10. gün 564, 12. gün 1954 çıkmıştı. Ama herkesin farklı olabilir cnm. Belkide ikizdir.
Evet canım yaa bende aynı durumdayım. Sen hepsini aynı anda mı alıyorsun yoksa
belli aralıklarla mı? Ben her gece belli bir saatte 2 taneyi anda içiyorum. Umarım bir zararı yoktur...
herkese günaydın
Kızlar ben de hiç bulantı falan yok maşaalllah. Daha erken mi bilemem ama 5+5 oldu bu gün