2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

güle güle giysin dünyalar güzeli kızın tatlım sağlıkla gelsin alya dua

taham incitanem aybike naz....güle güle kullansen bebişleriniz cicilerini...yerimseniben

Ayyy çok beğendim,çok zevklisin annesi,diğer kapı süslerinden farklı,nerden aldın?

aybikecim kızının elbisesine bayıldım bu arada şeker yüklemesinin iyi çıkmasına sevindim

ay burağın kapı süsüne bayıldım bennnn:asigim:

Ayyy çok beğendim,çok zevklisin annesi,diğer kapı süslerinden farklı,nerden aldın?

Çok teşekkür ederim canlarım. Beğenmenize sevindim. Bende bayılarak aldım :dance: Zaten aylardır gözüm vardı ama kısmet bugüneymiş. yorumlarınız için teşekkürler a.s.
simaysicim Sürpriz Dükkanı bu siteden temin edebilirsin. İzmirde mağazaları var. a.s.

greencim çok şuker kapı süsünüz yerimseniben
felisim çok ciciiiiii güle güle kullansın...yerimseniben

Son düzenleme:
greenciğim çok güzel olmuş burağının kapı süsü opuyorumnanaktan ne güzel artık kapılarımız bile süslenmeye başladı :lepi: . : heyecanlanıyor insan, tamamına erelim hepimiz inşallah.

felisim patikleri göremedim ama pisi şapkanız çok cici, eline sağlık.. sağlıkla giysin kuzun

aybikecim kızının elbisesine bayıldım bu arada şeker yüklemesinin iyi çıkmasına sevindim

teşekkür ederim evet elh iyi çıktıhihoyyyt
bütün ekim bebişlerin çok çok cicisi olsun inş.:Saruboceq: :jeyyar:

Bunu da ben yaptım minik kedime, aslında kırmızı patikleriyle takım ama fotoğrafta güzel çıkmadılar, ben de tek koydum.

http://img54.imageshack.us/img54/7673/spa0263.jpg

Imageshack - dsc00417ahr.jpg

çok şeker olmuş bayıldım anneme gösterim keşke benimde elimden gelse
:kedi:

Green olive galiba bu süs satılmıyor.Doğum odası süslemek için kiralıyor musun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…