Iyı geceler kızlar..Yazılarınız okudukca sızın kadar heyecanlanıyorum:)Gecen sene bu zamanlar aynı heyecanları bızde yasıyorduk.Allah sızede nasıp etsın ınsallah annelık duygusunu tatmayı..
Bu arada sivas58 arkadasım benımde sat tarıhım 20 aralık tı ve tahmını dogum tarıhım 26 eyluldu ama Ege paşam 9 eylulde ben gelıyorum dedı:)
Bir sorununuz olursa hepımız yardımcı olmaya hazırız tatlı hamişler:)))Hepınıze sevgıler...
ya taze fasulye süpersin arkadaşım yaŞeniz tam da içimden geçenlere cevap vermişsin hatta az önce bile annemle konuşurken acaba 7 haftalık mı gitsem diodum sırf vajinal baktırmamak için ama şimdi yazdıklarını okuyunca anladım boş olduğunu korkumun biraz acıo deseydin yine tereddüt ederdim ama hiç acımıo demişssin :1hug:inşallah arkadaşım yarın gidicem heber veririm çok rahatlattın çok saola.s.
kızlar bu arada benimde kafama takıldı.ben nemlendirici avonun kremlerinden kullanıyorum vücuduma degil sadece ellerime ve kollarıma....bide kafama takılan oje sürmek zararlımıdır?ben çok seviyorum oje sürmeyi.makyaj yapmak zararlımıdır.offffffffffffffff((((( herşey kafama takılıyor....çok pimpirikli bi anne olcam ben yaaa ((
Günaydın kızlar benimde bir gün hamiş topiklerine gireceğim hiç aklıma gelmezdi hep iç geçirerek okurdum yazdıklarınızı ama rabbim banada hamile olmayı nasip etti..İnş. kolay bi hamilelik geçiririz bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız ..
Benimde S.A.T. 23 aralık Bebişimde 29 eylül tahmini..:CüvCüv:
Hakkımızda hayırlısı olur inş..
Kızlar benide ekleyin listeyeeeeeeeeee:dance:
Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34..................................................................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım............................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım............................2 Eylül
6- shekercim.........................26 Kasım............................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ............................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.............................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım.............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım.............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık.............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık.............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık.............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ........................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık.............................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık.............................8 Eylül
21- deryaa1............................3 Aralık..............................9 Eylül
22- cingene00.........................5 Aralık..............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık............................13 Eylül
24-((eslem))............................7 Aralık.............................13 Eylül
25- m.reyyan.................................................................13 Eylül
26- Nevesta..............................8 Aralık............................14 Eylül
27- MadLen .............................9 Aralık............................15 Eylül
28- eda_naz.............................9 Aralık............................15 Eylül
29- mrs_derya..........................9 Aralık............................15 Eylül
30- özge_844..........................12 Aralık............................15 Eylül
31- atropin_tr ........................11 Aralık............................17 Eylül
32- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…..........................19 Eylül
33-paradisecity........................13 Aralık............................19 Eylül
34- Marall...............................13 Aralık…..........................19 Eylül
35-fatoşgül..............................14 Aralık............................20 Eylül
36-guluncani............................14 Aralık............................20 Eylül
37-kardelen79..........................14 aralık............................20 Eylül
38- ultlar ...............................15 Aralık.............................20 Eylül
39-sivaslı58.............................20 Aralık. ...........................26 Eylül
40- Trackeki...................................23 Aralık...................................29 Eylül
40 kere, 41 kere MAŞALLAH
kızlar günaydın nslsınız bu bulantılar beni mahvetti bugünde belimde şiddetli bir ağrı var sanırım adet tarihim yaklaşıyor diye oluyor böyle
iyim mozijiku bulantılarım var allahtan doktor ilaç verdi biraz daha rahatım şimdi ama bugünde şiddettli bel ağrım var sanırım adet günüm geliyo diye heralde. bugün tam 7 haftalık oldum sen nasılsın durumlar nsl ne kadarlık oldu bebiş