2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

heh tamam canim ana kucagi simdi anladim. Ben onlari hic sevmiyorum zaten cok agir oluyor tasimasi ama ne bileyim bi misafirlige falan gittigimizde iyi olabilir. cocugu oraya buraya yatircagimiza hemen o kucagin icinde uyur. en fazla 3-4 ay kullaniliyor sonra hemen kucaga aliniyor ya da bebek arabasinda geziyor zaten. cok ufak tefek alinacak sey var aslinda allah yardim etsin hepimize. :Saruboceq:

araba koltugu ben 1 yasina kadar kullanmistim. Hem arabada lazim oluyor, bide bebek arabasinada takildigi icin ben onun icinde gezdiriyordum kizimi.

selina 79 canim bebekler cabuk buyudugu icin sanki sigmazmis gibi geliyor. Burdaki cogu arkadas aynen arabayla beraber o seti aldilar ve bi sure sonra araba koltugunuda degistirmek zorundalar cunku kucuk geliyor. mutlaka alicanak elimiz mahkum gorecegiz bakalim ne kadar kullanisli olacak.

amin canım aslında en zoruda alınacak şeyin marka modeline karar vermek yok boyası yok kumaşı derken küçücük birşey bile kafa karıştırıyo Allah gerçekten yardım etsin hepimize sağlıkla alalım kucağımızada eksiği olsada olur diyorum

evet canim artik herseyi bebeklere gore dusunmemiz lazim. Turkiyede de vardir muhakkak burda bebek deterjani, bebek icme suyu hepsi ayri ayri. Boyle olunca onceden bir cesit aldigin sey 2 olacak. Esimle aksam onu konustuk. biraz maddi olarak zorlanacagiz cunku sadece esim calisiyor ama raziyiz herseye. Borc harc napalim borcsuz insan yok zaten simdi. bebek bereketiyle gelir zaten ona inaniyorum. Ah saglikla bi dogsunlar hersey feda onlara. :CüvCüv:

Ne guzel seyler almissiniz kizlar ay cok tatlilar yaaaaa. Biz bu hafta sonu gezerken 3lü orta boy biberon setine rastladik cok hosuma gitti ve aldik. Renkleri hem kiz hemde erkek icin uygun.

kızlar cicilerinizi güle güle kullanın hepsi çok güzel...bi ara inşlah bende eklerimmmmmmm....yerimseniben

göbiş silindi, ilgili yere gitti :)))

Son düzenleme:
yeşil takım çok büyük gibi çıkmış ama öle deği 0-3 aylık :)))
ben pijamasının resmi çıksın diye belden aşşa çektim :))))

turuncu takımın kenarındaki şeyde şapkası, sökmedim ordan :)))

elaaaa çok tatlu nannnn...hele o çoraplaaarrrr....göbüünü kaldır kıs onun topici başka olcek:)))))kaydirigubbakcemile naniknanik

elalı çok güzel bunlar iyi günlerde kullansın inş. göbişte güzel büyümüş maşallah.

yaa resimde renk tonları ve çizgilerinin renkleri tam belli değil, bide akşam çektim net değiller :))))
zağol zuzum :)))
nenn göbemii biyere sığdıramıyon napim, nere koyam :)))

elacım çok güsseller bebişin iyi günlerde giysin inş:))

göbişte çok güsel benim göbişte o kadar maşallahhh:))

ayy sağolun kızlarr, bunlar daha başlangıç...
hele o turuncu takımın mavisi vardı, tam denizci kıyafeti gibi ama ya kız olursa diye bunu aldım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…