2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

hayır canım ben örmedim amcamın kızının hediyesi. pembe yelek mavili süveter kendi ördüklerimi daha önce eklemiştim. beğenmene sevindim amin canım allahım hepimizin yavrularına nasip etsin giydirmeyi:Saruboceq:

şooooooooooooook şekerler güle güle giysin cnm miopuyorumnanaktannik prensesinnn

sağol teyzesi teşekkür ederiz.yaaa kız annesi olmak çokk kokoş bişeymiş ne görsem almak istiyorum şimdiden böyleyiz bebek gelince napcaz?kaydirigubbakcemile3 valla bide maddi durum iyi olsa hiç frenliyemeyeceğim kendimi allah babamıza kolaylık versin:kedi:

taham bebişin saglıcakla giysin insallah cok güzeller..wenice den almıssın galiba ya su zıbınlı takımı ne kadara aldı ve ne zaman aldın..ben de öle bişey istiyorum ama buradaki wenice de öle seyler yok sanırım..malı cok güzel fiyatlaı da cok uygun demi...sanırım % 70 de indirim var..

ben de bişeyler daha ekleyeyim bariiii...:))))

bunlar da yeni cicilerimiz..halası almıs:)))))

bu mavi battaniya ve şapka da babasının mış..kısmetse oglumu ilk o ısıtsın istiyorum:))))

selduş herşeyi çok güzel olmuş. En çok battaniye ve şapka çekti dikkatimi. Çok güzeller hele ki babasına ait bişeymiş inan bayıldım. Keşke bizimde öyle bişeymiz olsaydı...
Güle güle iyi günlerde giyin. Hatta Onunda oğluna giymek nasip olur inşallah...

tsk ederiz teyzesiiii:)))) kayınvalidem ilk gösterdiğinde ben de coook begendim..hastaneden cıkarken bunu kullanacam dedim..insallah canım güzel temennilerin için tsk ederim..benimde var battaniye takımım ama benimki pembe. bigün kısım olursa da onu kullanırım insallah:)))))

seldus güle güle giysın bebeğin.ya ben bugün bişeyler aldım takım olarak.paketin içinden eldıven ve patık birer tane cıktı eksık.yarın gitsem değiştirirler demi?

kızlar bu yatak sallanabılır markası kraft 125 dedı bugun bı mağaza nasıl sizce?ve bu puset te 140 tl nette buldum bunu da .?

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
nazcım gayet güzel gözüküyo park yatak. özellik açısından çok yorum yapamayacam çünkü anlamıyorum ben yeni almadım ablamın yeğenim için aldığı chicco marka park yatak vardı bende onu kullancam ama şekil görüntü renk ve fiyat olarak uygun...

anladım cnm.bnde anlamıyom da yalnız sallanır olsun istedım bu özellik varmıs bakalım yarın zamanlama yapabılırsek gidip alcam ...hihoyyyt

seldus güle güle giysın bebeğin.ya ben bugün bişeyler aldım takım olarak.paketin içinden eldıven ve patık birer tane cıktı eksık.yarın gitsem değiştirirler demi?

tsk ederim canım..deiştirirler herhalde git söle sonucta birer tanesini sen alacak deilsin ya..sonra resimlerini de buraya koy bakalım ok..

bi de bu park yatak cok güzel fiyatıda cok uygun ben de alayı düsünmüstüm ama eşlim baskasını begendi..özellikleri de ii sallanıyor titreşimli müzikli falan..

Seldus cok sekerler gule gule giysin oglusun.

bebişler güle güle giysinler yeni cicilerini:)

tsk ederiz zemuszemus zemuszemus

bu da oğlusuma bugün aldıgım nevresim takımı park yatagının içine tam uydu sanki.... aslında ördekli bi tane beğenmiştik ama bunu görünce vazgectim..nesse kısmette bu varmıs insallah saglıklı uykular ceker içinde kuzucum:))))

yarın gitcem değiştirmeye koyarım buraya... bu arada nevresım harika bayıldım güle güle yatsın bebiş.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…