Seldusum Çok gÜsel gÜle gÜle yatsın ogluŞun stork bu demİ markası bende stork aldım ama bunun degİŞİk daha genİŞ modelİ stork garden lux aldım bende ne kadara aldın ?
cok güzel selduscum güle güle eskisin inşallah
oyyy cok dadlular naz 06... ii günlerde giysin bebişin..
bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))
bu da içine alacagım nevresim takımı..yorganı yastıgı hazır uyku seti almamagerek yok diye düsündüm içine en cok bu uyuyor sanki ne dersiniz????
bu da dün olusuma ördüğüm patik..renleri evdeki kalan ipleren yaptıgım için güzel olmadı denemek için ördüm tekini de bugün örecem sizce nasıl olmusss????
musyas gercekten mi ???? iimiş ozaman..sen kaca almıstın ..??? ben uyku seti aimayacam ama bu nevresim takımını uydurdum uyar heralde demi..ördekleri de cok severim:))))
çok tatlı rengi uyar kuşum tabiki güsel olur ben carerfour içindeki bücürükten 119a kampanyadan aldım çokta memenun kaldım özellikleri güsel hemde kocaman değil 2yıl garantili hem
hepsi çok güzel seldus
güle güle iyi günlerde kullanın
patiğin tekini de ör bence
gayet güzel vereliniortak
Selduş yatağınız çok güzelmiş çok beğendim... Bende yatak odama istiyorum bitane.
Bu arada patiğe bayıldım. Nasıl yaptığını tarif edebilir misin??
seldus, aybike, zelda çok güzel ciciler almışsınız. kimbilir ne kadar yakışacak kuzucuklara opuyorumnanaktan sağlıkla giysinler inşallah
çok güseller kıslar saglıkla giysin melekler inş
valla bayıldım hepsine kızlar hepsi cok güzel güle güle giysin bebeler hihoyyyt
aybike, zeldaa, seldus, zuzu hepinizin cicileri çok tatlı bebişleriniz sağlıklı ve bol gülücüklü günlerde giysin inşallah
zuzum çok cici pantolonu teysesi yer onu yaa....:asigimpuyorumnanaktan
seldus canım iyi günlerde kullansın oğluşun yatağınııı.....opuyorumnanaktan
Cok guzelll canim gule gule giysin kizin.O bacaklarini isir yerime bu pantolonu giydiginde cokacimcoook