2009 eylül anneleri buluşması:)

bu da sonuncu :)

Eklentiler

• $IMG_5821.jpg
    $IMG_5821.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 56
günaydın kızzlllaaarrrr ayyyyyyyyyyyy resimleriniz harika çok tatlı olmuşsun balll dudaklar balkon karınlar Allah nazardan saklasın sizi inş.

Buluşma gerçekten çok güzeldi, tadı damağımda kaldı vallaa...
Bu arada video görüntülerini blog'uma yükledim kızlar buraya nasıl yüklenir bilen var mı??

kızlar çok teşekkürler ,gerçekten güzel bir günün hatırası olmuş oldu.ay bebişlerlede yaparız inşallahh.bu arada sizlerdende bekliyos çok ağırlaşmadan emiii.

betülcüm blogun adresini kopyala bakem bakalım ordan.

bahar resimlerin isimlerine de bayıldım içlerine de canım :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar hepiniz süper çıkmışsınız tüm resimlere bittim bayıldıımmmm :) :) :) :)
keşke istanbulda olabilseydim :KK43:

kızlar süpper yaaaa çok kıskndım çok çok çok bende istiyom bendeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))))))))

sırasıyla:
Ayfer
Ben
Betül
Bahar
Ebru
Çok güzel bir gündü gerçekten..:teytey:Hiç yabancılık çekmedik..:içelim:.İsteğimiz ufaklıklar doğduktan buraya hep birlikte kahvaltıya gelmek.....:emir_bebek:
koca göbüşler harikasınız yaaa
ben de 2008 eylül annesi olarak valla hamişliği özledim zaten arada muhabbetinizi takip ediyorum ,ayy geçen sene bu zamanlar ben 83 kilan tanrııııımm fil gibiydim eylül annesi olmak çok zorr,koca göbekle koca yaz üstünüzden geçer sonra minnacık bebekle bütün kış eve kapanırsınız mecburen,ama minnoşlarımız herşeye değer.:emir_bebek:
hepinize sağlıkla,hayırlı doğumlar diliyorum arkadaşlar...Dayanın vuslata az kaldııı:CüvCüv::lepi:

süper bir gün olmuş bellii bir daha ki buluşmaya katılmayi isterim ben bayrampaşa da oturuyorum gerçi karşıya gelen kadar pilim biter ama :)

maşallah kızalr yaa yeni görüm fotoları..şimdi çogunuzun bebesi kucagında :)

X