2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

sırnaşık şey
kızlaaaaaaaar bı kızım olacakmıs ınsallahhihoyyyt
haberı alır almaz alısverıse daldım tabıkı annanesı odedı paralarını:jeyyar:
ben sadece arabasının parasını verdım cok kararsız kalmıstım fakat bır cıktım pır cıktım arabayıda aldımkaydirigubbakcemile3
pıercardının 2070 ı ındırımdeymıs aldım travel sıstemını 390 asırnaşık şey
ınsallah saglıcakla kullandırmayıa nasıp eder mevlam:sm_cool:
cicilerı musaıt bır anımda ceker eklerım:sm_cool:

çok şanslısın kızlar için çok güzel şeyler var cicili bicili
Benimki belli değil tabi daha o yüzden ağırdan alııyorum alışveriş işini

burcucum gözün aydın cnmhihoyyyt
arabayı ne kadara aldın? resminide eklermisin?
diğer cicilerininde bekliyoruz resmini:lepi:

evet kızlar ıcın cok guzel kıyafetler var elalı canım 390 a aldım kampanyadaymıs kacırmayayım dedim:ecrin_bebek:

aynı renk aynı modelınden aldım tam ıstedıgım gıbı 360derece tekerleklerı donuyo kulpları ayrı ve hafıf

canım hayırlı olsun güle güle kullansın bebeğin böyle set halinde kaça aldın yani araba koltuğu ile birlikte

saol canım daha ıyısı senın bebişine olsun
390mılyona aldım
ınternette baktım 450den asagıya yok 390 buldunmu kacırmayayım dedım:CüvCüv:

hayırlı olsunn burcu prenses cicileriinii gule gule giysin inşallahh
ınsallah saglıcakla kullandırmayıa nasıp eder mevlam :sm_cool: aminn

aynı renk aynı modelınden aldım tam ıstedıgım gıbı 360derece tekerleklerı donuyo kulpları ayrı ve hafıf

evet kızlar ıcın cok guzel kıyafetler var elalı canım 390 a aldım kampanyadaymıs kacırmayayım dedim:ecrin_bebek:

cnm yaa çok güzel bende bu tarz bişey istiyorumhihoyyyt güle güle kullansın bebişin
390a ikisini çok iyi almışsınız kız, bende bakimyerimseniben

ya kızlar ben aldıklarımı buraya koysam ağzınız açık kalır bu kız delirmiş dersiniz bebeğin herşeyi hazır inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğimizde gelir bizim sadece bebek arabamız ve bezlerimiz eksik odamız kıyafetlerimiz biberonlarımız sallanan ayrıca mama sandelyesi olan beşik tarzı şeyimiz pusetimiz yani herşey tamam

:1shok::1shok:sımdıdenmı hazır kız ne dıyondelikafadulden
ee eklede gorek barı ben dun bebek arabasını aldım bıkac kıyafet aldık temmuzda odayı alıcaz kısmetse sengözlerimebaksanabbebek arabasını alırken bıle tereddut ettım ama olsun ucuza bulmusken kacırmayayım dedım sen bayagı erkencıymıssın yaw:CüvCüv:
neyse mevlam saglıcakla kullanmayı nasıp etsın bebısıne:Saruboceq:

bebısımın cıcılerıne bakın teyzelerıhihoyyyt
mevlut takımı sımdıden hazırkaydirigubbakcemile3

buda cingenemın kırmız elbısesıkaydirigubbakcemile3

buda pembış tulumu

buda esorfman takımımız

bornoz takımımızsengözlerimebaksanab

bı sarı bıde pembe battanıye

sımdılık bukadar kızlar cicilerimizsengözlerimebaksanabsızınkılerı beklıyoruz haydınkaydirigubbakcemile

kızlar aldığınız şeyler çok güzel sağlıklı günlerde giysin bebişleriniz.Benede bu aralar pınar altuğun bebek arabasına kafayı taktım ama çok pahalı allahtan maxi cosi de benzeri var.Maxi cosi Quinny buzz4 modeli çok güzel çok beğendim sanırım onu alıcam bende.

kucukken kullanılankı parcası guzelde buyuyunce oturacagını begenmıyorum ben cocuk uyuyup kalsa oturarak uyumak zorunda egılse dusecek gıbı oyuzden fazla tercıh etmezdım benolsam gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…