2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

ekleyemdim yahu. nasi yapiyosunuz????

ya bnde acemıyım ekledıklerımı görmussundur imageschack sitesine girip eklıyorsun daha sonra oradakı ilk forum yazan linkı kopyalıyorsun. grafik ekle lınkını tıklıyorsun bu yazı yazdığın yerde oraya yapıstırıyon kaydirigubbakcemile3 bn öle yaptım ama bıraz buyuk oldu kafamçokkarıştı

kıslar oğlusumun yeni cicileri:)

Son düzenleme:
hepsini yükleyemedim yaaaa hep hata veriyor... nesse yarın tekrar denerim:)

evetttt teyzeleri dün paşamın alışverişini yaptık annenesinin ve dedesinin aldıklarının bir bölümünü çektim ve size yolluyorum devamını çektikçe yollucam........ daha yıkayıp ütülücem vede yerleştircem çok zevkli bişey buuu:dance:

eccik te biz ekleyelim..

( bu arada Alya nın soyadı da sezgi kaydirigubbakcemile3)

canım cicileriniz çook güzel özellikle pembiş bluza bayıldım bu arada dün dr çıkışı wenice uğradım çok şık elbiseler var fiyatlarıda çok uygun kız bebek bekleyen hamişlere duyurulur

ilk eklediğim elbise teyzesi bluz değil ..
wenice hmm bakmak lazım bursada bakmıştık ama indirimler olduğu için tükkan bomboştukaydirigubbakcemile3

zelldaa çok hoş hepsi renkler falan çok güzel sağlıkla gıysın prenses

kızlar cicileriniz süper hele şu kızlarınkiler yokmu bayılıyom valla....al al insan bitiremiyo bu miniklere gözümüz hep aç..aslında çoğunu giyemiyolar bile ama olsun biz yinede alalım...

Zellda nerelerdesin yaf lmaz: kızının cicileri hepsi harika ya cok hoş seçmişsin gule gule giysin bebişimiz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…