- 15 Mayıs 2008
- 4.690
- 0
gecmış olsun canım bende bugun calıştım cok yoruluyorum halsız olyorum .bende yarın yaparım patetes salatası nekadar senın bebek
Sağol canım, 10. haftanın içindeyiz işte, 9+4 üm bugün..
5. haftada lekelenmem olmuştu, sürekli progestan kullanıyorum. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Raporluydum falan, yattım hep.. Ben de okula gittim bugün aslında. Hafta sonu kursu veriyorum, bugün sonuncuyu yaptık, geldim, duş aldım vee attım kendimi.
Yaa kızlar sizde burun tıkanıklığı oluyor mu, ben gece burnumu temizliyorum, sabah bir kalkıyorum, nefes alamıyorum. Hasta değilim? Sürekli ağzımdan nefes alır oldum. Bir de dudak kuruluğu.. Pek kullanmazdım o nivea nemlendiriciden, şimdi onsuz gezemiyorum.
Sağol canım, 10. haftanın içindeyiz işte, 9+4 üm bugün..
5. haftada lekelenmem olmuştu, sürekli progestan kullanıyorum. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Raporluydum falan, yattım hep.. Ben de okula gittim bugün aslında. Hafta sonu kursu veriyorum, bugün sonuncuyu yaptık, geldim, duş aldım vee attım kendimi.
Yaa kızlar sizde burun tıkanıklığı oluyor mu, ben gece burnumu temizliyorum, sabah bir kalkıyorum, nefes alamıyorum. Hasta değilim? Sürekli ağzımdan nefes alır oldum. Bir de dudak kuruluğu.. Pek kullanmazdım o nivea nemlendiriciden, şimdi onsuz gezemiyorum.
ben astım hastasıyım hava falan alıyorum cok zor benım durum.benım dudaklarda oyledı şımdı gectı benım elımde kremle gezıyordum
Canım çok geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla astım kronik bir hastalık... Dikkat et kendine
kızalr bişey sorcam beniim 15 ocak adet tarihimdi.kan testi idrar testi pozitif yani hamileyim ama adet olcakmışım gibi gene kasıklarım agrıyor bu normalmi?sizdede oluyormuydu.bide sarı renkli bi akıntım geldi bugun nedendir....
kızalr bişey sorcam beniim 15 ocak adet tarihimdi.kan testi idrar testi pozitif yani hamileyim ama adet olcakmışım gibi gene kasıklarım agrıyor bu normalmi?sizdede oluyormuydu.bide sarı renkli bi akıntım geldi bugun nedendir....
evet canım sagol delfındora arkadaşin şimdı durumu nasıl cok uzuldum
cok normal bana gore cunku ben 3gun pet koydum geldı gelecek dıye ben cok agır gecırdım gece 2kez uyanıyordum agrıdan dr aradım agrıkesıcı ic gecmezse benı aradıdı cok şukur gectı sonra inandım hamıle olduguma
Bu arada ağrı kesici içmişmiydin doktor öyle söyleyince?
kım aldı kı kucagına burda kımse dogurmadıayy insallah sekerler bizlerde sizler gibi bebişlerimizi kucagımıza alırız insallah...şimdiden duygusallştım herseye aglamaya basladım...durduk yere :)
bıde benımkarnımda cok şişlık var pandolonlarımı gıyemıyorum bebegımıde sıkmak istemıyorum hamıle pantolonu almam lazın benım arkadaşlarım 3 ay kendı pantolonlarını gıymıştı ....sız aldınızmı
evet arkadaslar bende geldimmm aranıza. 5 gunluk bi gecikmeden sonra dungece yaptıgım ve sabah baska bi testle saglama aldım.. HAMİLEYİM... ve muhtemelen eylul annesiyim.... gözüm bu topigi arıyordu ve buldum:)
kızlar slm yeni katıldım aranıza 26 eylül görünüyor dogum.hayırlısı herkese sorunsuz hayırlı hamilelikler dilerim sevgiler....