2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben astım hastasıyım hava falan alıyorum cok zor benım durum.benım dudaklarda oyledı şımdı gectı benım elımde kremle gezıyordum

Evet canım burun tıkanıklığı bende de oluyor. Ben kış aylarında olduğumuz için oluyor diye düşünmüştüm çünkü değişik bir durum. Bu arada bende hasta falan değilim. Hatta bugün burun açıcı sprey aldım geceleri daha rahat uyuyayım diye...

kızalr bişey sorcam beniim 15 ocak adet tarihimdi.kan testi idrar testi pozitif yani hamileyim ama adet olcakmışım gibi gene kasıklarım agrıyor bu normalmi?sizdede oluyormuydu.bide sarı renkli bi akıntım geldi bugun nedendir....

cok normal bana gore cunku ben 3gun pet koydum geldı gelecek dıye ben cok agır gecırdım gece 2kez uyanıyordum agrıdan dr aradım agrıkesıcı ic gecmezse benı aradıdı cok şukur gectı sonra inandım hamıle olduguma

Hepsi normal tatlım hiç kafana takma. Hepimizin yaşadığı bir durum her ikiside bak bende olan tüm belirtileri sayayım ben sana
1. Aşırı uyku isteği
2. Halsizlik
3. İştahsızlık
4. Bulantı
5. Baş , mide, karın ve kasık ağrısı
6. Yoğun sarı akıntı
7. Burun tıkanıklığı
8. Göğüslerde şişlik ve hassasiyet
Ve tüm bunlar insanı dengesini tamamen değiştiriyor...

evet canım sagol delfındora arkadaşin şimdı durumu nasıl cok uzuldum

Bilmiyorum canım iyi olmasını ümit ediyorum. Onun için gerçekten zor bir durum.
Derdi veren Allah sabrını da veriyor demek ki hayırlısı buymuş... İnşallah en yakın zamanda kendini toplar yine sık sık aramıza katılır :Saruboceq:

Bu arada ağrı kesici içmişmiydin doktor öyle söyleyince?

aaaaaa dilekçim benimde hep burnum tıkanıyo bu günlerde ....bende grip olcam diye bekliyorum.demek gebeliktenmiş :)))) bide ayakları buz gibi olan varmı donuyo ayaklarım ısınmıyo....

ayy insallah sekerler bizlerde sizler gibi bebişlerimizi kucagımıza alırız insallah...şimdiden duygusallştım herseye aglamaya basladım...durduk yere :)

bıde benımkarnımda cok şişlık var pandolonlarımı gıyemıyorum bebegımıde sıkmak istemıyorum hamıle pantolonu almam lazın benım arkadaşlarım 3 ay kendı pantolonlarını gıymıştı ....sız aldınızmı

evet arkadaslar bende geldimmm aranıza. 5 gunluk bi gecikmeden sonra dungece yaptıgım ve sabah baska bi testle saglama aldım.. HAMİLEYİM... ve muhtemelen eylul annesiyim.... gözüm bu topigi arıyordu ve buldum:)

canım hamile pantolonu icin daha çok erken alsan da olmaz zaten :) bu arala donem ne kendi pantolonların olur ne de hamile pantalonu . . . . .ben fermuar ve dumesini acar lastıkle tuttururdum uzerine tunik tarzı gecirdiginde de anlasılmazdı :)

evet arkadaslar bende geldimmm aranıza. 5 gunluk bi gecikmeden sonra dungece yaptıgım ve sabah baska bi testle saglama aldım.. HAMİLEYİM... ve muhtemelen eylul annesiyim.... gözüm bu topigi arıyordu ve buldum:)

hayırlı olsun canım hosgeldin sayfamıza :)

iiii arkadaslar bende eylül annesiyim inş.
evde test yaptım 2 cızgı
bugun hasteneye gıttım kan tahlılı yaptırcaktım haftasonu yapmıyolarmış idrar yaptılar oda pozitif cıktı ama ben kımseye söyleyemıyom ya değilsem diye salı gunu kan tahlılı yaptırcaz.şaka gibi gelıyo ınanasım gelmıyo.coook istiyorum ama ne bileyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…