2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar bende buyuh ıhtımalle eylul annesı olacagım. ıdrar testım silik çıktı. bhcg testını salı gunu yaptıracagım durumum netleşecek..

Iyı geceler kızlar..Yazılarınız okudukca sızın kadar heyecanlanıyorum:)Gecen sene bu zamanlar aynı heyecanları bızde yasıyorduk.Allah sızede nasıp etsın ınsallah annelık duygusunu tatmayı..
Bu arada sivas58 arkadasım benımde sat tarıhım 20 aralık tı ve tahmını dogum tarıhım 26 eyluldu ama Ege paşam 9 eylulde ben gelıyorum dedı:)
Bir sorununuz olursa hepımız yardımcı olmaya hazırız tatlı hamişler:)))Hepınıze sevgıler...

cnm ya :)) bilemiyorum çok şaşkınım ben :)) hatta bazen unutuyorum bile hamile oldugumu :)) acaba kızmı erkekmi diyede merak ediyorum :))) ama en önemlisi saglıklı eli ayagı düzgün olsun rabbim sag salim kucagımıza versin.isteyen herkesin başına amiinnnnnnnnn

kızlar bu arada benimde kafama takıldı.ben nemlendirici avonun kremlerinden kullanıyorum vücuduma degil sadece ellerime ve kollarıma....bide kafama takılan oje sürmek zararlımıdır?ben çok seviyorum oje sürmeyi.makyaj yapmak zararlımıdır.offffffffffffffff ((((( herşey kafama takılıyor....çok pimpirikli bi anne olcam ben yaaa ((

Ne demek canımcım, her zaman, seni rahatlattığıma sevindim.. kaydirigubbakcemile5

O hooo sivaslı? Kampa al kendini istersen? Bu kadar pimpirikli olmayın kızlar, ve de hayatı kendinize zehir etmeyin. Sonra depresyona girersiniz valla..

Ben de çok severim süsü püsü. Benim de aklıma zararlı olabileceği geldi. Sonuçta kimyasal.. Ama kendimi sıkamam o kadar da. 30 yaşındayım 20 yıldır oje sürerim ben delikafadulden Hatta lise bittiğinden beri ojesiz 10 günüm geçmemiştir. Kışın bile ayaklarımı ojesiz bırakmam, ne o öyle, ölü ayağı gibi tövbe tövbee.. kaydirigubbakcemile3
Ama abartmaya gerek yok. Temizlik için kullanılan kimyasallar çok daha tehlikelidir emin ol.. Ya da cep telefonu, kablosuz internet radyasyonu.. Bunlar etrafımızda fır dönerken ojemi rujumu da kısamam yani... Telefondan uzak durmayı tercih ederim kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar benimde bir gün hamiş topiklerine gireceğim hiç aklıma gelmezdi hep iç geçirerek okurdum yazdıklarınızı ama rabbim banada hamile olmayı nasip etti..İnş. kolay bi hamilelik geçiririz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız ..

Benimde S.A.T. 23 aralık Bebişimde 29 eylül tahmini..:CüvCüv:

Hakkımızda hayırlısı olur inş..

Kızlar benide ekleyin listeyeeeeeeeeee:dance:

hihoyyytUğurlu listeden buraya terfi eden biri dahahihoyyytHoşgeldin canıma.s.

günaydın hepinize kızlar...ne güzel yeni katılanlar olmuş aramıza...bulantılarım çok kötü zoraki yiyorum aç kalmasın mercimeğim diye...allahtan kusmuyorum .... bulanmak çok kötü kızlar ..tek dostum tuzlu kraker ve yeşil elma :)))

günaydın
güzel eylül anneleri nasılsınız
ben bugün biraz daha iyiyim ara ara midem bulansada idare ediyoruz
hepinize iyi haftalar :))

Günaydın kızlar,
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.
Benim bulantım yine başladı , tam düzeldi azaldı derken bıraktığın yere geri dönmek çok kötü.
Ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu bulantı bende fazlasıyla da baş ağrısı yapıyor(((
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah bu bulantı derdinden....

Günaydın şekerler? Nasılsınız? Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum. Benimde bulantılar saolsun devam etmekte. Midem bir boş kalmaya görsün. Bana işkenceler yapıyor. İnşallah en kısa sürede atlatırız bu dönemibenneyaptımki

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34..................................................................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım............................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ............................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
21- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
22- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül

24-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
25- m.reyyan.................................................................13 Eylül
26- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
27- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
28- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül

29- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
30- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
31- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
32- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
33-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
34- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
35-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül

36-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
37-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
38- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
39-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül

40- Trackeki...................................23 Aralık...................................29 Eylül

40 kere, 41 kere MAŞALLAH

Son düzenleme:

Maşallah bize maşallahhhhhh hihoyyyt

Günaydııııın güzel anneler, hepinize iyi haftalar diliyoruuum a.s.
Benimde bulantılarım başladı son 4-5 gündür. Çıkarmıyorum ama bulantı beni bitiriyor :bbo: En kısa sürede atlatırız inşallah bu çalkantılı dönemi kafamçokkarıştı
hepinizi öptüüüm hihoyyyt

günaydın kızlar, listemiz upuzun olmuş,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz,bendeki uyku hali uykusuzluğa çevirdi.tv seyderken uyukluyorum ama yatağa yatınca uykum gidiyor, bölük pörçük ve rahatsız uyuyorum,

kızlar
bulantılara çubuk kraker birde biraz ekmek arası beyaz penir iyi geliyor
en azından birazda olsa bastırıyor
bir deneyin isterseniz
birde mideyi çok boş bırakıncada mide bulantısı artıyor bende bunu farkettim
kızlar hayırlısıyla 12. haftayı görebilirsek mide bulantılarımız azalacak inşallah

kızlar günaydın nslsınız bu bulantılar beni mahvetti bugünde belimde şiddetli bir ağrı var sanırım adet tarihim yaklaşıyor diye oluyor böyle

iyim mozijiku bulantılarım var allahtan doktor ilaç verdi biraz daha rahatım şimdi ama bugünde şiddettli bel ağrım var sanırım adet günüm geliyo diye heralde. bugün tam 7 haftalık oldum sen nasılsın durumlar nsl ne kadarlık oldu bebiş

Benimde bulantılar devam cnm işte. Sağ salim bi atlatsak şu dönemi. Gerçekten insan çok etkileniyor. Bende bugün tam 7 haftalık oldum cnm. Cumartesi günü kalp atışlarını gördük ve duyduk Allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…