- 13 Haziran 2008
- 891
- 7
- 39
greenolive bayılıdım acayıp guzeller gule gule gıysın paşan o banjo nun ıstanbulda şubesı yokmu aceba?
Çok teşekür ederim kuzucum. İstanbulda vardır canım mutlaka ben fabrika satış mağazasından aldım. İnternet sitesinde pek bişey yok. Ama telefonla arayıp öğrenebilirsin belki. :1hug:
BANJO
musyass greenn çok güzeller ya..sağlıkla kullansın kuzular inşallahh..opuyorumnanaktan
ayhh alışwerişim geldiii zemuszemus
Canım çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Amin canım inşallah. Ekim kuzularının hepsi sağlıkla gelsinler sağlıkla giysinler inşalah...musyascım green olivecim cicileriniz çok güzeller sağlıkla giysin kuzularınız
green olive canım sağlıkla iyi günlerde giyinsin oğluşun yerimseniben
Çok teşekkür ederim canım. Hepimize sağlık inşallahhhh :1hug: a.s.
AYY KISLAR NE GÜSEL ŞEYLER BENİM GİYESİM GELDİİİkaydirigubbakcemile3SAGLIKLA GİYİNSİN MELEKLER İNŞ
Allah daha güzellerini size nasip etsin inşallah :1hug:
green olşvcim musyasçım hepsi çok güzeller allah sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşalllah. zaman kısaldıkça daha da hevesleniyo insan dimi?????
Ben hep son aylarda toplu alışveriş yaparım die düşünüyordum. Zaman kısaldıkça dahada sabırsızlanıyorum. Toplu alışverşi bekleyemez hale geldim kaydirigubbakcemile3 Kısmetse ağustosta herşeyini bir kerede alacağız.
Green olive bayıldım bayıldım resmen o ne güzel renkler öyle canım ya iyi günlerde kullansın inş.
Canım benim çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizin olsun inşallah. Saplıklı günlerde... a.s. :1hug: