2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

elalım güle güle iyi günlerde giysin inşallah bende koyacam yaa valla heveslendim şu misafir bi gitsin :)

:CüvCüv:cok guzeller ıyı gunerde gıysın bebecıksositososito
bu arada göbişler nerdesengözlerimebaksanab

kızlar cicileriniz gerçekten çooook şeker ve kesinlikle insanın kanına giriyorsunuz :jeyyar: Ben henüz birşey almadım ama annem maşallah yelekleri örmeye başladı...Eeee kadıncagızın işi de zor kardeşim eylul sonu ben ekim başı dogum yapcaz......

kızlar hepiniz çok sağolun, hepimizin bebeklerine inşallah sağlıkla giymek nasip olur böle güzel şeyleri...

kızlar cicilerinize baktım bugün, ne güzel şeyler alınmış, ben de 1.den kalanları giydiririm tasarruf hesabı diyodum ama almadan edemiycem galiba, çok özendim. yalnız size tavsiyem 0-3 ay giysi pek almayın, hemen küçük kalıyo

boylee erkenden alıncA cicişlererıı beklemesıde zorr oluyorrrr:asigim:

elalım bebişin güle güle kullansınnnnnn çok güzeller...yerimseniben

başka yakınında kimse yokmu ben yapmaya çalışacağım yapamazsam kayınvalideme transfer edeceğim.

mehay ne güzel ya bebişinin bayağı işine yarayacak desene çalıştığın firma bende çorap firmasında çalışıyorum herhalde beni bebişiminde bir sürü çorabı olacak :ecrin_bebek:

mehay ne güzel ya bebişinin bayağı işine yarayacak desene çalıştığın firma bende çorap firmasında çalışıyorum herhalde beni bebişiminde bir sürü çorabı olacak :ecrin_bebek:

evet canim sadece bunlari yapmiyoruz bebisimin birsuru taragi fircasi disinda biberon fircalarida var :))) senin bebisinde ayaklari sicacik olacak kisin hep :))

hayırlı olsunn cicilerrr allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsinn hepsinii kızlarrr :nazar: :emir_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek:

Elali bende almayayim cnsiyeti belli olana kadar diyordum ama senin bebisin cicileri beni kiskirtiyor :))))

Elali bende almayayim cnsiyeti belli olana kadar diyordum ama senin bebisin cicileri beni kiskirtiyor :))))

cnm bende almamak için çok direttim ama tutamadım kendimi, bunlar şuan heves gidermelik :)) cinsiyet belli olsun hele, ozaman görün siz:sm_cool:

X