2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ne güzel ciciler eklenmiş yaaa,maşallah inş annişler iy günlerde sağlıkla gazsız sancısız kullanabilirler herşeyi
babacıkların kesesine beraket olsun inş.
selametle..

ay ben nezamandır bakmamıştım ..ne güzel cicilerimiz olmuuş...sağlıkla giysin kuzularr..

tabiii en güseli de lalin yakışıklısının battaniyesi.. sırnaşık şey beraber aldık ya kaydirigubbakcemile3

efet yine buluşalım yine cicilere bakalımmmm alalımm..opuyorumnanaktanzaten almıcam artık yeter diom ama kendimi tutamayıp yine alıommmm:kedi:

kendi adımıza tşk ederiz hanımlar..

casmir cicilerinizi güzel günlerde kullanın...

cashmir cnm hepsı cok güzel güle güle gıysın bebeğin :nazar:a.s.

lalcim oğluşun sağlıkla kullansın tatlımm

yasemincimm zeynebimiz sağlıkla kullnnsın cicilerini

cashmir canım zeynep'in iyi,sağlıklı günlerde kullansın inşallah... hepsi birbirinden güzeller opuyorumnanaktan

cashmir, lal, keremim aldıklarınız çok güzeller. güle güle giysin bebişler... :)

ne güzel ciciler eklenmiş yaaa,maşallah inş annişler iy günlerde sağlıkla gazsız sancısız kullanabilirler herşeyi
babacıkların kesesine beraket olsun inş.
selametle..

kızlar hepinizin cicileri çok güzel bebişler güle güle kullansın

ay ben nezamandır bakmamıştım ..ne güzel cicilerimiz olmuuş...sağlıkla giysin kuzularr..

kendi adımıza tşk ederiz hanımlar..

casmir cicilerinizi güzel günlerde kullanın...

teşekkür ederiz teyzeleri opuyorumnanaktan asıl kuzularımız içine girince güzelleşecek inşallah bütün bu ciciler.. :nazar:opuyorumnanaktan

ya kıslar ben neden tek tek ekleyemiom yaaa nese çok yoruldm bu ekledklerm çeyreği bile değil nezormş resm eklemek yaavvv

askbuya canım çok ciciler cicileri..iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişinnnnnyerimseniben

efet yine buluşalım yine cicilere bakalımmmm alalımm..opuyorumnanaktanzaten almıcam artık yeter diom ama kendimi tutamayıp yine alıommmm:kedi:

yokk artık bakalım da almıyalım,çekmecelere sığmıycak bu gidişle kaydirigubbakcemile3

X