2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Green olive galiba bu süs satılmıyor.Doğum odası süslemek için kiralıyor musun acaba?

kaydirigubbakcemile3 e ben aldım işte. Canım telefonla sor internet sitelerinde görünmüyor. Ben orayı arayıp fiyatını öğrenmiştim. Ben kemeraltında mina bebeden aldım hemde 40 TL ye. taksitle 49 tl ye satılıyor.

Bizimde yatağımız bugün geldi hemen gösterelim dedik teyzelerimize..Alt açmamız zıbın takımımız 3.oldu bu diğer 2 si battanıyeli hastane çıkışı,doğal banyo süngerimiz,ve ilk oyuncağımız,,,nevresim takımımız yatağımız içinde...

Alt açmamız..

Zıbın takımımız

Süngerimiz

Kapı süsümüz

Oyuncağımız

teşekkür ederim kıslarr

eee şekerim ufaktan yetişmesi gerek şimdiden öğrensinn kaydirigubbakcemile3

valla izmirin kızları bu kadar meşhurken öğrenmemesi ayıp olur dukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3şakkıdı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay doramın cicisini sevsinlerropuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

keremim gizemcim ii günlerde giysin bebişleriniz hepsi cok ciciler maasallah... keremim bu arada nevresim takımın benim alacagımın yeşili..ben de mavilisini alacaktım ama diğeri nasip oldu:))))

keremim gizemcim ii günlerde giysin bebişleriniz hepsi cok ciciler maasallah... Keremim bu arada nevresim takımın benim alacagımın yeşili..ben de mavilisini alacaktım ama diğeri nasip oldu:))))

tşk ederim cnm demekki zevklerimiz uyuşuyor sende güle güle kullan şekerim nerden aldın sen

ben keremde 8 araba sonunda comfy bu arabasını aldım ve keşke önceden görseydım bun arabayı ...hem küçük hem hafif hemde çok karızma her gören soruyor baya reklam olduk aldığımda indirimdeydi 198 e aldım şimdi neredeyse 400 olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…