2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm pushıng bıtek senvarsın baktımda herkes yemek telasına duşmuş sanırm nasılsn ya bı sorun yok demi sanırım serum alacakmışsın kendıne dıkkat et canım

canım ya uzulme inşlh gebesındır benm gıbı olmanı ıstemem inanama olmazsada uzulme lutfen allah hayırlıysa versın.bence sen gebesın çunku değerler artıyo gun geçtıkçe idrarda da çıkmış hemde iki defa yapmışsın sakınstres yapma bebişinide etkıleme lutfen

kızlar nasıl gidiyor.. hamilelikk..13 aralık sat lar bulantınız varmı. doktora gittinizmii..

slm kızlar esrecım midemle ilgili roblemim var iki gündür yemek yiyemiorum sürekli çıkarıorum doktorda serum takalım dedi bakalım napıcaz

inşllhh canım sen nasılsın şimdi serummu takcaklar pazartesii serum dan sonra hemen geçiyoo..diye duymuştumm

dilekcim hadi gozun aydın canım rahatlamısndır artık bebisini gorunce bende haftaya gorecegim insallah ancak o zaman içim rahat edecek :)

Çok teşekkür ederim canım. Umarım hayırlısıyla haftaya sende görürsün.:Saruboceq: Tabi onun içinde bir yerlerde iyi olduğunu öğrenince daha rahat oluyorsun :dance:
Hiç stres yapma kendine eminim herşey yolundadır canım...

dilekçim teşekkür ederim canım :) gerçekten zor bi durum inşallah benimkide uzun sürmez :) senin kaçıncı haftada başladı kaçınçı haftada bitti ?

Valla şimdi şöyle anlatayım. Ben hamileliğimin 8. haftasındayım derken bugün 7+3 olduğumu öğrendim bu durumda iki hafta önce pazartesi başladı yani en şiddetli dönem benim için 5. haftadan 7. haftaya kadardı. Yine bulantım oluyor ara ara ama o kadar şiddetli değil Allaha şükür. Umarım seninkide en kısa sürede geçer çünkü bu iki hafta beni benden etti valla. Allah hepimize kolaylık versin inşallah....:Saruboceq:

Canım lütfen doğum tarihimi 1 günde sen uzatma kaydirigubbakcemile3
2 Eylül tahmini doğum. Şimdi o 1 gün bile benim gözüme fazla gelir. delikafadulden
Rica etsem 2 Eylül olarak düzeltebilmen mümkün mü?
Sağolasın canım...

Canım aynı akıntı bende de mevcut ve günde iki kez günlük pedimi değiştiriyorum.Sanırım gayet normal bu durum.

Saol cnm bnm. Senin bebişininde iyi olduğuna çok sevindim. Çok güzel bir duygu ya. Allah bozmasın, Allah korusun meleklerimizi:Saruboceq::Saruboceq:

Canım bende hiç birşey yiyemiyordum hala öyle çok iyi yediğim söylenemez bulantım eskisi kadar yoğun olmasada.Bben sadece bekledim geçmesi için ve düşün o halde işe gittim çok zor günlerdi benim için umarım tekrar o kadar yoğun yaşamam.Bulantılarım daha da sürseydi ilaç kullanmayı düşünüyordum mecburen. Sen bir görüş bakalım doktorunla hangisi bebeğine zarar vermeyecekse onu uygula yani serum mu yoksa ilaç mı?
İnşallah en kısa sürede sende atlatırsın bu dönemi...:Saruboceq:

dilek arkadaşım geçmiş olsunn.. umarım artık bulantıların olmaz...

inşallah canım teşekkür ederim bu arada yardımlrından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…