Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bitanem aşagı yukarı zevklerimiz aynı buarada çok şekersiniz küçüklük haliniz yani çok hoş olmuş cnm benimmmm allahım saglıkla yatmayı nasip etsin otatlı beşiginde miniginiopuyorumnanaktanben de cok begendim..biz internetten aldık..fiyatı özelliklerine göre uygun geldi..içinin yatagını iyi bişey alırız dısı ucuz olsun dedik..bu arad senle zevkleimiz aynı galiba kuzum..önceden tickerlarımız da aynıydı:)))) sonra ben kocişimle kendimin kücüklük resimleimizi koydum:)))
zuzuu o şort şokkkkkkkk şeker minik kızını hayal ediyomda içinde çok ciciş olcak maşallahhhh gülegüle giysin cnm
teyzeleri çok teşekkür ediyoruz...
zuzucum o minik pantişini yerim ben pembiş pembiş,güle güle kullansın inş.
selduşcum yatak renkli ama çok şirin huzurlu uykularda uyusun inş.
kıslar ya Allahım o cicileri bebeklerimize giydirmeyi nasip etsin inşallah yerim ben onları giyecek minik yavruları
anacım bakıorum sizinkilerin ciclerine benim kızın eksigi cok zannımca.hep pijama, cıtcıtlı body ve sirinler pantolonlarından var .hic gezmelik gusel elbiseleri yok minnosumun:sinifsinif:
hemen bu haftasonu alısverise cıkıorum yerimseniben
kıs zuzuuu nerden buluon ole suslu seyleri.sosyete pazarına bakıodun zannımca sen gusel seyler var mı? ben hep mothercare, zeki ve jokerden aldım kazık yedim bari bunlarda yemim
Ayy kızlar epeydir ihmal etmişim bu topiğiopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çok güzel şeyler eklemişsiniz tek tek alıntı yapamadım:asigim:
Sağlıklı günlerde giysin kuzularınız
seldus naz hayırlı olsun yeni ciciler...çok güseller
güle güle giysin cnm bebişin cok güzel:ecrin_bebek:
aybikimm saol cicimmopuyorumnanaktan
aminn cümlemise iişallahh zemuszemus
sülemem kazık ye sen sırnaşık şey naniknanik ya canım nerde bebe mağazası görsem büyük küçük demeden dalıyorum içine ,mutlaka bişiyler buluorum..herbiri öyle farklı yerlerden ki ben bile nerden aldığımı unutuyorum inan:)) ama bu pantolonu carrefourdan aldım..sosyete pazarına epeydir gitmiyorum aslında bi gidebilsem şööle gezmelik bişiler alsam istiyorum..
yapacaksıınnn kaydirigubbakcemile naniknanik saol kuzuu hepimizin bebişleri sağlıknan kullanır iişallah..ee hani yeni aldıın donların :jeyyar:
tahamm çok ciciler bayıldım opuyorumnanaktan sağlıkla giysin kızın inşallah
kızlar wenice' in izmir' de mağazası var mı? ben hiç rastlamadım. ama ankaralılar çok güzel şeyler alıyorlar oradan. özeniyorum vallahi kaydirigubbakcemile3