2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

canım o ayarlanabiliyor oturma dinlenme ve yatma pozisyonları varmış.buzz4 te varmı bilemiyorum ama buzz3 modelinde var.

yaaa, ben görmedim internetten araştırıyorum şimdilik, henüz erken çünkü.peki buzz3 ler nasıl onlara baktınmı?buzz4 ün yatışını bende beğenmedim ama buzz3 lerde 3 kademeli yatış pozisyonu var o güzele benziyor kafam çokkarıştı

ıyı gunlerde gıysın canım cıcılerını yanlız o eldıven olanlar lifmı anlayamadım :ecrin_bebek:

yaaa, ben görmedim internetten araştırıyorum şimdilik, henüz erken çünkü.peki buzz3 ler nasıl onlara baktınmı?buzz4 ün yatışını bende beğenmedim ama buzz3 lerde 3 kademeli yatış pozisyonu var o güzele benziyor kafam çokkarıştı

maxi cosinin bütün modelleri ağır...zapp var birtek hafif onunda yatış pozisyonu yok....ben tfk buggster aldım üstünede maxi cosi ana kucağı....hepsini toplam 820 ytl ye aldık....1 ay araştırdık arabaları....ve aldık çünkü 1 ayda bile 50 tl arttı fiyatları..

bunlarda benim bebeğimin cicileri

592.jpg

628.jpg

630.jpg

632.jpg

kızlar ne diyeyim kanıma girdiniz!!!! Bozdum yeminimi, daha 1 hafta önce diyordum ki ben 6 aydan önce alışverişe başlamam diye, ama siz yok musunuz siz, resmen alışverişe aşerdim!!! Ah! Ah! Şaka bir yana sayenizde elimi çabuk tutmam gereğini anladım. Hem yaz mevsiminde fiyatlar katlar diye korktum hem de siz bu hızla giderseniz bana birşey kalmaz diye:1no2:

Bakalım beğenecek misiniz? Ben alışverişi deveyuku.com'dan yaptım ama sonra çok problem yaşadım, parası ödenmiş siparişi başka şehre yolladılar, elaleminkini de bana. Günler sonra düzelttiler hatalarını, o kadar strese girdim ki! Kısacası o siteden uzak durun, kesinlikle güvenilmezler!!!!!

ınglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu ıkili Takım Ayak Örtülü (84853)

ınglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu ıkili Takım Ayak Örtülü - DEVEYUKU.COM

Kraft Dönenceli Oyun Parkı (85085)

Kraft Dönenceli Oyun Parkı - DEVEYUKU.COM

Son düzenleme:
ayyyy çok güsel harika pançitaaa saglıkla giyinsin melegin inşallahhhhh bayıldım o hırkalar yelekler el örgüsümü ya beyaz beyaz çok tatlı maşallahh

felisimmmm seninkilerde hayırlı olsun canımmmmmmmmm çok güseller ayrıyetten yatak almıcaksın demi oyun parkının dışında güle güle kullansın melekin

kızlar ne diyeyim kanıma girdiniz!!!! Bozdum yeminimi, daha 1 hafta önce diyordum ki ben 6 aydan önce alışverişe başlamam diye, ama siz yok musunuz siz, resmen alışverişe aşerdim!!! Ah! Ah! Şaka bir yana sayenizde elimi çabuk tutmam gereğini anladım. Hem yaz mevsiminde fiyatlar katlar diye korktum hem de siz bu hızla giderseniz bana birşey kalmaz diye:1no2:

Bakalım beğenecek misiniz? Bu arada www.deveyuku.com adresinden yaptım alışverişleri, piyasanın çok altında. Bir de referans sistemi varmış. Yaptığınız alışverişte bu siteyi size tavsiye edeni referans gösterirseniz bu kişi puan topluyormuş, siz de aynı şekilde tavsiye edip toplayabiliyorsunuz puanları. Referans göstermek isteyen olursa ismim: Ebru Şendir . Anacım referans gösterin ki puan toplayayım malum daha çok eksiğimiz var.:Saruboceq:

İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü (84853)

İnglesina Zippy Puset&Huggy Oto Koltuğu İkili Takım Ayak Örtülü - DEVEYUKU.COM

Kraft Dönenceli Oyun Parkı (85085)

Kraft Dönenceli Oyun Parkı - DEVEYUKU.COM

canım hepsi çok güzel evet piyasa fiyatlarınında altınada...bende kraftın oyun parkını alacağım...e bebekte baktım 249 du.....güle güle kullansın bebiş:)))

pançita tüm çeyizler hazır maşallah......güle güle giysin bebişinnnn...sağlıkla inşallah

pençita ne hepsi ne kadar güzel. güle güle kullansın. ne kadar çk şey almışsın ya o örgüler harikahepsi.renklerden anlayamadım kız mı erkek mi diye. karışık yapmışsın galiba. bembe de maviler yeşillerde. ama elbise olunca kız herhalde:)

X