2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kimi hamileler boyle oluyo 3 ay bu sekilde devam ediyor bulantı ve kusmaları.....doktora bir daha ki gidisinde testlerine bakıp buyuk ihtimalle serum verecektir sana o kadar da korkulacak bisey degil canım :)

ben daha çekicekmiyim bunu off ya çok zor bu hamilelik

evet canım 3 aydan sonra rahatlayacaksın :) dedigim gibi herkesin farklı seyreder cok sukur bende de yok herhangi bir rahatsızlık.......ne kusma ne bulantı herseyi yiyorum simdilik ilk bebegimde de oyleydim bu konuda sanırım çok sanslıyım :)

Canım üzüldüm senin adına ama herşey de bir hayır vardır demek ki daha zamanı değilmiş.
Senin ve bebeğin için en hayırlı zamanda olsun inşallah. Sakın üzme kendini. Dua ederiz biz senin için hiç merak etme. kaydirigubbakcemile5

Çok sevindim canım yaaa :lepi: Gözünaydın. Bu çok güzel bir haber.
Bugün bizde gittik yine ultrasonda bebeğe bakmaya , herşey yolunda çok şükür.
Şu an 11mm. olmuş ama biz kalp atışını yine sadece görmekle yetindik çünkü doktorun ultrason makinasında ses duyma mekanizması yokmuş... Ama olsun herşey yolunda yaa , önemli olan bu.... :dance::dance:

Canım benim doğum tarihi değişti. Şu an muhtemel doğum tarihi 2 Eylül olarak gözüküyor
geçen hafta doktor SAT'a göre hesaplamıştı ama bu hafta bebek biraz daha büyüdüğü için bu tarihi ultrason makinası verdi. Listedeki doğum tarihimi değiştirirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler.

Canım korkma emin ol bu geçici bir dönem, kısa zamanda geçecektir. Ben de öyleydim geçen hafta ama bu hafta biraz daha iyiyim. Benimki 2 hafta falan sürdü. Sabahları az da olsa yine bulantım oluyor ama midem artık daha iyi. Biraz daha rahat yemek yiyebiliyorum.

Anne Adayımız. .....................SAT..............Tahmini Doğum Tarihi
1- İrem34............................................ ................26 ağustos
2- NILUFERSAHH.....................22 Kasım....................29 Ağustos
3- dilekal..............................20kasım...... ..... ..........3 Eylül
4- burko(burcu).....................24 Kasım......................2 Eylül
5- ayderim............................24 Kasım......................2 Eylül
6- shekercim..........................26 Kasım.....................2 Eylül
7- Pelin_74...........................26 Kasım......................2 Eylül
8- delfindora.........................27 Kasım......................3 Eylül
9- pushing(zeynep):)...............27 kasım ......................3 Eylül
10- telli...............................27 Kasım.......................3 Eylül
11- farsena...........................28 Kasım.......................4 Eylül
12- Candy5...........................28 Kasım.......................4 Eylül
13- aylin20...........................29 Kasım.......................5 Eylül
14- açeyla............................30 Kasım........................6 Eylül
15- Okyanus84........................1 Aralık........................7 Eylül
16- Mozijiku ...........................1 Aralık.......................7 Eylül
17- cntz_06............................1 Aralık........................7 Eylül
18- kedinihal...........................2 Aralık.... ...................8 Eylül
19- bengiii(Emel)......................3 Aralık........................8 Eylül
20- zeynepsz...........................3 Aralık........................8 Eylül
21- deryaa1.............................3 Aralık.......................9 Eylül
22 cingene00...........................5 Aralık.......................9 Eylül
23- Yasemin-66........................7 Aralık......................13 Eylül
24- m.reyyan.......................................... ................13 Eylül
25- Nevesta..............................8 Aralık.....................14 Eylül
26- MadLen .............................9 Aralık.....................15 Eylül
27- eda_naz.............................9 Aralık.....................15 Eylül
28- özge_844.........................12 Aralık......................15 Eylül
29- atropin_tr ........................11 Aralık......................17 Eylül
30- asos1980(ayşe)...................13 Aralık…....................19 Eylül
31-paradisecity........................13 Aralık......................19 Eylül
32- Marall...............................13 Aralık…...................19 Eylül
33- ultlar ...............................15 Aralık.....................20 Eylül

dilekcim hadi gozun aydın canım rahatlamısndır artık bebisini gorunce bende haftaya gorecegim insallah ancak o zaman içim rahat edecek :)

dilekçim teşekkür ederim canım :) gerçekten zor bi durum inşallah benimkide uzun sürmez :) senin kaçıncı haftada başladı kaçınçı haftada bitti ?

arkadaşlar bi soru sormuştum ama 1 .benim sat 13 aralık 4 gün önce hcg 8,76 çıktı bu normalmi 2.doktorum ilk randevuyu 30 ocağa verdi bu zaman doğrumu çok deilmi ?3benim 2 haftadır sarı akıntım var sizdede oluyormu ?cevaplarınızı bekliyorum

emelcim desteğin için teşşeür ederim şimdi doktorumla konuştum hiç bişi yiyemediğim için serum takalım pazertesi günü gel dedi şimdi napsam bilmiorum mide bulantıdsı için haplar vtrmış onuda kullanmaya korkuorum dilek neyaptı acaba

canım bilmiyorum ama biraz dusuk gibi seviyesi. . . . .doktorun ne dedi ki bir kaç gun sonra bir daha tahlıl istedi mi ? ben adetimden iki gun sonra kan tahlili yaptırmıstım 40.44 du 3 gun sonra doktora gittim bir daha kan istedi iki katı artmıs olması lazım demisti sonucunda da 160 cıkmıstı

ne demek canım burda hepimiz birbirimizi gereken destegi verecegiz ki kolayca herseyin ustesinden gelelim degil mi :) serum sana iyi gelecek merak etme . . . . . hapı ıse kesinlikle kullanma canım tamam . . .

canım değerin sanki biraz düşük gibi ama önemli olan değerin katlanıyor olması doktorun seni o zamn çağırmış çünkü şimdii hiç bişi görünmez ama sen için rahat etsin diye bi kan testi daha yaptırabilirsin allah hakkında hayırlısını versin

benim de 2 gün geçikmeyle 8.76 tı ya offf çok tedirginim ya kafam allak bullak oluyor 4 gün önce benden idrar testide istemişlerdi ama negatif çıktı 2 gün önce yaptım iki kere ikiside pozitif çıktı acaba boşyere mi ümitleniyorum ben yaa

teşekkürederim kızlar evet benim bi kere daha kan testi yaptırmam lazım başka türlü rahatlayamıycam

teşekkürederim kızlar evet benim bi kere daha kan testi yaptırmam lazım başka türlü rahatlayamıycam

bencede canım yaptır rahatla hamilesinidr çünkü testtede çıkmış diosun bence gönlünü ferah tut geç döllenmiş olabilirsin :) emelcim afiyet olsun benim yerimede ye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…