2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnanmıyorum kısss hala söylemedinizmi? Nasıl dayandınız ?kaydirigubbakcemile3

İlkinde hemen söylemiştik ama kaybedince hem kendi acım hem onların acısı bana daha bir ağır gelmiştisenağlamaAllahıma çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. Bu sefer inşallah bağışlar bize bebişimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben bugün bulantısız, güzel bir gün geçirdimkaydirigubbakcemile2Dikkat ediyorum, açık havada ne kadar çok kalırsam o kadar az bulantım oluyor. Bugün öğrencilerimle İzmir Doğal Yaşam parkını gezdik, sonra da eşimle İnciraltında yürüyüş yaptık. Bu saat oldu, biraz gaz dışında şikayetim yok. :teytey:Ben bol bol açık havaya çıkayım bari.
Bu arada kızlar, geri sayım başladı. Salı akşamı 3 haftadan sonra doktora gideceğim. Bakalım işler yolunda mı:Saruboceq:Eğer öyleyse ailelere söyleyelim diyoruz artık. Ne de olsa dualarına ihtiyacımız vara.s

daha soylemediniz mi canım :) valla ben o kadar sabırsızdım ki kalp atıslarını duyana kadar bekleyemedim ilan ettik herkese umarım bi terslik olmazda............bende iki gundur yorgun sayılırım cumartesi gunu eve temizlik için kadın almıstım biseye dokunmayayım dedim ama yine makine tutup yerleri sildim . . . .bugune de perdelerim kalmıstı utulencek onları hallettim :)) . . . . . .bugun burda da hava çok guzeldi sabah kahvaltıyı dısarda yaptık ordan ben kuafore geçip sacımı kestirdim ama pek memnun kalmadım daha dogrusu guzel kestilerde sanırım biraz daha kısaltacagım ensemde oldular kasındırıo oylede beni:):)

Ben eğilerek hapşırmaya başladım, sanki daha rahat hapşırılıyor öyle??

5 haftalıkken karından görünmez canım. Muhtemelen vajinal bakar doktorun. Benimki 7. haftaya vajinal baktı. 7 den sonra karından bakılıabiliyor, hatta bir arkadaşımın doktoru 11. haftaya kadar hep vajinal bakmış.

Vajinalden korkma, bebeğe hiç bir zararı yok, hiç bir acı duymuyorsun. kıpkırmızı kanaman olsa bile vajinal bakılabilirmiş. Zaten karın ultrasonuna göre çok daha net görüntü veriyor vajinal. Kistin, miyomun varsa ayna gibi görülüyor. Hiç korkma, utanma. Kbb ciye gittiğinde adam kulağını burnunu karıştırmıyor mu, diş hekimine gittiğinde bademciğine kadar inmiyor mu? Aynı şey, o bir doktor ve günde senin gibi 50 hastaya bakıyor. a.s.
ya taze fasulye süpersin arkadaşım yaŞeniz tam da içimden geçenlere cevap vermişsin hatta az önce bile annemle konuşurken acaba 7 haftalık mı gitsem diodum sırf vajinal baktırmamak için ama şimdi yazdıklarını okuyunca anladım boş olduğunu korkumun biraz acıo deseydin yine tereddüt ederdim ama hiç acımıo demişssin :1hug:inşallah arkadaşım yarın gidicem heber veririm çok rahatlattın çok saola.s.

sağol arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde geliştiklerini görürüz bebişlerimizin , ya sen varya tamda benim 3 gündür sürekli içtiğim nane limonu diyosun içme diye bende gecsin diye sürekli kaynatıp içiyorum senağlama ta karnımın içi acıyo hapşırırken inşallah gecer daha içmiycem nanelimon sağol arkadasım uyardıgın içina.s.
ne demek arkadaşım önemli diil ben de işte forumda kıssların tecrübelerinden okuyup aktarıyorum tam da senin kaynatıp içtiğin gibi öylemi:roflol: ya ben de aynı senin gibi düşündüm içmeden bi bakayım kısslar ne yiyip ne yemio die liste vardı orda görüp vazgeçtim çok ii tam denk gelmişkaydirigubbakcemile3 ayrıca dün anneme kısır yaptırdım listeyi görmeden önce içindede birsürü maydonoz vardı çok pişmanım yedim hepsini fisfisfisinşaalllah bişiiii olmaz:Saruboceq:

İlkinde hemen söylemiştik ama kaybedince hem kendi acım hem onların acısı bana daha bir ağır gelmiştisenağlamaAllahıma çok şükür şimdilik bir sıkıntım yok. Bu sefer inşallah bağışlar bize bebişimizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım bebişini korusun tatlım. Size bağışlasın bu sefer. :Saruboceq::Saruboceq::1hug:

Kızlar maydanoz, nane ve bitki çaylarını ben doktoruma sordum. Öyle yiyip de sanki demet demet mi yiyeceksin, senin yediğinden birşey çıkmaz. Günde bir kez de bitki çayı içsen hiçbir zararı olmaz dedi. İnternette de okudum bol bol, kesinlikle zararlı, hiç tüketmeyin denilmiyor ki, hamileyken sigara, alkol, hatta uyuşturucu kullanan var. Bitki çayı, nane, maydanoz çok masum kalıyor onların yanında, abartmadan hepsi yenilip içilebilir dedi doktorum ve ben kasmıyorum o kadar. Korkan doktoruna sorsun diyorum ben, internette her zaman güvenilir bilgiler olmuyor.

Son düzenleme:
sagol canım çok sukur iyiyim bende :)) haftasonunu bitirdik iste malum yarım iş gunu . . . . . .sevmiyorum pazartesileri yaa:1no2:

Kızlar maydanoz, nane ve bitki çaylarını ben doktoruma sordum. Öyle yiyip de sanki demet demet mi yiyeceksin, senin yediğinden birşey çıkmaz. Günde bir kez de bitki çayı içsen hiçbir zararı olmaz dedi. İnternette de okudum bol bol, kesinlikle zararlı, hiç tüketmeyin denilmiyor ki, hamileyken sigara, alkol, hatta uyuşturucu kullanan var. Bitki çayı, nane, maydanoz çok masum kalıyor onların yanında, abartmadan hepsi yenilip içilebilir dedi doktorum ve ben kasmıyorum o kadar. Korkan doktoruna sorsun diyorum ben, internette her zaman güvenilir bilgiler olmuyor.

hımmmmm ama olsun maydanoz yemesemde :1rolleyes: bitki cayı içmesem de olur

ya kızlar bisey sorcam . . . .yuz temizleme jelleri tonik ve nemlendiriciler hakkında bisey biliyor musunuz? . . . . . . ya ben ne olur ne olmaz diye kullanmayı bıraktım da nemlendirici kullanmadıgımda da yuzun o kadar kasınıp gergin oluyo ki helede burdaki sogukları dusunursek çok da sart aslında ya . . . . iste ciltle emilerek bebeğe nufus eder mi diye dusunuyorum

sagol canım çok sukur iyiyim bende :)) haftasonunu bitirdik iste malum yarım iş gunu . . . . . .sevmiyorum pazartesileri yaa:1no2:

evet canım yaa. Pazartesi yine geldi çattı. Ama çalışmasakta zaman geçmez. Tamam çok yorgunlk oluyo şu halimizle ama ben çok dertlenmiyorum.

ya kızlar bisey sorcam . . . .yuz temizleme jelleri tonik ve nemlendiriciler hakkında bisey biliyor musunuz? . . . . . . ya ben ne olur ne olmaz diye kullanmayı bıraktım da nemlendirici kullanmadıgımda da yuzun o kadar kasınıp gergin oluyo ki helede burdaki sogukları dusunursek çok da sart aslında ya . . . . iste ciltle emilerek bebeğe nufus eder mi diye dusunuyorum

Bende artık kullanmıyorum cnm. Nede olsa kozmetik sonuçta. Sadece vazelin tarzı nemlendirici kullanıyorum bazen.

daha soylemediniz mi canım :) valla ben o kadar sabırsızdım ki kalp atıslarını duyana kadar bekleyemedim ilan ettik herkese umarım bi terslik olmazda............bende iki gundur yorgun sayılırım cumartesi gunu eve temizlik için kadın almıstım biseye dokunmayayım dedim ama yine makine tutup yerleri sildim . . . .bugune de perdelerim kalmıstı utulencek onları hallettim :)) . . . . . .bugun burda da hava çok guzeldi sabah kahvaltıyı dısarda yaptık ordan ben kuafore geçip sacımı kestirdim ama pek memnun kalmadım daha dogrusu guzel kestilerde sanırım biraz daha kısaltacagım ensemde oldular kasındırıo oylede beni:):)

canım ohh ne güzel ii yapmış sın valla yaa saç kestirmek ii değil diyorlarr bende 1 aydır saçlarımı boyatamıyorumm zaralı diye...yakında kına yakıcamm yaa..

canım ohh ne güzel ii yapmış sın valla yaa saç kestirmek ii değil diyorlarr bende 1 aydır saçlarımı boyatamıyorumm zaralı diye...yakında kına yakıcamm yaa..

yok canım saç kestirmemek batıl ınanç :) tabi ki boyatılmaz hamilelikte beyazlarım gorunursede gorunsun o kadar da takmıyorum ben bebegim için 9 ay boyamayayım ne var :) bitkisel boyalar var zararsız diyorlar ama olsun ben yine de kullanmam . . . .kınayı ise bilmiyorum bak içerigine bakmak lazım

canım benimde çok umrumda değil ama saçlarımın yarısı açık kahve dipten çıkanlar anarenk ve yüzde 60 beyaz....:) hazır satılan kına setleri ii değilmişte... ellere yakılan kınalar doğalmış tamamenn... bilmiyorumm artık.. ne olacakk..

ben yavastan çıkıp yatayım artık size iyi geceler kızlar yarın gorusmek uzere :))

X