Taham bu örgüleri sen mi ördün. Yelek sanırım onlar değil mi?? Nası l ördün biraz tarif edebilir misin??
Bu aralar inanılmaz örgü hevesim var kaydirigubbakcemile2
Hepsinede bayıldımmmmmm harika şeyler almışsın kızına. Allah güle güle giymeyi nasip etsin inşallah....
şooooooooooooook şekerler güle güle giysin cnm miopuyorumnanaktannik prensesinnn
tahaam canım meleğin sağlıkla giysin hepsi çok tatlı
selduş herşeyi çok güzel olmuş. En çok battaniye ve şapka çekti dikkatimi. Çok güzeller hele ki babasına ait bişeymiş inan bayıldım. Keşke bizimde öyle bişeymiz olsaydı...
Güle güle iyi günlerde giyin. Hatta Onunda oğluna giymek nasip olur inşallah...
nazcım gayet güzel gözüküyo park yatak. özellik açısından çok yorum yapamayacam çünkü anlamıyorum ben yeni almadım ablamın yeğenim için aldığı chicco marka park yatak vardı bende onu kullancam ama şekil görüntü renk ve fiyat olarak uygun...
seldus güle güle giysın bebeğin.ya ben bugün bişeyler aldım takım olarak.paketin içinden eldıven ve patık birer tane cıktı eksık.yarın gitsem değiştirirler demi?
Seldus cok sekerler gule gule giysin oglusun.
bebişler güle güle giysinler yeni cicilerini:)
bu da oğlusuma bugün aldıgım nevresim takımı park yatagının içine tam uydu sanki.... aslında ördekli bi tane beğenmiştik ama bunu görünce vazgectim..nesse kısmette bu varmıs insallah saglıklı uykular ceker içinde kuzucum:))))