2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Yasemincim Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini ona çok güzel giysiler seçmişsin. Sanslı bir bebek olacak... Güle güle giysin inşallahh

yasemincim oğluşunun cicileri çok tatlılar sağlıkla giysin inşallah

Green olive musyas yasemin gule gule giysin bebişleriniz cicilerini

Yasemincim Sağlıkla kucakla inşallah bebeğini ona çok güzel giysiler seçmişsin. Sanslı bir bebek olacak... Güle güle giysin inşallahh

yasemincim oğluşunun cicileri çok tatlılar sağlıkla giysin inşallah

hepsı muhteşem canım gule gule gıysınler inşallah öyle resımlerını bakalım.

Green olive musyas yasemin gule gule giysin bebişleriniz cicilerini

canım hepsi çok güsel çok tatlı saglıkla iyi günlerde giysin paşannnnnnnnn

allah güle güle giydirmeyi nasip etsin

yasemin iyi günlerde kullansın paşamız inş.

cnm güle güle giydir keşke imajehackteki ilk linki tıklasaydın direk resimler açılırdı çok şekerlerrrrrr

yasemincim güle güşle kullansın oğlusun cicilerini

yasmincim güle güle kullanın bazılarını iki kez eklemişsin..
bu arada nevresimi çok beğendim iy günlerde huzurla uyusun inş.

çok sağolun kızlar ya böyle direk açılanı ekleyemedim genelde becerikli karıyım ama onu yapamadım napayım nasıl olcek onuda bilmiyom ya :dilcikar:naniknanik

green olive maşallah çok şeker kıyafetleri burak bebeğe allah sağlıkla giydirmeyi nasip eder inş.

yasemin1984 aman da aman bayıldım kıyafetlere maş. sağlıcakla giydirmeyi nasip eder allah inş.

yasemincim hepsi çok şeker...güle güle kullansın oğluşunnnyerimseniben

arkadaşlar ben c&a ya baktım geçen gün kuzenimin bebeğine bişeyler aldım( kendiminkine daha cok bişey bakamadım kaydirigubbakcemile3 ) c&a gayet uygun .isengözlerimebaksanab ve cok hoş şeyler var:ecrin_bebek:

Aynen canım aynen bende çok zor bldum bebeğimi...
Görümcem üst katımda oturuyo sorduğu bile yok!
Millete bakıyorum pişirip getiriyo,günlerce hasta yattım grip,öksürük kapımı bile çalmadılar..O yüzden bi beklentim kalmadı artık :umursamaz:

ay kıslar görümcemin biri altımda kaynanam üstümde biliyolar riskli gebeyim ama kimsenin tınladıgı yok benide kendim pişiriyom yiyom doktor dedi eşime sen yap onu kaldırma bideeee biliyolar bunu 3.gebelik bu son şans

Ayyy benneyaptımki Seninki daha fenaymış canım :gitme:

ayyy canım üzüldüm walla yaaa ne fenalarmış yaaaaklava: eşin konuşsun onlarla alla alla bu ne gaddarlıkk

Ayyy benneyaptımki Seninki daha fenaymış canım :gitme:

ayyy canım üzüldüm walla yaaa ne fenalarmış yaaaaklava: eşin konuşsun onlarla alla alla bu ne gaddarlıkk

yok kıslar ben çok gururlu biriyim asla konuşmasını istemem ama şuda var kim ne yapğarsa torunundan onu görcek biliyo sonuçta eşimde tek mücadele ediyo tek maaşşla eksikleri tamamlamaya çalışıyoz çok kaliteli almıyozda norml uygununu alıyoz napcan kendi ailem sagolsun onlar yapcak bayagı şey

walla benimde kendi annemle babamlar yapacaklar herşeyini allah onlardan razı olsun... üzme canını cici allah dağına göre duman veriyorr

Napalım canım,bebekler kısmetleriyle gelir derler hep.
Bnim kendi ailemden de bi beklentim yok kendilerine zor yetiyolar.benneyaptımki

öyle tabiki canlarım eşim sagolsun o herşeyini alır kızımızın allahın izniyle yardım ederde bize herşeyimiz olur zamanla yeterki huzurumuz yerind eolsunn

musyas işin zor canım allah sağsalim kavuşturur inş. güzel meleğine benimkilerde iki görümce, kaynana ve elti yeni eve geçecek olan kaynananın eşyalarını taşıyorlar hür gün yavaş yavaş geçen eşime diyorlar benim yanımda annem yorulmuştur bir yemek hazırlayımda çağırayım demiyorsun diyor yani bu halimle bile benden hizmet bekliyorlar ve ben evde olsam neyse çalışıyorum akşam eve gittiğimde yorgun argın yemek hazırlıycam onlara ben iki kişilik kocama ve bana zor hazırlıyorum 15 kişiye nasıl hazırlıyayım ben onları allaha havale ediyorum anlayış düşünce yok artık insanlarda dikkat et kendine ve meleğine canım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…