2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

aybikecim çok şekerler güle güle giyinsin bebişin.....opuyorumnanaktan

seldus canım oğluşun güle güle iyi günlerde giyinsinnnnopuyorumnanaktan
zelldacım ne şeker şeyler almışsın..:lepi:güle güle giyinsin prensesinnnnopuyorumnanaktangerçekten kız bebişlerin kıyafetleri başka güzellllllll:asigim:

zelldacım ne şeker şeyler almışsın..:lepi:güle güle giyinsin prensesinnnnopuyorumnanaktangerçekten kız bebişlerin kıyafetleri başka güzellllllll:asigim:

tsk ederiz canım :)))) Şeniz

zelldacım cok tatlılar kızının kıyafetleri..ii günlerde giysin insallah..opuyorumnanaktan

maasallah tatlim hepsini yüklemissin cok güzeller.

zelldaa çok hoş hepsi renkler falan çok güzel sağlıkla gıysın prenses

kızlar cicileriniz süper hele şu kızlarınkiler yokmu bayılıyom valla....al al insan bitiremiyo bu miniklere gözümüz hep aç..aslında çoğunu giyemiyolar bile ama olsun biz yinede alalım...

zellda çok güzeller...tulumlar çok şebekk..bayıldımm

Zellda nerelerdesin yaf :eek:lmaz: kızının cicileri hepsi harika ya cok hoş seçmişsin gule gule giysin bebişimiz opuyorumnanaktan

tsk ederiz canım :)))) Şeniz

zelldacım cok tatlılar kızının kıyafetleri..ii günlerde giysin insallah..opuyorumnanaktan

Cok tesekkur ederiz teyzeleri

ya bunlar çok şirin. nereden aldınız acaba.güle güle giys,in bebişiniz.
Canim tesekkur ederim ben yurt disindayim carters marka cogu egre turkiyede varsa bayileri ordan bulabilirsin.Allah kucagina almayi nasip etsin bu arada.

Zellda nerelerdesin yaf :eek:lmaz: kızının cicileri hepsi harika ya cok hoş seçmişsin gule gule giysin bebişimiz opuyorumnanaktan

Askiimmm bu hafta giremedim esim evdeydi izni bitiyor saliya
sali gununden sonra sahalara donuyorum zemuszemus zemuszemus

Pembe inci ImageShack® - Image Hosting bu siteye gir browseye tıkla ve resmini yükle çıkan linkide al ve buraya yapıştır. Ki bizde görelim cicilerinizi :))
zelda çok tatlı şeyler almışsın hele tulumlara bayıldım... güle güle iyi günlerde giyin inşallah

seldus, aybike, zelda çok güzel ciciler almışsınız. kimbilir ne kadar yakışacak kuzucuklara opuyorumnanaktan sağlıkla giysinler inşallah :nazar:

valla bayıldım hepsine kızlar hepsi cok güzel güle güle giysin bebeler hihoyyyt

bu sefer ööle bisürü cicimis yok kıslar ama dün kızıma bi pantolon aldım..eklemeden duramadımmm opuyorumnanaktan

bu sefer ööle bisürü cicimis yok kıslar ama dün kızıma bi pantolon aldım..eklemeden duramadımmm opuyorumnanaktan

cok tatlı kız zuzu güle güle giysın bebişin. bana da k.valdem almıs battanıye ve hastane cıkıs takımı :) ama eklemedım

aybike, zeldaa, seldus, zuzu hepinizin cicileri çok tatlı bebişleriniz sağlıklı ve bol gülücüklü günlerde giysin inşallah

saol canımm..oh hayırlı olsun şimciktennn..ekle de bakalımm zemuszemus

sağol cnm senınkılerde.eklerım ok :KK66: gecen gun eşim görmus bebişin kıyafetlerı pc de bunlar ne hanım dedi :roflol: evde bos durmuyom işte dedim :roflol:

zuzu çok cici pantolonunuz. onun içinde minicik bir popo... opuyorumnanaktan

bu oğlusumun park yatagı biraz fazla renkli cıktı kutudan ama yine de begendimmm erkek diye hersyinin mavi olmasını istemiyorum zaten:))))

bimg0373.jpg

bu da içine alacagım nevresim takımı..yorganı yastıgı hazır uyku seti almamagerek yok diye düsündüm içine en cok bu uyuyor sanki ne dersiniz????

resim311.jpg

bu da dün olusuma ördüğüm patik..renleri evdeki kalan ipleren yaptıgım için güzel olmadı denemek için ördüm tekini de bugün örecem sizce nasıl olmusss????

bimg0377.jpg

Seldusum Çok gÜsel gÜle gÜle yatsın ogluŞun stork bu demı markası bende stork aldım ama bunun degıŞık daha genıŞ modelı stork garden lux aldım bende ne kadara aldın ?

X