2009 Eyll Bebek odalar

kızlar merhaba,

henuz odayı yerleştirmedim ama odasından ve eşyalarından bazı resimler ekleyecegim şimdi. maşallah demeyi unutmayalım :nazar::lepi:

1- şeker sepeti
2- 3- 4- kapı süsü resimleri
5- emzirme yastıgı

1- çok amaçlı örgü sepetler
2- bebek arabası
3- ana kucağı
4- steril mak.
5- süt sağma mak. ve dogum sonrası ped (eczaneden aldım)

1- takı yastıgı
2- uyku tulumu, kadife battaniyesi ve polar battaniyesi
3- ayakkabıları ve tommy yıldızlı rüyalar (çok guzel tavsiye ederimm)
4- bakım seti, mama tabagı, cam biberon ve ateşölçer
5- alt açma seti

yine cicilerimiz var burda.

son resimdeki ceketi kayınvalidemin teyzesi ördü ve çok cici bişey oldu :)))

son olarak;

1- odamızın halısı (anneannesi ördü, çok orjinal birsey oldu!!)
2- şifonyerimiz
3- 4- dolabımız
5- park yatagımız

herkese hayırlı dogumlar kızlar.

izmir güzeli tişörtünüzü cok tuttum demek lcw aldınız bende alıyım kızımA bari.alkisalkisalkis

hepsi cok güzel güle güle kullanın.

tşk.ederiz canım, kardeşim almış bize hediye ben de bayıldım. al tabi opuyorumnanaktan

son olarak;

1- odamızın halısı (anneannesi ördü, çok orjinal birsey oldu!!)
2- şifonyerimiz
3- 4- dolabımız
5- park yatagımız

herkese hayırlı dogumlar kızlar.

canım hepsi birbirinden güzel...halıya özellikle bayıldım..annen çok güzel örmüş ellerine sağlık....dolak komidin falan da çok kullnışlılar..hepsini yerlerştirdiğin zaman resimlerini bekliyoruz yine..

canım hepsi birbirinden güzel...halıya özellikle bayıldım..annen çok güzel örmüş ellerine sağlık....dolak komidin falan da çok kullnışlılar..hepsini yerlerştirdiğin zaman resimlerini bekliyoruz yine..

sagol canım benim. annem baya ugrastı halı icin ama rengarenk kullanışlı birsey cıktı ortaya. bu haftasonu yerleştirip, son eksikleri tamamlıyım, haftaya son hali ile resimlerini eklerim inş.

güle güle kullan canım hersey harika olmuş iyi ve sağlıklı günlerde inşlh.

amin çok tşk.ederin canım.

maşallah çok cici şeyler almışsınız kuzulara
Allahım hayırlısıyla doğurup aldığımız eşyalarını eskitmelerini nasip etsin
maşallah

YAAA ACıLL... Biz bu zamana kadar büyüyen beşik almayı düşünüyoduk şuanda karar değiştirdik park yatak almaya karar verdik... Anlamadıgımız şey ise eşimle onun içine ayriyetten yatak uyku seti alıyormuyuz? ve bven yorgan yaptırmıştım o yorgan buna küçükmü gelicek şimdi ?

YAAA ACİLL... Biz bu zamana kadar büyüyen beşik almayı düşünüyoduk şuanda karar değiştirdik park yatak almaya karar verdik... Anlamadıgımız şey ise eşimle onun içine ayriyetten yatak uyku seti alıyormuyuz? ve bven yorgan yaptırmıştım o yorgan buna küçükmü gelicek şimdi ?

park yatak için uyku setine gerek yok canım..ben içine hazır nevresim takımı almıştım..hatta bugün ölçtüm yorgan yüzünü hangi ölçülerde bi yorgan diktiriyim diye 100-155 çıktı..ve öyle diktircem..park yatağımın boyuda 70-110 ..
hem bebeklerin üzerine tahminim önümüzdeki seneye kadarda yorgan örtemeyiz tahminimce..

bütün bebişler odalarında sağlık ve huzur içinde büyüüsünleryerimseniben

$yatağımız.jpg

$halımız.jpg

$kapı süsümüz.jpg

$perdemiz 1.jpg

$minik beşiğimiz.jpg

X