- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.884
burcucum çok güzel olmuş eline sağlık..mawinin tonu çok güzel kızın olursa o da giyebilirrr
yok canım zaten o araba koltuğu gibi olanları tavsiye ediyolar bende tam isimlerini bilmiyorum ama sanırım onun adı artık ana kucağı olarak geçiyo
hani şu taşıma çantası gibi olan pusetler varya onlardan bahsettiler kalkacak ve sağlıklı değil diye
anlatabildim umarım :CüvCüv:
heh tamam canim ana kucagi simdi anladim. Ben onlari hic sevmiyorum zaten cok agir oluyor tasimasi ama ne bileyim bi misafirlige falan gittigimizde iyi olabilir. cocugu oraya buraya yatircagimiza hemen o kucagin icinde uyur. en fazla 3-4 ay kullaniliyor sonra hemen kucaga aliniyor ya da bebek arabasinda geziyor zaten. cok ufak tefek alinacak sey var aslinda allah yardim etsin hepimize. :Saruboceq:
amin canım aslında en zoruda alınacak şeyin marka modeline karar vermek yok boyası yok kumaşı derken küçücük birşey bile kafa karıştırıyo Allah gerçekten yardım etsin hepimize sağlıkla alalım kucağımızada eksiği olsada olur diyorum
elaaaa çok tatlu nannnn...hele o çoraplaaarrrr....göbüünü kaldır kıs onun topici başka olcek:)))))kaydirigubbakcemile naniknanik