2009 Ekim Bebiklerinin Cicileriii :)

Kızlar ne kadar çokmuşuz yahuuu,ben geçen eşimle çok büyük bir kavga ettim,tansiyonum 17 10 a çıktı,noldu olan bizim huzurumuza oldu, yapacak birşey yok huzur için katlanacaksın,zor ama,ben o kadar ev taşıdım kimse yardım etmedi hamile halimle,çok merak ediyorum annesi doğuma gelecek mi, bu zamana kadar beni aramadı doğumumada gelmesin diyorum,bir çöp bile almadı,durumları o kadar iyi,insan kafaya takmayayım diyorda bazen olmuyor işte...

walla kızlarr ben 5 aylık hamişken camlarım siliinmesi gerekiyordu kaç kere ima ettim ama kimse anlamamazlıktan geldi benimde görümcem alt katımda kayınwalidemde karşımda oturuyorlar hiç biri umursamadı bende tuttum temizlkçi o camlrı sildi ben başka işlerime baktım yaz temizliğ içindi hiç biri umursamadı haaa niyetim kötülemek değil asla değil ama insan bir bekliyişte oluyor o gün görümcem arada evime çıkıp bana söylediği tek şey yorma kendini fazla yavaş yavaş yappp hç sormadı bile bişey hazırlayımmı yemek falan diye neyse olsun gün gelir bende konuşurum diye hiç sesimi çıkarmadım geçen haftada 30 kişiyi misafirliğe aldım atmıyorum tam 30 kişiydik eşimin akrabaları dedim iyi iken alayım çıkarayım aradan tek başıma sabahtan temizliğimi yaptım öğleden sonrada yemeklerimi yaptım missss gibide ağırladım ama hiç kimse yardımcı olmadılar çıkmadılar bile yukarı akşam misafir gibi geldiler evime neyse allah biliyor hepside çokk memnun kaldılar benden hatta bir ablada gelininin eli çok temiz vede dili çok tatlı dedi kayınwalidem sadece kafa işaretiyle bilemem harekti yaptı çokk alındım ama olsun gören gördü wallahii kimseyi kötülemiyorm ama çokk alındım bana kardeşim telefonda diyor abla ramazan ayında sendeyim her işine koşarım diyor son ayım olcakya ağırlaşırsam falan diye saolsun oda daha 14 yaşında o bunları akıl ediyor düşünün

Kızlar merhaba. Ben örgü battaniye modeli arıyorum. Ören yada ördüren varsa modelini ekleyebilirmi acaba??

Engidicim çok teşekkür ederim. çok iyi fikir verdi bu bana. Akşama ipini hemen alacağımm :) İnternetten yapılışını araştırdım biraz umarım becerebilirim a.s.
Çok teşekkür ederim canım :1hug:

sağol engidi cım bende yararlandım buara çooook guzel yapmiş o arkadaş.

kesinlikle bende çok beğendim. yapılışıda basit hem...

rica ederim canımcım... bak yapılışını da yazmış zaten demet arkadaşımız... şapka ve kaşkol da yapmış aynı ipten onları da gördün mü...

yapılışı:
kimiyerde koza ip kimi yerde ponponlu ip deniyor ... ama ipi alırken yumuşak olmasına dikkat et birde sert ponponlusu var o hoş olmuyor battaniyede...
ipin ponponlarının arasındaki ipleri örerek oluyor.
ilk önce ipin aradaki uzunluğuna göre 1 yada iki ilmek atıyorsun...
ilmek değilde ponpon sayısına bak ölçerken.ben 22 ponpon yaptım yan yana ve kare yaptım. isteyen daha büyük ya da küçük yapabilir.
ipi aldığın yerde de sorabilirsin canım örmesini anlatırlar...
dahada anlamadığın bişey olursa anlatırım tatlım kolay gelsin...

[/URL]
[/IMG] nedense pek olmadı birsürü eklemıstım halbuki ((( neyse sonra tekrar denerım

Son düzenleme:
cnm gülegüle giysin minigin ama çok büyük olmuş resimler ekran kaymış net gözükmüyo

nazcım iii günlerde giyinsin oğluşun.....çok ciciiiii hepsiiiyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…