Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maxi-Cosi Quinny Buzz 4 Tekerlekli ve Cabriofix Anakucağı
kızlar bakın bu nasıl sizce...
yok cnm bebelac maması verdi onu hediye polar eldivenıyı gunlerde gıysın canım cıcılerını yanlız o eldıven olanlar lifmı anlayamadım :ecrin_bebek:
yaaa, ben görmedim internetten araştırıyorum şimdilik, henüz erken çünkü.peki buzz3 ler nasıl onlara baktınmı?buzz4 ün yatışını bende beğenmedim ama buzz3 lerde 3 kademeli yatış pozisyonu var o güzele benziyor kafam çokkarıştı
kızlar ne diyeyim kanıma girdiniz!!!! Bozdum yeminimi, daha 1 hafta önce diyordum ki ben 6 aydan önce alışverişe başlamam diye, ama siz yok musunuz siz, resmen alışverişe aşerdim!!! Ah! Ah! Şaka bir yana sayenizde elimi çabuk tutmam gereğini anladım. Hem yaz mevsiminde fiyatlar katlar diye korktum hem de siz bu hızla giderseniz bana birşey kalmaz diye:1no2:
Bakalım beğenecek misiniz? Bu arada www.deveyuku.com adresinden yaptım alışverişleri, piyasanın çok altında. Bir de referans sistemi varmış. Yaptığınız alışverişte bu siteyi size tavsiye edeni referans gösterirseniz bu kişi puan topluyormuş, siz de aynı şekilde tavsiye edip toplayabiliyorsunuz puanları. Referans göstermek isteyen olursa ismim: Ebru Şendir . Anacım referans gösterin ki puan toplayayım malum daha çok eksiğimiz var.:Saruboceq:
İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü (84853)
İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü - DEVEYUKU.COM
Kraft Dönenceli Oyun Parkı (85085)
Kraft Dönenceli Oyun Parkı - DEVEYUKU.COM