2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ayyyy çok güsel harika pançitaaa saglıkla giyinsin melegin inşallahhhhh bayıldım o hırkalar yelekler el örgüsümü ya beyaz beyaz çok tatlı maşallahh

beğenmene sevindim canım bizim kıyafetlerimiz bu yelekler falan evlendiğimizden beri hazırlanıyordu :) hamile kaldıktan sonra sadece çorapları battaniyeyi ve hastane çıkışını aldım o yelekler hırka falanda hep el örgüsü sadece yeleklerden biri hazır dün ihtiyaç listesi yaptım artık o listeye göre almaya devam etcez :)

pançita tüm çeyizler hazır maşallah......güle güle giysin bebişinnnn...sağlıkla inşallah

çok saol canım kaydirigubbakcemile5

şu oyun parkını ben de düşünüyorum biraz daha büyüğünü. şimdilik yatak odasına koyayım bizim diyorum sonra da ablasının odasına yatak yaparım dyorum. ama bu park yataklar sürekli kullanım için rahat olur mu acaba. onda endişelerim var.

pançita canım çok güzeller iyi günlerde giysin inş. ne kadar güzel o örgüler hele o beyaz takıma bittim ..

Mozijiku
Minik çileğim benim :)

Meslek: Turizm
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lise
Yaşadığınız Yer: Antalya
Kan Grubunuz: 0 Rh+ Giriş tarihi: Nov 2008
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

Alıntı:
nazyaz kullanıcısından alıntı
kızlar günaydın...bizlerden deneyimli anneler olarak size birşey soracağım:)ense kalınlığı 1,2 den küçük olursa kız büyük olursa erkek diye bir hipotez var bizim forumda yani ekim annelerinde....rica etsenm 2li testteki ense kalınlıklarınızla bebişlerinizin cinsiyetini yazarmısınız???????????şimdiden teşekkürler.

hiç alakası yok cnm yaw. benimki 1.31 di ense kalınlığı. bir kızım olucak

kızlar eylül annelerinden ense kalınlığı için ilk cevap

handancım oyun parkına ek yatak konusunu düşünüyorum, herhalde alırım, hem yatak daha ergonomik ve yüzeyi de daha sağlıklı olmaz mı?

ben park yatağı özellikle geniş tercih ettim, tekerlekli ve sallanabilir olması da avantaj. içine ayrıca koyacağım yatak sayesinde, 2-3 yıl boyunca karyola da almayacağız, daha güvenli geliyor bunlar.

pançita canım çok güzeller iyi günlerde giysin inş. ne kadar güzel o örgüler hele o beyaz takıma bittim ..

teşekkürler canım Şeniz hırka önceden vardı hamile kalınca babannesi pantalon patik ve şapkasınıda ördü :)

teşekkürler canım beğenmenize çok sevindim bunların hemen hemen hepsi hamile kalmadan alındı yapıldı hamile kaldıktan sonra birtek hastane çıkışı battaniye ve çorapları aldım :) yani o yüzden karışık renkler cinsiyetimizde yeni belli oldu tam olmasada doktorumuz kıza benziyo dedi

pançitaa hepsi çok cici çokk güzellerr , allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsinn cnmm, byeaz örgü takıma bende bayıldımm :))

pançitaa hepsi çok cici çokk güzellerr , allahım güzel günlerde kullanmak nasip etsinn cnmm, byeaz örgü takıma bende bayıldımm :))

çok tşk ederim canım bütün bebişlerimiz güzel günlerde sağlıkla giysinler inşallah

ben ne yapacağım bilmiyorum walla oğlumda ilk çocuk tabi odasını aldım maviş maviş takım yaptım ayrıca park yatakta aldım annemde kalınca kullansın diye hepsi mavişş :)) bi süpriz kızzım olursaa çokk düşüneceğim şey varr ama oğlum olursa çoğu şeyi hazır gibi olacakk hayırlısı artık bakalım beklicez görcezz

canım bu bence yaşam tarzınla alakalı, mesela ben artık çalışmayı düşünmüyorum, avukatlıktan anneliğe terfi ediyorum inşallah, çünkü dünyada 2 işi mükemmel yapan bir insan olabileceğine maalesef inanamıyorum. Bu yüzden de evin içinde sürekli yanımda gezdirebileceğim, tekerlekli bir yatak tercih ettim, mutfağa salona her yere sığabilsin istedim. Cici bicili odaları ise 2 yaşından sonra tercih edeceğim. Yukarıdaki modelleri çok sevdim.

anladım canım ben bakabildigim kadar bakıp sonra çalışıcam mecburen şanslısın allah gönlüne göre versin canım:))

bunlarda benim bebeğimin cicileri

kısss pançittt bayıldım bayıldımm ne güzel şeyler nann bunlarr:sm_cool:
kanıma girmeyin fenaa olcek haa, 2 hafta daha sıkın dişinizi, göstermeyin bana böle şeylerrkaydirigubbakcemile3
o belden bağlamalı gibi şeyler varya onlara ne deniyo kıss, çok güzeller bende alimŞeniz

felisimmm araban ve araba koltuğun çok güzel, sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallah
fiyatı ne kadar cnm:uhm:
ben malesef oyun parkı alamayacağım:çok üzgünüm: yerim yok çünkü:çok üzgünüm:

pancitam kız kuzunun esyaları cok gozellllll sırnaşık şey saglıcakla gelsınde guzel guzel gıyınsın kuzu sositososito

Herkesin aldıkları hayırlı olsun Allah hayırlısıyla sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşallah vallahi ben de çok almak istyiorum ama inşallah bu hafta sonu belli olursa cinsiyetimiz alıcaz kaydirigubbakcemile

pancitam kız kuzunun esyaları cok gozellllll sırnaşık şey saglıcakla gelsınde guzel guzel gıyınsın kuzu sositososito

pançiiii çok datluuuu yafff...

arkadaşlar çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim sağlıkla giysin kuzum inşallah elalım hangi belden bağlamayı diyosun yani neyi kastediyosun anlamadım :)

ammmmmmmmannnnnnnnn bayildim bayildim/Allah sa[likla kucaklariniza almanizi nas'p ets'n 'n;allah

yarin do[unca bunlarin ]st]ne kusacaklar puhahahas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…