2009 eylül anneleri buluşması:)

elimde bu resim var sadece ama kızlarda var onlarda ekler süper oluur.bu biraz karanlık çıkmış.sol 3. ecem 87(emine)yanında görünmemiş tam ama aussie(betül),yanında bendeniz ayfersmu,karşımda baharcıkk,yanında huysuz (ebru).
çook güzel geçen bir günden bir kareeee.

Eklentiler

• $Fotoğraf-0035j.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 119
bugün sabah 10:30 da kızlarla buluştuk inanılmaz güzeldi kızlar.5 hamiş ortalıkta gezdik herkes baktı,aaa diyenler,gülenler,maşallah diyenler bi görseydiniz.moda iskelesinde güzel bi açık büfe kahvaltı yaptııık,sahili izlediiik zaten deniz burnumuzun dibiydi.muhabbet muhabbet üstüne.sağolsun ebru arabasıyla bizi götürdü modaya,aussie betül Ali Usta'da dondurma ısmarladı,biz onlardan ayrılınca deli danalar gibi kadıköyde gezdik baharcıkk,ecem87 emine ile.herkes bişiler aldı.irem bebeyede gittik ve oradanda ayrıldııık.
çok güzel bir gündü çok resim çektik.hepsi kızların güzel makinalarında.bende telefon vardı dandiks o yüzden kızlar yüklesin hepimiz bakarız inşallah.

ayyy ne güzel eğlenmişsiniz gezip tozmuşsunuz yaaa :)
valla özendim yani ne yalan söyliyim :)
ama çok tatlı çıkmışsınız resimde, diğer resimleri de bekliyoruz kızlar kaydirigubbakcemile3

Maşallah hepinize fıstıklar. Ne iyi yaptınız buluşmakla. Diğer resimleride bekliyoruz canlarım..

ayfer im hepinize bin kere maşallaahh
hepiniz çok şekersiniz Allah nazarlardan saklasın

masallah hepinize nazar degmesinnnnn kizlar sizeeeeeeeeeeeeeeee

emsalla dilekde yuklesin buraya resimlerini bulusmalar cogalsinopuyorumnanaktan
izmirlilar var daha ama nezaman yapacaklar bellirsizzzzzzzz

kıslaaar çok teşekkürleeer.daha ne resimler var bi görseniz.kızlar yüklesinde.bende bi bu vardı.buluşmaları hep buraya koyalım dediğiniz gibi.

kızlar ecem87 nin gönderdiği bir resmide ekliyim buraya.
soldan sağa ayfersmu,aussie,huysuz80,baharcıkk,ecem87.

sırasıyla:
Ayfer
Ben
Betül
Bahar
Ebru
Çok güzel bir gündü gerçekten..:teytey:Hiç yabancılık çekmedik..:içelim:.İsteğimiz ufaklıklar doğduktan buraya hep birlikte kahvaltıya gelmek.....

Eklentiler

• $PICT0108.jpg
    36,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $PICT0109.jpg
    28,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $PICT0111.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 103
  • $PICT0113.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 101
  • $PICT0116.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 97
insanlar sasırarak bakmıştır herhalde toplu hamile eylemimi var acaba diyekaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:cok tatlı cıkmışsınız hepiniz.

maşallah hepinize kızlar çok güzel çıkmıssınız millet şaşırmıştır bu kadar hamile nasıl denk geldi :)))))

hepinizde cok tatlı cıkmışsınız maşallah :)) keşke hepimiz bir yerde olsaydık da gorusebilseydik....

kızlar bendeki resimleri albume ekledim buraya atana kadar idare edin ancak çozuyorum şu resim işini

anam anam ne güzel bi buluşma olmuş öyle
yerim sizi ben
maşallah hepinize, ben gelemedim malesef, aklım sizdeydi ama
malum cenaze evine 7 si bitene kadar gidiyorum Kur'an okumaya
gerçi ben gelsem fotoğraf karesinde kaybolurdum herhalde :))))))))
birdahaki buluşmaya gelirim inşallah

dediğiniz gibi kızlar keşke hep beraber olsaydık ama bunada şükür.sıra diğer şehirlerde inşallah hadi bakalım.bide diğer istanbullu hamişlerlede tabi.en şişman ben bu arada bunu bizzati gördü kızlarda:)ramazan pidesi gibi yuvarlakım be yaa:)

kızlar merhaba. gerçekten çok güzel bir gündü. zaman nasıl geçti hiç anlamadım. ebrucum, eminecim, betülcüm, ayfercim hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum bu güzel gün ve sohbetiniz için. bendeki fotoğrafları ekliyorum.

fotoğraflar devam ediyor. tekne nerede fotoğrafında tekne de görünsün diye poz verdik ama kadrajı öyle güzel kaplamışız ki koca göbeklerden tekneye fırsat kalmamış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…