2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

yarın gitcem değiştirmeye koyarım buraya... bu arada nevresım harika bayıldım güle güle yatsın bebiş.:ecrin_bebek:

amiiin insallah canım...tsk ederim..

seldudum sağlıkla kullansın meleğim tatlım

saolasın dadlum sen de oğlusunun odasını yerlestir de ekle resimlerini..benim oglusumun odası yok şimdilik..evimiz kira ve fazla odamıs yok insallah ilerde:)))) sizinkilere bakıp mutlu oluyorum.. :lepi:

canım selduşummm allah gönlüne göre versin tatlım inş. daha iileri senin olsun canım

melekleriniz güle güle kullansın cicilerini...hepsi birbirinden güzellllyerimseniben

taham bebişin saglıcakla giysin insallah cok güzeller..wenice den almıssın galiba ya su zıbınlı takımı ne kadara aldı ve ne zaman aldın..ben de öle bişey istiyorum ama buradaki wenice de öle seyler yok sanırım..malı cok güzel fiyatlaı da cok uygun demi...sanırım % 70 de indirim var..

teşekkür edrim selduş. geçtiğimiz pazar günü(26.07.)aldık etiket fiyatı 40 lira ben 12 liraya aldım takımını evet canım harika şeyler var ben g.0.paşadaki wenice den alıyorum bunu da dün aldım kaydirigubbakcemile2

:asigim::asigim:

sağlıklı günlerde kullansın ekim bebeklerimiz cicilerini. hepsi birbirinden güzel yine opuyorumnanaktan:nazar:

teşekkür edrim selduş. geçtiğimiz pazar günü(26.07.)aldık etiket fiyatı 40 lira ben 12 liraya aldım takımını evet canım harika şeyler var ben g.0.paşadaki wenice den alıyorum bunu da dün aldım kaydirigubbakcemile2

:asigim::asigim:

oyyy cok dadluu maasallah ..güzel günler de giysin kısın insallah canım zemuszemus zemuszemus kıslar için süper seyler var cok sanslıkıs bebekler:))))

seldus park yatağı ve nevresim takımlarını kaç liraya aldın?

çok hoşlarmış

ben de park yatak ve uyku seti almak istiyorummgamyoncuiremsu

uyku setleri de çok pahalı kardeşim ya
kafamçokkarıştı

İnci tanem taham...
aldıklarınız çok güzel maşallahh :nazar:
Çok güzel ciciler seçmişsiniz. Güle güle iyi günlerde, sağlıklı günlerinizde giyin inşallah... a.s.

seldus park yatağı ve nevresim takımlarını kaç liraya aldın?

çok hoşlarmış

ben de park yatak ve uyku seti almak istiyorummgamyoncuiremsu

uyku setleri de çok pahalı kardeşim ya
kafamçokkarıştı

canım park ytak 119 normalde ama ben 110 aldım..kampanyadaymıs.her özelliği var...
nevresim takımı da ördekli olan tac kristal 25 lira..winnie the pooh lu olanda tacın lisansli nevresimi 50 den 35e düşmüştü ama cok kaliteli..ben onu aldım..beşiğe de uysun istedim..

bu da bnm park yatak bugün aldım.yarın kurmaya gelıcekler zemuszemus ve bi kaç parca kıyafet opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
X