2009 Eyll Bebek odalar

kızlar oadalrınız hepsi birbirinden güzel maşallahh hepsine
kuzucuklar sağlıkla sıhhatle yatsın içinde inşallahh

kızlar bende bitirdim kızımın odasını ve albüme ekledim bakmak isteyen olursa duyurulur :))
Allah ım inşallahh hayırlısı ile kullanmayı nasip eder

canım ben halımı gümüşsuyu yakamoz serisinden aldım. pembesi de var galiba. bu halı %100 akrilik yün degil bebege alerji yapmasın diye aldık. ilk zamanlar biraz dökülüyor ama sonra geçiyor.

canım var pembeside baktım resimi de ekledim.

Eklentiler

• $thumbnail_Z33_61ZD.jpg
    $thumbnail_Z33_61ZD.jpg
    7 KB · Görüntüleme: 53
birde askılıklı rafımız var o eylül de gelecek oda gelse tamam olcaktı ama olsun ne yapalım

Deniz çokkkkk güzel olmuş odanız çok şirin çok şeker Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Deniz çokkkkk güzel olmuş odanız çok şirin çok şeker Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Denizcim her biri çok güzel , tam prenses odası olmuş ... Sağlıklı güzel günlerde kullanın inşallah ....

denizcim acayip guzel ve seker olmus alminamizin odasi :nazar:
gule gule buyusun icinde kuzucuk :)

canım odanız çok güzel olmuş....hayırlı olsun..kızımız güle güle kullansın..

sağolun canlarım daha iyisi sizlere olsun çok güzel bir duygu elimden gelse orada yatacağım oda bitince bebeğim bir an önce gelsin demeye başladım :ecrin_bebek:

denizcim tam prenses odası olmuş canım. çok zevkli eşyalar gerçekten. güle güle kullanın canımcım.

denizzzz harika cnm allah ii ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin prensesine inş...

denızcım çok guzel olmus canım gule gule kullansın almına. sağlıkla ınsallah

X