2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sizi ama yazamadım bi türlü benim bugün itibariyle 6+4 günlük salı günü doktora gidecem inşallah duyarım kalp atışlarını gelişmesine bakarız gel diye cagırdı doktorum kalp atışlarını söylemedi ama burda sizin yazdıklarınızı okudum 7 haftalıkken duyuluyo galiba bende 6+6 olacam bakalım neler olacak.
bu arada fena grip oldum kızlar ilaç almadım çok hapşırıyorum gece uykudan uyanıp hapşırıyorum sizce zararı olurmu bebişime a.s.

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ .............................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..........................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ..... ...................2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım..............................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım.............................2 Eylül
6- shekercim..........................26 Kasım...........................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım............................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım.............................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ..........................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.............................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım............................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım...........................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım............................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım............................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık............................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık............................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık............................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... .......................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık...........................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık...........................8 Eylül
21- deryaa1.............................3 Aralık............................9 Eylül
22 cingene00...........................5 Aralık............................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık..........................13 Eylül
24- m.reyyan.......................................... ......................13 Eylül
25- Nevesta..............................8 Aralık..........................14 Eylül
26- MadLen .............................9 Aralık..........................15 Eylül
27- eda_naz.............................9 Aralık..........................15 Eylül
28- özge_844.........................12 Aralık..........................15 Eylül
29- atropin_tr ........................11 Aralık..........................17 Eylül
30- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…...................19 Eylül
31-paradisecity........................13 Aralık........................19 Eylül
32- Marall...............................13 Aralık….....................19 Eylül
33-fatoşgül..............................14 Aralık........................20 EYLÜL
34-guluncani............................14 Aralık........................20 Eylül
35-kardelen79..........................14 aralık........................20 Eylül
36- ultlar ...............................15 Aralık.........................20 Eylül
37-sivaslı58.................................................................26 Eylül
listemizin son hali kızlar.....
:lepi:

selam birbilemir sende hoşgeldin güzel eylül annesi :CüvCüv: ben de gribim ve her hapşırdığımda göbeğime bakıyorum çünkü çok şiddetli hapşırıyorum herhalde bişiii olmaz ilaç almadığımız sürece kıslar yazmışlar maydonoz nane yemeyin hamişliğiniz boyunca die o yüzden nane limon falan da kaynatma istirahet et bol bol kendini sıcak tut ben de öle yapıorum yarın keseyi görmeye gidicem:Saruboceq: bende ama vajinal istemiyorum normal ultrasonda 5 haftalık görülür mü acaba

Ben eğilerek hapşırmaya başladım, sanki daha rahat hapşırılıyor öyle??

5 haftalıkken karından görünmez canım. Muhtemelen vajinal bakar doktorun. Benimki 7. haftaya vajinal baktı. 7 den sonra karından bakılıabiliyor, hatta bir arkadaşımın doktoru 11. haftaya kadar hep vajinal bakmış.

Vajinalden korkma, bebeğe hiç bir zararı yok, hiç bir acı duymuyorsun. kıpkırmızı kanaman olsa bile vajinal bakılabilirmiş. Zaten karın ultrasonuna göre çok daha net görüntü veriyor vajinal. Kistin, miyomun varsa ayna gibi görülüyor. Hiç korkma, utanma. Kbb ciye gittiğinde adam kulağını burnunu karıştırmıyor mu, diş hekimine gittiğinde bademciğine kadar inmiyor mu? Aynı şey, o bir doktor ve günde senin gibi 50 hastaya bakıyor. a.s.

sağol arkadaşım inşallah sağlıklı şekilde geliştiklerini görürüz bebişlerimizin , ya sen varya tamda benim 3 gündür sürekli içtiğim nane limonu diyosun içme diye bende gecsin diye sürekli kaynatıp içiyorum senağlama ta karnımın içi acıyo hapşırırken inşallah gecer daha içmiycem nanelimon sağol arkadasım uyardıgın içina.s.

taze fasülye merhaba benim içimden geçen bütün sorulara cevap vermişin sağolasın...

sen de sağol canımcım, 2. gebeliğim benim bu. Bir de severim böyle araştırayım falan (doktor illallah dedi azcık) .. yardımcı olduysam sevinirim..

bilinçlisin.ben ilk kez yaşıyorum bu duyguyu ve en çekindiğim vajinal ultrasondu.hatta bu yüzden dr a gitmedim :)

daha öncesinde polikistikover hastasıydım gerizekalı dr nasıl muayene ettiyse yırtık fln oluştu,birde kuzenim bebeğini kaybetmişti bu ultrasondan sonra.ama sanırım korkunun ecele faydası yok gitmek lazım dr a :)

Yok canım, o bebek zaten gidecektir. Ultrasondan dolayı düşük olsa doktorlar kullanır mı hiç? "Zıpladım, bebeğim düştü" diyenlerin bebelerinde zaten kromozom bozukluğu vardır. Sağlam bir bebek çok büyük darbeler almadığı takdirde düşmez. Sen gönlünü ferah tut. Zaten gideceğimiz doktoru 50 türlü araştırıp da gitmiyor myuz? Hiç korkma. Eski doktorun kasapmış sanırım biraz. Geçmiş olsun, eskiye sünger çek, iyi düşün iyi olsun :)

inan çok rahatlattın beni.ilk kez dr a ikna oldum :)
salı günü gitmem lazımdı ama korkuyodum geçti şimdi..elbette o eski dr a asla gitmicem..
canım benim son bi sorum olacak emla diye krem var duymuşsundur,ben hep onu kullanıp ağda yaptırırdım.şimdi bebeğe zararı olur mu?jilet fln alışkın değilimde..

emlayı duydum. Ama bu konuda bir bilgim yok. Lokal anestezi kremi o değil mi? Anestol gibi? Bilmiyorum onu yaa.. sanırm bebişi öğrenmeden önce kullandın? Bir şey olacağını sanmıyorum. Ama bir daha doktora sor, öyle kullan bence.. Bazı yüz kremleri bile sakıncalıymış diye duydum. Canım, kafana bir şey takıldığı anda bana özelden mesaj at, elimden geldiğince yanıtlarım. Bir de iki tane site var, çok güzel. oralara da gir bak.

gebelik.org-->hafta hafta ve ay ay hamilelik dönemi, doğum - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kağan (Kaan) Kocatepe
Kadın Hastalıkları, Gebelik Hamilelik, Cinsellik, Kısırlık Hakkında En Doğru Bilgiler.www.doktornevra.com.GEBELİK HAMİLELİK GEBE HAMİLE DOĞUM KÜRTAJ JİNEKOLOG bir yığın site var, ama ben en çok bu ikisini kurcalıyorum.

Sakın kullanma canım ben pek çok yerde hamilelikte sakıncalı olduğunu okudum.

çok teşekkür ederim canım iyi ki nete girmişim bugün :)artık özeelden soracaklarımı yazarım sağol hihoyyyt

mrba kızlar gününüz güzel olsun 14 ocakta yağtığım kan tahlili 8.76 idi dün 17 ocakta tekrar kan tahlili yaptırdım 40.21 çıktı sizce 3 günde bu değer yükseliş iyimi ?

canım bence deger katlanmıs gibi iki katına çıkması gerekiyordu ....gun gun artması lazımmış . . .insallah artar da seni de listemizde goruruz :1hug:

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34.................................20 Kasım...................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım..................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ..... ..........2 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım......................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım......................2 Eylül
6- shekercim..........................26 Kasım.....................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım......................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım.......................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ....................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım........................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.......................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.......................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım........................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım........................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık........................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık........................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık.........................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ....................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık........................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık........................8 Eylül
21- deryaa1.............................3 Aralık........................9 Eylül
22 cingene00...........................5 Aralık........................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık......................13 Eylül
24- m.reyyan.......................................... ..................13 Eylül
25- Nevesta..............................8 Aralık.....................14 Eylül
26- MadLen .............................9 Aralık.....................15 Eylül
27- eda_naz.............................9 Aralık.....................15 Eylül
28- özge_844.........................12 Aralık......................15 Eylül
29- atropin_tr ........................11 Aralık......................17 Eylül
30- asos1980(ayşe)................13 Aralık…..................19 Eylül
31-paradisecity......................13 Aralık......................19 Eylül
32- Marall..............................13 Aralık…...................19 Eylül
33- ultlar ...............................15 Aralık......................20 Eylül
34-Guluncani.........................17 Aralık.......................23 Eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…