Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bol yeşillikli ve bol lmonlu pataes salatası çekti ama yapan kimse yok
inşallah canım teşekkür ederim bu arada yardımlrından dolayı
canım bol yeşillikli ve bol lmonlu pataes salatası çekti ama yapan kimse yok
şimdilik yok 5.haftam yeni bitti bakalım inşallh olmaz...valla ii yiyorumm.. bulantılarım olurda yiyemem diye..
inşallah canım.. çay içiyormusunuz arkadaşlar ben çok açık 2 bbardak içiyorumm..
ya akşamları eşime ortak olayım diye yalnız çay içmesin diye içiyorumm... senin içmemen çok ii tabii..
Yok canım ben hiç içmiyorum zaten normalde de aramazdım. Sen yine de bence içmemeye çalış eğer başarabilirsen...
Kızlar merhaba, 2009 ağustosunda anne olucam inşallah, fakat bizimkiler hemen yatıyor mu nedr, kimse yok sayfada. Sİze takılayım dedim? O patates salatası lafını okudum tesadüfen, ama olmaz ki.. Yarın yapayım bari..
Ben de bugün ölü gibiydim kızlar yaa, sabah baş ağrısıyla uyandım. Sonra bir duş aldım, pelte oldum, hesapta balık yapacaktım, enerjim çekilmiş, buzluktan 8-10 köfte kızartıp salatayla yedik eşimle.. O da midemi bulandırdı ..
kızlar slm yeni katıldım aranıza 26 eylül görünüyor dogum.hayırlısı herkese sorunsuz hayırlı hamilelikler dilerim sevgiler....
bel ağrısı olan varmı belim çoook ağrıyo bide sürekli bişiler yemezsem midem bulanıo yani anlıcanız mideyi boş bırakmamak lazım ne yapmalıyım
arkadaşim senı cok iyi anlıyorum bulantı berbat bırsey bulantı olunca cokta halsızlık oluyor allah yardımcımız olsun canım k.i.b.
kızlar slm yeni katıldım aranıza 26 eylül görünüyor dogum.hayırlısı herkese sorunsuz hayırlı hamilelikler dilerim sevgiler....