2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bol yeşillikli ve bol lmonlu pataes salatası çekti ama yapan kimse yok:KK43:

şimdilik yok 5.haftam yeni bitti bakalım inşallh olmaz...valla ii yiyorumm.. bulantılarım olurda yiyemem diye..

inşallah canım.. çay içiyormusunuz arkadaşlar ben çok açık 2 bbardak içiyorumm..

ya akşamları eşime ortak olayım diye yalnız çay içmesin diye içiyorumm... senin içmemen çok ii tabii..

delfındora arkadaşim cok gecmiş olsun allahım kalan bebegıne kızına ve sana saglık versın rabbım kendıne iyi bak dr nededı neden olmuş aceba

Yok canım ben hiç içmiyorum zaten normalde de aramazdım. Sen yine de bence içmemeye çalış eğer başarabilirsen...

arkadaşim senı cok iyi anlıyorum bulantı berbat bırsey bulantı olunca cokta halsızlık oluyor allah yardımcımız olsun canım k.i.b.

Kızlar merhaba, 2009 ağustosunda anne olucam inşallah, fakat bizimkiler hemen yatıyor mu nedr, kimse yok sayfada. Sİze takılayım dedim? O patates salatası lafını okudum tesadüfen, ama olmaz ki.. Yarın yapayım bari..

Ben de bugün ölü gibiydim kızlar yaa, sabah baş ağrısıyla uyandım. Sonra bir duş aldım, pelte oldum, hesapta balık yapacaktım, enerjim çekilmiş, buzluktan 8-10 köfte kızartıp salatayla yedik eşimle.. O da midemi bulandırdı ..

kızlar slm yeni katıldım aranıza 26 eylül görünüyor dogum.hayırlısı herkese sorunsuz hayırlı hamilelikler dilerim sevgiler....

Kızlar merhaba, 2009 ağustosunda anne olucam inşallah, fakat bizimkiler hemen yatıyor mu nedr, kimse yok sayfada. Sİze takılayım dedim? O patates salatası lafını okudum tesadüfen, ama olmaz ki.. Yarın yapayım bari..

Ben de bugün ölü gibiydim kızlar yaa, sabah baş ağrısıyla uyandım. Sonra bir duş aldım, pelte oldum, hesapta balık yapacaktım, enerjim çekilmiş, buzluktan 8-10 köfte kızartıp salatayla yedik eşimle.. O da midemi bulandırdı ..

gecmış olsun canım bende bugun calıştım cok yoruluyorum halsız olyorum .bende yarın yaparım patetes salatası nekadar senın bebek

Sağol canım, 10. haftanın içindeyiz işte, 9+4 üm bugün.. :nazar::nazar:

5. haftada lekelenmem olmuştu, sürekli progestan kullanıyorum. Bebeğin gelişimi iyi çok şükür. Raporluydum falan, yattım hep.. Ben de okula gittim bugün aslında. Hafta sonu kursu veriyorum, bugün sonuncuyu yaptık, geldim, duş aldım vee attım kendimi.

Yaa kızlar sizde burun tıkanıklığı oluyor mu, ben gece burnumu temizliyorum, sabah bir kalkıyorum, nefes alamıyorum. Hasta değilim? Sürekli ağzımdan nefes alır oldum. Bir de dudak kuruluğu.. Pek kullanmazdım o nivea nemlendiriciden, şimdi onsuz gezemiyorum.

bel ağrısı olan varmı belim çoook ağrıyo bide sürekli bişiler yemezsem midem bulanıo yani anlıcanız mideyi boş bırakmamak lazım ne yapmalıyım

canım hamılelıkte bel agrısı olunca kalsıyum vıtanım verıyormuş drlar ve bebegın kemıklerını hızla buyutuyormuş zararlıymış bugun bır tanıdıkla konıştum bebegının kafasında gıgırdak oluşmamış kenık guclenmış amelıyat olmuuş bebek dıkkat et canım gecmış olsun

arkadaşim senı cok iyi anlıyorum bulantı berbat bırsey bulantı olunca cokta halsızlık oluyor allah yardımcımız olsun canım k.i.b.

Sorma öyle halsizlik oluyor ki... gerçekten berbat. Amin canım inşallah. Sende kendine ve bebeğine çok iyi bak tatlım. Allaha emanet olun.

X