- 1 Temmuz 2008
- 2.896
- 8
- 41
ya bunlar çok şirin. nereden aldınız acaba.güle güle giys,in bebişiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aybikecim çok şekerler güle güle giyinsin bebişin.....opuyorumnanaktan
seldus canım oğluşun güle güle iyi günlerde giyinsinnnnopuyorumnanaktan
zelldacım ne şeker şeyler almışsın..:lepi:güle güle giyinsin prensesinnnnopuyorumnanaktangerçekten kız bebişlerin kıyafetleri başka güzellllllll:asigim:
maasallah tatlim hepsini yüklemissin cok güzeller.
zelldaa çok hoş hepsi renkler falan çok güzel sağlıkla gıysın prenses
kızlar cicileriniz süper hele şu kızlarınkiler yokmu bayılıyom valla....al al insan bitiremiyo bu miniklere gözümüz hep aç..aslında çoğunu giyemiyolar bile ama olsun biz yinede alalım...
zellda çok güzeller...tulumlar çok şebekk..bayıldımm
Zellda nerelerdesin yaf lmaz: kızının cicileri hepsi harika ya cok hoş seçmişsin gule gule giysin bebişimiz opuyorumnanaktan
tsk ederiz canım :)))) Şeniz
zelldacım cok tatlılar kızının kıyafetleri..ii günlerde giysin insallah..opuyorumnanaktan
aybikecim çok şekerler güle güle giyinsin bebişin.....opuyorumnanaktan
seldus canım oğluşun güle güle iyi günlerde giyinsinnnnopuyorumnanaktan
zelldacım ne şeker şeyler almışsın..:lepi:güle güle giyinsin prensesinnnnopuyorumnanaktangerçekten kız bebişlerin kıyafetleri başka güzellllllll:asigim:
Canim tesekkur ederim ben yurt disindayim carters marka cogu egre turkiyede varsa bayileri ordan bulabilirsin.Allah kucagina almayi nasip etsin bu arada.ya bunlar çok şirin. nereden aldınız acaba.güle güle giys,in bebişiniz.
Zellda nerelerdesin yaf lmaz: kızının cicileri hepsi harika ya cok hoş seçmişsin gule gule giysin bebişimiz opuyorumnanaktan
cok tatlı kız zuzu güle güle giysın bebişin. bana da k.valdem almıs battanıye ve hastane cıkıs takımı :) ama eklemedım
saol canımm..oh hayırlı olsun şimciktennn..ekle de bakalımm zemuszemus
aybike, zeldaa, seldus, zuzu hepinizin cicileri çok tatlı bebişleriniz sağlıklı ve bol gülücüklü günlerde giysin inşallah
zuzu çok cici pantolonunuz. onun içinde minicik bir popo... opuyorumnanaktan